ja si myslím že určite nepriateľ....ten Vám aspon úprimne povie čo si v skutočnosti myslí narozdiel od toho falošného priateľa...Dvôveruješ mu no on ta zradí,za chrbtom ta ohovára a vždy keď potrebuješ pomôcť on na teba nemá čas.
Ja nechapem takych ludi........ co ich k tomu motivuje co ich k tomu vedie......
Ved ked mam niekoho rad nebudem mu robit kokotiny , v zasade nikomu, ale ludom ktorych mam rad v ziadnom pripade..... pre mna je to prosta zivotna logika a citenie......
obidvoje .. nepriatela nenavidis..moze ti robit zo zivota peklo ale aspon o nom vies ..a pri tom druhom mas aspon falosny pocit ze ta ma rad ale zas za chrbtom ta ohovara..cize podla mna narovnako ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nemám nepriateľov, ani priateľov tak neviem o čom tu kecáte
Ved ked mam niekoho rad nebudem mu robit kokotiny , v zasade nikomu, ale ludom ktorych mam rad v ziadnom pripade..... pre mna je to prosta zivotna logika a citenie......