PC je výkonnejší za rovnakú cenu, ale ak potrebuješ počítač nosiť niekam so sebou... Ja mám notebook, ale ja nie som až tak náročná na výkon a dosť často ho vláčim so sebou...
@nancy456@2 Tablet je zaujímavá zábavka, ale ako náhradu počítača/notebooku by som ho určite nechcela.
pc je lepší, pokiaľ ho nejak extrémne nepotrebuješ niekde nosiť a tak. Ale i tak si myslím že pc je lepší, dá sa opravovať zatiaľ čo ntb sa častejšie pokazí celý a môžeš ho "vyhodiť do koša"
@poke ked sa notebook pokazi tak ho mozes vyhodit do kosa? aky nezmysel si tu napisal.... normalny pocitac sa da opravit ale notebook sa neda? vsak tam su skoro take iste komponenty....
@mefistofel@smajdalf mal som na mysli to, že sa počítač dá ľahšie opraviť, keď sa ti vyleje voda na klávesnicu, tak len zakúpiš druhú ale keď sa ti vyleje na ntb tak to bude už drahšia záležitosť.
a nevravím že sa musí kaziť, ale pc je jednoducho výkonnejší, ale sto ľudí, sto chutí...
@poke mne vylial chalan na klávesnicu jogurt Po celej šírke, spodné 3 rady... A keď máš lenovo, ktorý je "deravý" (aspoň sa mi zdá že to oni vyrábajú/vyrábali) tak je ti to jedno, klávesnicou voda len pretečie a nedostane sa k plošákom.
No, nič nové ti nepoviem. Ne jednej strane sú počítače v rozkvete, čo sa týka ich kapacity, grafickej stránky, a celkovej vyspelosti. Notebook je vcelku dobrý, ale iba ak cestuješ, alebo ho nevyužívaš na nič čo súvisí komplikovanejšou grafikou alebo hrou, pri ktorej neponúka žiadny comfort (klávesnica pri obrazovke, zlé položenie tela, dotykové políčko namiesto myši). Ak napriek tejto prekážke chceš notebook na vyššie uvedené, budeš musieť naplno roztvoriť peňaženku. Počítač toto všetko ponúka za oveľa príjemnejšie ceny, ale ťažko si ho zoberieš na 2-dňový výlet do Viedne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@nancy456 @2 Tablet je zaujímavá zábavka, ale ako náhradu počítača/notebooku by som ho určite nechcela.
a nevravím že sa musí kaziť, ale pc je jednoducho výkonnejší, ale sto ľudí, sto chutí...
keby sa niekto pýtal, čo je lepšia hračka, či jojo alebo tablet, tak tento komentár pochopím.