hmm mala som naj kamosa,ktoreho som brala ako brata a potom mi povedal ze je do mna zalubeny tak sa skoro vobec cil nebavime..a teraz mam naj kamosku a je to dobreee....ale myslim si ze normalnemu chalanovi by nemalo vadit ze mam jeho frajerka naj kamosa pokial nie je ziarlivy....ale naj kamosi su podla mna buzeranti
To je podla mna asi jedno..aj ja mam naj kamosa ...
Ale mas prvdu..niektorym chlapcom sa nepaci, ak ma ich dievca dobreho kamarata..lebo na neho ziarlia..ale tam kde je dovera, tak tam by to nemalo vadit ...
Hh tak ja mam naj kamoša (ja sa viac kamošim s chalanmi) a proste naj kamoša je lepšie mať preto
1.ked sa pohadate on nič nevyrapoce (ked ss pohadate s holkou,hned sa vam chce pomstit)
2.nemusite sa bať,že sa pohadate pre chalana(hh moj kamoš istotne nie je buzerant (Mirko lubam ťa)
Ja som sa pytala len preto,lebo ja mam strašne vela kamratov... a super vzťahy s nimi... a minule mi jeden poevdal,že on by nemohol byť mojim čajošom...že by stale ži&arlil...ale ekd je normalny,tak by nemal,že???
ja sa radsej bavim s chalanmi, aspon v mojom okoli su taki lepsi chalani ako dievcata, dievcata su strasne...za vsetko sa urazia, furt riesia twilight atd. ...proste otras ...
Ja mam naj kamosku aj kamossa...a keby mojmu frajerovi vadilo ze mam kamarata tak mu poviem ze je mi ako brat ...pozname sa od skolky....smejeme sa na tom istom...a aspon sa nepohadame kvoli inemu chalanowi ..a mat kamosku a kamosa je kusok ine...kamoske povie aj chulostive weci
nemal by s tym mat problem...ak k nemu necitis nic viac..teda k tomu kamaratovi..alebo moze byt problem ak je ten tvoj frajer extremne ziarlivy..a ja osobne si myslim ze chalani su lepsi na naj kamaratsva...
No tak myslím že takmer každý chalan minimálne potichu striehne na toho môjho naj kamoša na to čo robí ako sa so nmou baví.Alebo mi hneď povie "ani ma neser s ním" a tak radšej neserem .Ozajstný kamoš to pochopí a neurazí sa ako sa mi už raz stalo ale tak potom aj kamarátstvo bolo skončené pretože na môj doterajší stav to nerobilo dobrotu.Totižto kamarát sa priznal že nechcel byť vždy len kamarát a nenormálne žiarlil keď som s ním nechodila von už toľko a teraz je môj favorit ten môj tak pre túto časť my life budem počúvať jeho A mám naj kamošku a tá mi stačí,na sem-tam pokukanie po iných na moje problémy a pod
A moje naj kamarátstva s chalanmi aj tak skončili vždy fiaskom bo vždy niekto niečo viac chcel čo mne ani nevadilo ak som bola single no kto môže byť lepší chalan než najlepší kamoš,pokiaľ ho ľúbim???
ja mam najlepsiu kamosku...ale s chalanmi si rozumiem lepsiee...ale uz som mala asi 2 chalanov naj. kamosov..tkze myslim ze pohoda...ale aj tak podla mna baba lepsie pochopi babu ...
ja nemam kamosky ziadne...teda len jednu...ale kamosov mam fakt vela...aj naj kamosa mam....bavili sme sa spolu od jeho troch tyzdnov...vtedy som sa narodila a podla mna je fajn ked ma dievca naj kamosa, lebo sa s nim moze bavit o takych veciach, o jakych by sa s babou nikdy v zivote nebavila...a to hovorim z vlastnej skusenosti!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale mas prvdu..niektorym chlapcom sa nepaci, ak ma ich dievca dobreho kamarata..lebo na neho ziarlia..ale tam kde je dovera, tak tam by to nemalo vadit ...
1.ked sa pohadate on nič nevyrapoce (ked ss pohadate s holkou,hned sa vam chce pomstit)
2.nemusite sa bať,že sa pohadate pre chalana(hh moj kamoš istotne nie je buzerant (Mirko lubam ťa)
Ja som sa pytala len preto,lebo ja mam strašne vela kamratov... a super vzťahy s nimi... a minule mi jeden poevdal,že on by nemohol byť mojim čajošom...že by stale ži&arlil...ale ekd je normalny,tak by nemal,že???
- Takže ty robíš v čistiarni?
- Áno, to robím.
- Tak prečo máš také špinavé šaty?
@0 pre to by to mohol byt teoreticky problem