no.. takze to, ci je Gay, nemozem povedat, kym ho nespoznam, ne? sak lebo vela chalanov nosi uzke gate len kvoli tomu, aby vyzerali dobre (metrosexuáli) avšak to ešte neznamená že sú teplí... a navyše v úzkych gaťoch vynikne viac riť, ako ke"d má oblečné hiphoperské voľné veci...
@8 akosi mi neostava ine ako suhlasit. Who cares? Ja nosim 40 rokov staru klasik skinheadsku modu levisiek, steelov a kockovanych kosiel. Sice sa v duchu na tych echt vypasovanych ritkach zaroflim... ale nech si ziju.
a rozhodne je to lepšie, ako keď si na seba to cincítko na seba navlečie nejaké kapsáče alebo voľné gate, v ktorých vyzerá ešte cincítkovitejšiem pretože to z neho potom len visí ako z vešiaka.
@chevro ked myslis.. a su tvoje.. aaale napr. rockeri nosia obtiahnute nohavice a nie su teplí...ale zas,ten chalan musi mat dobru postavu,aby sa do nieco takeho obliekol..
nahodou to ma skvelu vyhodu v tom, ze sa tak nezosmykuju pancusky. hoci ked si tie obtiahnute dzinsy davas dole, tak ti to uz pancusky stiahne a zas mas pudlo tak nizko ako keby si mal normalne dzinsy...ale pocas chodze by mali pancusky drzat lepsie
@Agatha13 no dobre, tieto nejsu moje, su tej kamosky ale nemam nic proti tomu, nosim aj uzke gate, nie az takto teda, ale chystam sa teraz kupit dake fakt uzke asi, a to ani na to nemam postavu asi
depends. ked si to na seba natiahne chlapik co by mohol robiť esbeeskara v air force one, tak to vyzera prinajmenšom smiešne (a rovnako naopak). Ale poznam milion chlapov ktori su v tom na zožratie.
práve som si spomenula na jedného speváka z kapely, čo robili predkapelu Placebu, nepamätám si meno, ale bol vypasený strašne a mal na sebe tento štýl nohavíc. som myslela, že rihnem z neho
zlú hudbu to hralo a ešte aj zle vyzeral a nemal v sebe štipku sebakritického oka. no veľmi zlé.
akože, so všetkou úctou, láskou a náklonnosťou k Robovi Rothovi. On nosí strašne, ale strašne tesné rifle. celý silvester minulý rok som mu pozerala na nohavice, na stehná a na riť. fascinujúce,a le či to bolo zrovna príjemné, to už neviem.
Neviem, ja to nejako moc nemusím. Ani jeden extrém, ako príliš obtiahnuté, ani druhý extrém, príliš široké. Ja preferujem totálne normálne nohavice, ako nosí veľa veľa chalanov po svete.
no neviem, ja uz nosim skoro vyhradne len uzke, nie az take uzke aby ma tlacili, ale take akurat... jednak sa mi to paci a jednak mi nejde nohavica do retaze na bmx (kolko "normalnych" som uz takto roztrhal...) moje okolie mi na to nehovori nic negativne, skor naopak.
nwm az hentake obtiahnute by som fakt na seba nedal uz len preto ze na hentake obtiahnute gate treba mat dost chude nohy moznoze take volnejsie ale hlavne ne zvoncove hentake obtiahnute sa hodia babam
Celý môj plodný život nosím užšie džínsy (vypasované hlavne v bokoch a na zadku) a nielen džínsy, ale aj pulóvre, saká, kabáty, bundy... a v poslednej dobe ma akosi premkol z toho horší pocit. Tak som si za posledné mesiace kúpil veci o niečo voľnejšie (M, L), teda nech nevyzerám "čudne", ale po prečítaní tejto debatky som opäť nadobudol sebavedomie a vrátim sa k starším veciam môjho šatníka.
mna by zaujimalo ako sa v tom citi ten clovek sak v obtiahnutych nohaviciach sa neda ani poriadne sediet a nedajboze ze mas este vo vreckach mobil alebo cigarety je to otras
na niektorych to vyzera uzasne ale mam jedneho kamarata..ktory si kupil dievcenske..kriklavo zelene obtiahnute gate..a on je velmi chudy..a vyzera v tom neskutocne divne
@Agatha13 -to bolo myslené tak že akokeby záležalo len na tom ako kto vyzerá a ako sa kto oblieka a že podľa toho posudzujete ľudí (ach) a konkrétnejšie to bolo myslené nato čo bolo hore napísané,že niekomu to pripadá teplé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
nech si oblieka to co zvyraznuje mu r*t
ci je to gay a ci len metros to nosi?
mne je to jeno, obcas ma vsak smiech kosi..
no tak ako ukradnute su mi nazory na moje saty
ja kaslem na to, ci obtiahnute nosis ty ci ty..
proste.. who cares?? nie je to jedno v dobe, kedy sa nosia roztrhane rifle ako cast "spolocenskeho" oblecenia?
úúúúú
a rozhodne je to lepšie, ako keď si na seba to cincítko na seba navlečie nejaké kapsáče alebo voľné gate, v ktorých vyzerá ešte cincítkovitejšiem pretože to z neho potom len visí ako z vešiaka.
práve som si spomenula na jedného speváka z kapely, čo robili predkapelu Placebu, nepamätám si meno, ale bol vypasený strašne a mal na sebe tento štýl nohavíc. som myslela, že rihnem z neho
zlú hudbu to hralo a ešte aj zle vyzeral a nemal v sebe štipku sebakritického oka. no veľmi zlé.
Na chalanovi su obtiehnute dziny.
anooo heteraci je to hrozne tepléé no neposerte sa
A stále je to lepšie než keď si chalan dá na seba nohavice, ktoré vláči po zemi a vyzerá v nich akoby nestihol dobehnúť na záchod.
Ale ked sme pri tych nohaviciach, zislo mi na um: » www.fanpop.com/spots/wallace-a...
Ale to ma opodstatenie
Presne pre tento dôvod uprednostním chlapca v obtiahnutých nohaviciach
@zayl ako uplne zabity obrazok..
@quietus mas moju chvalu..:
bože vy tu niekedy fakt také kraviny riešite (ach)
Ďakujem devám slovenským.
@dieromantic ze kraviny? ako som citala,tak niekomu to dvihlo sebavedomie,takze kravina to nebola...aspon pre niekoho..
niekedy som nosil nie az tak obtiahnute ale take tesnejsie bedrove dziny..no vzdy som sa v tom citil zle ,nepohodlne proste strasne to tlaci...
i ked to mozno vyzera viac sexy no ak sa citim vrchlne zle tak si myslim ze zaujmem este menej...
takze beggy fit 4ever vo volnych sa necitim ako buzna ale ako ja
laskavo si zo mna nikto neberte priklad!!!