že máš niekoho a niekto má teba. že na svete je aspoň jedna osoba, ktorá ťa nekontrolovateľne miluje. keď sa ti chce umrieť, vypočuje ťa a dodá ti sily žiť. ku komu môžeš vojsť do náruče a nemusíš sa hanbiť. to že máš s kým počítať hviezdy a snívať... na láske je najkrajšie, to, že ju prežívaš, máš a mať budeš...
a toto je ilúzia... ilúzia, ktorú som nezažila, ilúzia, ktorú si takto predtsvuje veľa ľudí, ilúzia, ktorá sa mne nikdy nestane...
to je proste láska. taká krásna, keď sa podarí, a horšia ako španielske čižmy, keď sa nepodarí...
na laske je najkrajsie to ,ze clovek vie ,ze ked rano otvori ocka ,tak vie ,ze na svete je este niekto kto nanho mysli rovnako ,Niekto koho srdiecko bije len pre mna ...je to uzasny ,neopisatelny pocit .kazda smska a hovor ...ked clovek je v ocakavani ,kedy pride nejaka ta smska ,posta alebo hovor ..je to neopisatelne slovami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a toto je ilúzia... ilúzia, ktorú som nezažila, ilúzia, ktorú si takto predtsvuje veľa ľudí, ilúzia, ktorá sa mne nikdy nestane...
to je proste láska. taká krásna, keď sa podarí, a horšia ako španielske čižmy, keď sa nepodarí...
najlepsie na laske je vediet, ze mam takeho cloveka, co ma miluje a ja mu ten cit opätujem