Ak nemá zmysel pre srandu, všetko ofrfle, aQ ThaQto P1sHe, ak špúli pysky na fotkách, ak si myslí že je neviem aký dokonalý (a popritom si hľadá dokonalú, proste namyslenosť).. A tak dál a tak dál..
keď má blbé názory...ako je v poriadku, že každý máme svoj názor a nikomu to neberiem..ale keď občas počúvam tie názory podaktorých chlapov, tak ...uf...mám dosť.
Vedela by som predýchať aj neveru, ale nenávidím, keď sa pred kamošmi ku mne správa inak.. ako keby sa pýšil úlovkom. A keď kamaráti odídu, zlatko miláčik...
mňa sere keď chce niečo riešiť a napíšeš mu litániu, musíš sa premáhať, nahodíš tému, neviem čo všetko .. odpíše jedným slovom a potom že sa nudí, ta ked nespolupracuje? .. ta mňa jebnuť ide .. .. ale našťastie už nechodim na take soc. siete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Som cukrik, ale som prilis velky slaboch na to, aby som si to priznal...alebo priznal pred inymi. Pouzivam enormne vela kozmetiky.
Spytal by som sa ta, ci chces so mnou chodit, ale viem, ze chces. Uz nebud taka zatrpknuta a daj nam sancu!
Najviac ma zarazilo, že ženám vadí aj uprednostnenie kamarátov. Nuž aspoň vidíte, že nemyslíme iba na sex
@snehovavlocka aby nepatril do Yakuzi?
slabošstvo celkovo, partia/akékoľvek drogy prednejšie a milšie než vzťah
@mm47 ty si frajer
tomu ver... Ja som tajomný Steve Hood, teší ma
to je moje druhé ja
lebo z toho väčšinou vyplynú ďalšie mínusy......
A loloidne xenofobne nazory.
alebo este ked sa predvadza pred kamosmi a zhadzuje vsetkych naokolo