čo už len na tých sračkách by malo byť zdrave? nalej si do pohára tie žbrndy a vhod tam 1e a kochaj sa tým,ako krásne to vyblieli ,lebo sú ako inak - ZDRAVE...
Keď nalejete pepsi do hrnca, a varíte až kým sa úplne neodparí, na hrnci ostane zasušený povlak, ten môžte zoškrabať žiletkou a šňupať, má podobné účinky ako piko
@jeko nahradnych sladidiel ak sa nemylim, takze to je picovina.. ako tu pisal niekto, hlavne preto, lebo obsahuje kyselinu fosforecnu, co je kvalitne zakerna dobrota
inak nepijem ani jedno, ale ked uz, tak colu s rumom
A pre 1000 dalsich chemikalii , ktprych ucinok sa neprejavi hned ale prejavi sa na tom ako bude vyzerat generacia ludi co Colu slopu od malicka ked budu mat 60 , ked sa ti terajsi dochodcovia zdaju zosuvereni tak si pockaj na nasu generaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
..
Ja by som chcel vedieť konkrétny príklad toho čo je na tom nezdravé ako to pôsobí na moje zdravie a tak
Pepsi mi nechutí. Ale Coca-colu pijem...
» diskuse.doktorka.cz/coca-cola-zdrav...
A asi to nemoze byt neskodlive ked sa s tym cistia zachody alebo saa v Cocacole bravcova pecen za noc rozpusti
inak nepijem ani jedno, ale ked uz, tak colu s rumom
@thevanderdark Napriklad uz len pre ten cukor.
A pre 1000 dalsich chemikalii , ktprych ucinok sa neprejavi hned ale prejavi sa na tom ako bude vyzerat generacia ludi co Colu slopu od malicka ked budu mat 60 , ked sa ti terajsi dochodcovia zdaju zosuvereni tak si pockaj na nasu generaciu
kto pije tie rozožierače žalúdočných stien, je mentálne na veľmi nízkej úrovni