jaaaj milujeeem tych typkov co na nico picuju a furt tam chodia. ked chcem nieco do skoly napr. tak napisem na chat, popripadne spravu a mam pokoj. na stredne okno so statusmi ani nehladim. a zijem
No ak si clovek niekoho neprida, tak zazeraniu (v najlepsom pripade) sa nevyhne Ale tak mam hranicu za ktoru uz nejdem takych pravych nefalsovanych debilov doradu odmietam..... nemam medzi priatelmi nikoho kto by mi prekazal len jednu osobu a ta pojde het akonahle ju prestanem denne stretavat....a hlavne sa tam snazim mat takych ludi s ktorymi som v aktivnom kontakte......
Vsetko ma svoje pre aj proti, ale narozdiel od facebooku , pokec ma strasne vela proti a strasne malo pre
@tekutastolica : tak staci tuknut na tlacitko: novinky a nenadavat kvoli totalnym debilinam som myslela, ze ta diskusia bude o niecom inom .... napr. sukromie, lepsie nastavenia a tak. ale nic no.
ja som si sama pridala priateľov... ak sa mi potom prestane páčiť, buď ho vymažem, alebo si ho skryjem.. pred niektorými mám všetko skryté a mám ich tam len skr školu, lebo sa na FB dá lahko dohodnúť... a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
na FB mi aspon nepisu ziadni uchylaci
Vsetko ma svoje pre aj proti, ale narozdiel od facebooku , pokec ma strasne vela proti a strasne malo pre
Takze pokec je horsi.
ja som si sama pridala priateľov... ak sa mi potom prestane páčiť, buď ho vymažem, alebo si ho skryjem.. pred niektorými mám všetko skryté a mám ich tam len skr školu, lebo sa na FB dá lahko dohodnúť... a tak