ja sa musim zdrzat hlasovania ....obidva su super-....twilght je klasika citala som to 5 krat celu seriu aj petku!!..a vampire to staôe pozeram to je ties super ..proste obidva !!!
Knihy Vampire Diaries sú strašné kraviny... tá tretia/štvrta/piata... no, ešte sa to dalo zniesť ale čo prišlo potom... no hrôza. Dočítala som to len vďaka Damonovi.
Vlastne, ak si tak prehovorím do duše, aj seriál pozerám vlastne len kvôli nemu, jednoducho ten sarkazmus je skvelý, čo si budem nahovárať... a páči sa mi OST. Seriál je fajn, mám ho rada. A nie som nadržaná dvanástka.
Twilight knihy... čo ja viem... ale filmy hotová katastrofa. Fuj, dačo hrozné.
@sheily :/ zasa ?.... boze nechapes ze vampire diares ani nemozu byt napodobenina? je to uplne o niecom inooom!!!! je vsak pravda ze Stefan a Elena sa podobaju na Edwarda a Bellu ale inak to brat nemozes ako napodobeninu....
Ja sa neviem rozhodnut lae kedze mali VD menej hlasov zahlasovala som, aj filmy aj serial som videla a zaujiali ma rovnako
@emka98765 mne je jedno o čom to je, ja hovorím čo tá kniha alebo seriál znamená pre mňa, to ešte neznamená že to tak aj musí byť je to len MOJ osobný názor
@lilnicole a? boli vydané až potom, je jasné že sú úspešné vďaka twilightu
@sheily Ja sa nebavím o úspešnosti, úspešné sú preto, lebo po Twilight-e si vo filmovom priemysle všimli, že upíri odrazu "letia" a tak začali vydávať upírske filmy a seriály.
Nejde o to, vďaka čomu boli úspešné ale to, že to skôr Twilight je napodobenina tohto, na čo tvoje "a?" nestačí.
Vydané boli oveľa skôr, len to by si nemusela sledovať len slovenské kníhkupectvá, ktoré takisto zareagovali na "upírsku" mániu a začali akoby z ničoho nič prekladať ďalšie upírske knihy, čo ti takticky urobí takmer každý, ak by mu to malo zabezpečiť tržby.
Twilight som sice nevidela ale nejak ma to nelaaka je to taka davova psychoza ...hovori o tom každyyy.....ale na upirske denniky som sa kvalitne namotala
ako píšem to už neviem koľký krát ale Vampire Diaries nie je napodobenina twilightu a ako by aj mohla keď je to od twilightu o 14 rokov staršie..
poznám aj TVD aj twilight , čítala som všetky knihy videla som film a som verný divák aj seriálu... no u mňa vyhráva TVD.. proste sú tam sympatickejší herci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Vlastne, ak si tak prehovorím do duše, aj seriál pozerám vlastne len kvôli nemu, jednoducho ten sarkazmus je skvelý, čo si budem nahovárať... a páči sa mi OST. Seriál je fajn, mám ho rada. A nie som nadržaná dvanástka.
Twilight knihy... čo ja viem... ale filmy hotová katastrofa. Fuj, dačo hrozné.
Ja sa neviem rozhodnut lae kedze mali VD menej hlasov zahlasovala som, aj filmy aj serial som videla a zaujiali ma rovnako
@lilnicole a? boli vydané až potom, je jasné že sú úspešné vďaka twilightu
Nejde o to, vďaka čomu boli úspešné ale to, že to skôr Twilight je napodobenina tohto, na čo tvoje "a?" nestačí.
Vydané boli oveľa skôr, len to by si nemusela sledovať len slovenské kníhkupectvá, ktoré takisto zareagovali na "upírsku" mániu a začali akoby z ničoho nič prekladať ďalšie upírske knihy, čo ti takticky urobí takmer každý, ak by mu to malo zabezpečiť tržby.
takže ked je reč o tom kto koho napodobňuje tak potom len Twilight. . .
aj ked obydva sú dobré a sú dosť rozdielne. . .
Ale prikláňam sa k menšiemu zlu.
poznám aj TVD aj twilight , čítala som všetky knihy videla som film a som verný divák aj seriálu... no u mňa vyhráva TVD.. proste sú tam sympatickejší herci