neviem sa rozhodnúť medzi poslednými dvoma možnosťami to s tou podprsenkou milujem!!!! ale aj to v noci.. hocikedy si dokonca len tak dám budík trebárs na 4 ráno, aby som sa zobudila a zistila, že možem ešte spať
ja som sa rozhodovala medzi tou hudbou, lebo pri nej duševný orgazmus, najmä keď je to niečo správne, pustím si to v noci keď len tak sa pozerám do stropu a nad ničím nerozmýšľam iba prežívam ten jej hlas... ( ach, Edith )
..ten spánook je skôr telesná potreba, aj keď ja hrozne ľúbim spinkať
Nie je nič lepšie ako dojsť znavená cez studený večer domov, dať si dole podprsenku, ísť do postele a tam sa hrať so svojimi prsiami dve hodiny (také mäkkučké a hebučké) a rozmýšľať koľko ľudí by chcelo byť na mojom mieste
(hej, som úchylné prasa)
A ten studený vankúš! Ale toto mám rada i s perinou.
A ozaj, nie je nič lepšie než si dať perinu medzi nohy, omňomňom
A tiež šestka. To dokáže vždy potešiť, hlavne pred skúškou, tam je každá minúta vzácna.
Ale chýba mi tu ten skvelý pocit, že keď mi cez zimu po dlhej prechádzke cez sneh premoknú čižmy i ponožky a to si dám potom doma dole a labky vycapím na radiátor ^^
to prvé je pre mňa naj lebo chladné vankúše nemám rada, Coca Colu nepijem, hudbu hoci aj obľúbenú nepočúvam až tak hlasno, tá 5. možnosť je tiež fajn, lebo najradšej som bez nej a spím tak tvrdo, že v noci sa nezobúdzam a ani ráno sa niekedy nemôžem zobudiť
príjemné je ešte keď v lete padá taký osviežujúci dážď, nočné prechádzky keď sneží a @28 je ten najlepší pocit
ked som zmrznuty tak neni vobec dobre si dat horucu sprchu; vankus mi je jedno na akej strane ho mam lebo niekey ho nemam vobec ; cocacolu a studene napoje nepijem ; hudbu si vychutnavam najviac na nizsej hlasitosti aby to nevrieskalo....; podprsenku nenosim ; o 3:00 sa vacsinou len pripravujem na spanok takze to sa malokedy stane
@flysser omg nevadí mi, tam nejde o ten pocit čo mám keď ju mám na sebe, ale o ten keď si ju dám dolu.. to sa nedá vysvetliť proste, pokiaľ nenosíš podprsenku
okrem toho musím, lebo nemám žiadne prsia, tak si ich musím vyrábať extrémne push up podprsenkou
to otvorenie plechovky od Coly neprežívam nejako extra ja sa práveže toho otvárania plechoviek vždy bojím neviem, bojím sa že sa porežem alebo že sa mi to zlomí a už tú plechovku neotvorím alebo že sa oblejem ako to trhnem alebo že mi tam tá debilina padne a rozrežem si hrdlo a SAW proste
a áno, niet nad pocit keď si vyzlečiem podprsenku
inak mám rád všetko narovnako a tiež by som dodal že super pocit je ešte dať si perinu medzi nohy :3
najlepšie je to s tým časom... :3 ale ja mám rada aj to otvorenie plechovky... iba si myslím že tam nejde o to že je to Cola ale ten zvuk... aspoň u mňa je to tak...
Jednoducho rozhodnuté, z daných možností jednoducho najlepší pocit... btw: nenávidím horúce sprchy a chladné nápoje... s vankúšom to nerobím, len s perinou... keď sa zobudím v noci mám potom problém už zaspať... a na hudbu, rsp. v poslednej dobe rozprávky mám večer.. nie keď prídem domov, alebo aj celý deň...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
inak dobra tema podla mna, nech je to repost ci slovenske meme, proste fajn tema
colu mám rada len s veľa ľadom.
najradšej mám keď mi podprsenku rozopne niekto iný
nemám rada hudbu na úplne plnú hlasitosť. hučí to zbytočne.
ale chladný vankúš ľúbim rovnako ako to s tým časom.
2. :o to by mi nikdy nenapadlo
3. kolu nepijem
4. pri najväčšej hlasitosti by som ohluchla
5. nevidím/necítim rozdiel. Ak by miesto toho bolo napísané korzet, hápem
6. akurát sa vydesím, že už nezaspím
..ten spánook je skôr telesná potreba, aj keď ja hrozne ľúbim spinkať
(lebo môj vankúš je proste najvác!!! hoci, teraz už nie je aký býval :´()
ale inak aj ja robím to v @5
(hej, som úchylné prasa)
A ten studený vankúš! Ale toto mám rada i s perinou.
A ozaj, nie je nič lepšie než si dať perinu medzi nohy, omňomňom
A tiež šestka. To dokáže vždy potešiť, hlavne pred skúškou, tam je každá minúta vzácna.
Ale chýba mi tu ten skvelý pocit, že keď mi cez zimu po dlhej prechádzke cez sneh premoknú čižmy i ponožky a to si dám potom doma dole a labky vycapím na radiátor ^^
Pizza v jednej ruke, pizza v druhej ruke ^^.
vankúše neotáčam, coca colu nemám rada, v podprsenke som nemálokrát aj spala, hudba ma baví ani nie hlučná, ako skôr živá
odopnutie podprsenky ma svoje caro,to treba nechat.
objatie toho,koho mam rada.
a cajky,ich pozorovanie.
a hudba,na sluchatka alebo bez nich.
etc.
to su dobre pocity.
ale najviac,ked si dokazem uzit moment bez toho,aby som vnimala a uvedomovala si,ake je to vsetko pokazene a dosrate.
asi tak.
príjemné je ešte keď v lete padá taký osviežujúci dážď, nočné prechádzky keď sneží a @28 je ten najlepší pocit
nic z toho nerobim.
ked som zmrznuty tak neni vobec dobre si dat horucu sprchu; vankus mi je jedno na akej strane ho mam lebo niekey ho nemam vobec ; cocacolu a studene napoje nepijem ; hudbu si vychutnavam najviac na nizsej hlasitosti aby to nevrieskalo....; podprsenku nenosim ; o 3:00 sa vacsinou len pripravujem na spanok takze to sa malokedy stane
okrem toho musím, lebo nemám žiadne prsia, tak si ich musím vyrábať extrémne push up podprsenkou
inak ani to posledne by nebolo zle, ale spravidla ked sa uz zobudim, tak nezaspim
a áno, niet nad pocit keď si vyzlečiem podprsenku
inak mám rád všetko narovnako a tiež by som dodal že super pocit je ešte dať si perinu medzi nohy :3
Ale zahlasovala som za hudbu, kedze je to moja srdcovka