ked nemas tu lasku s kym shareovat, tak asi priatelstvo. plus neratam do toho rodinnu lasku, ta je samozrejma. ale existuje aj priatelska laska...sakra, tak asi laska
Priateľstvo prerástlo v lásku, tá mi ublížila. Zanevrela som na lásku a len čakám , kto ma z toho zanevretia vyslobodí. Láska odíde, ale priateľ ostane naveky. na druhej strane, aj priateľov musíme ľúbiť.
laska ( cize zadarmino ) a preco ? ja neviem...viem ze to znie drsne...ale myslim to tak...ze je to tazke vysvetlit...on vie vsetko co ma trapi, co mi pride na rozum, vie dost o mojej rodine, o mojich kamoskach, a niekedy babam alebo kamoskam prepne...viem ze sa vravi ze priatelstvo je viac ako laska...ze to je vzdy pri tebe, ale to neni pravda... a on ma vie rozosmiat, spravit nieco pre mna aj ked nechce,ked mi prepne tak ma sem tam pochopi ( sem tam nie ale to nie je take tragicke ) a neohovara ma tym padom...a je toho strasne vela...mohla by som toho pisat vela...ale aj tak by to nikto necital, a uz teraz pisem ako zmatena krava...ale proste pre mna je aj kamos aj laska...a to je to najlepsie spojenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
LÁSKA .. pretože bez nej by som tu nebola ani ja sama..