@torpedo08 vobec nie, toto su relevantne a skutocne kriteria, podla ktorych sa ma spravne posudzovat film. ludia su pomyleni. pozru sa na obraz a povedia si "to je ale krasny obraz!". ale ja, progresivny intelektual, sa pri pohlade na obraz vzdy najskor zamyslim, ci ho namalovala slepa trans mulatka bez nohy. ak nie, tak obraz nemoze byt pekny, to da predsa rozum.
Aj mna vytáča že sa ľudia sústredia na etnickú sexuálnu a vselijakú inú diverzitu miesto toho aby sa sústredili na film ako umelecké dielo a jeho spracovavanie
@rebarboe stojis v ceste pokroku! diverzita je ultimatnym cielom a vsetko ostatne je druhorade. za celu nasu civilizaciu vdacime diverzite. stavim sa, ze nedokazes vymenovat ani jediny uspech ludskej rasy, ktory nestoji na umelom integrovani najroznejsich minoritnych skupin. myslis si, ze by einstein prisiel s teoriou relativity, keby mu ministerstvo pre kulturnu diverzitu nebolo pridelilo indickeho homosexuala s chromozomom navyse ako asistenta s kvotou, ze najmenej 40% prace musi odrobit on?
@tanji na to rovno zabudni, ja už som obehal psychiatrie a centra pre ZŤP v celej Afrike a východnej Ázii, aby som našiel crew do môjho vedeckého Teamu. Tohoročné nobelovky idu nám. Všetky.
ja nemam inak nic proti diverzite, ale ked drbnu do historickych filmov napriklad cernochov, pricom nie je sanca, aby v tom case v tej krajine nejaky cernoch bol a podobne hovadiny, tak ma ide rozdrapit. Ale celkom ma udivuje, ze toto riesite, Oscar podla mna s kvalitou filmov uz dlhe roky nic nema a to hovorim napriek tomu, ze ho tento rok vyhral moj milovany Parazit
Za pár rokov budú natáčať filmy s minimálne 30 verziami hlavného herca, aby si si pri začiatku mohol vybrať ako v hre. Dúfam že tam bude ryšavý Ind bez končatín.
@kakofonicka mne nevadi diverzita, mne vadia kvoty. a ze sa to teraz tyka nejakeho blbeho bezvyznamneho oscara je sice fajn, ale v tejto spolocenskej klime sa da pokojne cakat, ze jedneho krasneho dna sa stanovi rovnako debilna kvota niekde, kde na tom zalezi. (btw napady (neviem, ci uz realizovane) ako kvoty pre "znevyhodnenych" studentov, ktorych univerzita musi prijat, alebo uz davno realizovane workshopy a pracovne pozicie niektorych velkych tech spolocnosti len pre farebnych). a to nehovoriac o tom, ze je to uplne otvoreny sexizmus a rasizmus.
ja sa celkom stracam v tych pojmoch ked je niekto dievca ale je to chlapec a vo filme hra dievca ktore je chlapec... a ja neviem ci je to dievca alebo chlapec
Tak hlavne ma ma zaujat a nenudit ma. Hlavne mam rad dramatickost hlbu postav a misteriu. Najvecia najcastejsia chyba dnesnych filmov je ze su nedomyslene stupidne so stupinymi hereckymi vykonmi ktore nevtiahnu do deja. Pribeh moze byt peckovy ale ked ma nepresvecia ze sa ozaj deje tak je to naprd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.oscars.org/news/academy-es...