aj ja som sa musela rozhodnúť medzi kamarátkou a priateľom...a ja som si zvolila priateľa.. ...kamarátiek si môžeš nájsť veľa ale pokiaľ si s chalanom rozumieš len s jedným ... a keď to kámoška nevie pochopiť tak ti za to rozhodne nestojí.. samozrejme neviem či je to tvoj prípad...
hmm,, povedala by som to takto.. mala som chalana, boli sme spolu 2 roky,, bol to fakt vážny vzťah.. všetko pre mňa išlo bokom,, bol len a len on.. a bola to CHYBA!!!.. nikto nie je dôležitejší.. to sa proste nedá.. kamarátka je pri Tebe stále, i keď jeho nepoznáš.. a zrazu príde niekto, do koho sa zaľúbiš až po uši a potom sa vysereš na niekoho kto bol pri Tebe celý čas???.. treba vedieť rozdeliť svoj čas medzi nich oboch.. lebo ak sa Ty niekedy vzdáš kamarátky pre priateľa, priateľ sa vzdá teba pre svojho kamaráta..
sa mi chce smiať že kamarátka je tu navždy.. dobrý vtip.. keby ste tu urobili anketu o naj-kamarátkach a kamarátkach alebo že koľko naj-kamarátiek ste mali za celý svoj život tak by ste prišli na to že sa striedajú pomaly tak rýchlo ako chalani..
@chillikes kámoška to nechápala.. a ďalej sa mi to veľmi nechce rozpisovať.. nerada na to spomínam.. ale ľutujem tých 6 rokov s kamoškou ktorá ma ani nevedela pochopiť a už vôbec nevedela akceptovať moje rozhodnutie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov