no, mam o sebe celkom vysoku mienku, ale taktiez sa realne a kriticky pozeram na svoje nedostatky.. dokazovanie sebe by mi k nicomu nebolo... ale ak niekto o mne pochybuje/ mysli si, ze na to nemam, tak ma to jednak celkom namotivuje a ak to dokazem, tak ma to dusevne uspokoji. (nezaleziac na tom, ci sa mi dostane nejakeho uznania od ostatnych)
Najdôležitejšie pre mňa je niečo naozaj dokázať a stále sa zlepšovať.
Je super pocit ľuďom čo ťa spochybňujú "ukázať vztýčený prostredník", ale úprimne, väčšina ľudí ma nejak nezaujíma a nemám potrebu ich riešiť. A sám si nepotrebujem nič dokazovať, mám inú motiváciu niečo robiť.
Ja viem, ze dokazem, ale ja rozumiem svojim prekazkam. Ostatni nevidia moje prekazky, potrebuju len to 'hotove.' Preto je pre mna dolezitejsi prejav, ktory sa da preukazat, nez presvedcit sam seba, ze nieco dokazem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Je super pocit ľuďom čo ťa spochybňujú "ukázať vztýčený prostredník", ale úprimne, väčšina ľudí ma nejak nezaujíma a nemám potrebu ich riešiť. A sám si nepotrebujem nič dokazovať, mám inú motiváciu niečo robiť.