Mne osobne cez mozillu to ide, to isté platí pre Explorer a opera to isté. Podľa mňa môžu byť 2 príčiny zrejme (to sú iba moje domnienky :d ):
A – máš zrejme vírus v počítači, ktorý sa snaží niečo prostredníctvom formulára odoslať. Mne sa to osobne stalo asi pred polrokom. Keď som takmer všetky vírusy odstránil odrazu išlo všetko v pohode.
B – druhý problém môže byť aj v tom, že používaš antivírusový program nod32. Ale toto len platí vtedy keď klikneš na odkaz a vybehne ti stránka nod32-ky.
Ale samozrejme môže byť aj chyba v samotnom googly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
dík
už sme dvaja
A – máš zrejme vírus v počítači, ktorý sa snaží niečo prostredníctvom formulára odoslať. Mne sa to osobne stalo asi pred polrokom. Keď som takmer všetky vírusy odstránil odrazu išlo všetko v pohode.
B – druhý problém môže byť aj v tom, že používaš antivírusový program nod32. Ale toto len platí vtedy keď klikneš na odkaz a vybehne ti stránka nod32-ky.
Ale samozrejme môže byť aj chyba v samotnom googly.
lebo tiez mi to robilo xD
a je to fuc xD