for info..ja sa nikdy neriadim vecami co su in a ani som sa neriadila... len by ma zaujimalo, kolko ludi sa nexava ovlyvnit ostatnymi ludmi... a poznam ich dost vela... xixi
podla mna bude vzdy IN klasickahudba - lebo kym ostatne styly jednoducho pridu do mody nakoniec aj tak ostanu v smetisku dejin, len klasika preziva a stava sa nasim kulturnym odkazom
v dnešnej dobe najviac IN? zvacsa pop, hip hop, urcite rihanna, britney, neyo, timberland a podobne pichoviny ktore nechapem a nikdy ani nepochopim, pre mna hudba ktora neodzrkadluje pocity, nerobia si hudbu, nepisu si texty, hlavne ze zarabaju prachy a su slavny
na akych skupinach spevákoch/speváčkach teraz fičíte? tak momentalne uznavam industrial, rock, punk, glam rock (nine inch nails, skinny puppy, cabaret voltaire, david bowie, queen, new york dolls, marilyn manson, AC/DC, sex pistols, ramones...) nwm na keru tuto to sem pisem, aj tak to nebudes pocuvat
@matusha heh teraz newim ci ta otazka patrila mne...ae ak jo,tak odpowed znie ne ee,bo ja pocuwam takmer wsetko a je mi jedno co je in. mozno len niektori nepochopili,ze ta moja otazka ne je kwoli tomu cim chcem byt,ale kwoli tomu ze ma zaujimaju nazory ostatnyx ludi.
@38 hovorí poslucháčka desmodu no nie inak punk nie je IN, to sa dočítaš v každom správnom mozgovyplachovacom časopise typu IN, Kamarát atď. ale je to na dlhšiu diskusiu a mne sa nechce rozpisovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
tyto ludia somnou urcite suhlasit nebudu, ale je to tak...
a este je in byt buznou, ci lezbou, alebo este lepsie: BI
Zobudzila čarné očká čo spali čo spali
Poznáte?
Rozhodujes sa co zacnes pocuvat?
Vínečko si vypijem, vypijem
ženičku si vybijem, vybijem
Pochybujem ze Led Zeppelin je pre prevaznu vacsinu ludi in a som rad.
Aspon neni kazdy rovnaky.
A dalsia vec: Neznasam pozerov!
na akych skupinach spevákoch/speváčkach teraz fičíte? tak momentalne uznavam industrial, rock, punk, glam rock (nine inch nails, skinny puppy, cabaret voltaire, david bowie, queen, new york dolls, marilyn manson, AC/DC, sex pistols, ramones...) nwm na keru tuto to sem pisem, aj tak to nebudes pocuvat
ináč, k samotnej diskusii, ak moja sestra ked bude mat 14 zalozi nieco podobne a zistim to tak ju zastrelim..
Ako pozerám, tak momentálne je asi in hovoriť, "ako nie som in, ako som alternatívny, nemainstreamový a počúvam to, čo nikto nepozná"
nechcem ziaden styl odsudzovat ani ma nezaujimaju,ale nechapem samu seba ako som mohla pocuvat este pred par rokmi hiphop...nastastie je to za mnou
zakladateľke- ako chceš vedieť čo je "IN" zober si do ruky nejaký dievčenský časopis
mainstreamový produkt (nazvime to takto sedlácky) je produkt určený pre širokú skupinu ľudí