Linux je operacny system ma vela distribucii a co tak sa pozriet do linux foum? tam mas toho habadej! A nauc sa pisat. Je to necitatelne. dakujem za pochopenie.
Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.
Musím ti povedať, že ma značne irituje tento moderní trend - písať W do slov kam nepatria.
Podobne ako písanie hrúbok a iných disproporciálnych chýb, a pri tom to považovať za znak sociálnej nadradenosti. Ergo ta musím požiadať , aby si zanechala tohto hanebného ničenia slovenského jazyka, inak budem nútený uraziť tvoj pôvod a pridať hanlivý prívlastok.
No linux...perfektny OS, nieco o mnoho lepsie ako Win... mal som win dlho, teraz mam oboje... a linux je teda zivotaschopnejsi....
je jednoduchsi, lahsie a lepsie nastavitelny pre usera,
NEPADA, pokial sa v nom samozrelme veeelmi nerypete....
normalny bezny smrtelnik, ked nainstaluje ubuntu, alebo xubuntu, bude prekvapeny, aky je svet PC krasny a jednoduchy...
aktualizacie okamzite, zadara, podpora kedykolvek, alebo aj inokedy...nie ako MS WIN... a jeho posrate servispaky....
na linux klasicke viry.... zabudnite, linux napada mozno 10 virov, ktore su ucinne iba na nejaky typ, najnovsia aktualizacia automaticky virus likviduje... antivir je NEPOTREBNY!!!
JE zadara, kompletne a teda usetrite nenormalne peniaze... a firmy, ani nehovorim
prepac, ale je to trapne, fakt to vyzera ako ked pise nejake male decko, nic v zlom, ale uvedom si, ze takto zo seba ludia robia väcsich blbcov ako mozno su
linux je pre bezneho pouzivatela pc nepouzitelny, uz vidim mojho oca ako si na nete hlada kodeky na mp3ky ktore niesu sucastou ubuntu, alebo kodeky na neslobodne video formaty a pod. mne osobne sa nepaci dlhe spustanie systemu. skusal som na mojom starom pc mnoho didtribucii, vsetky zial boli znatelne pomnalsie ako win vista. btw ja na windowse som nikdy nemal vira, mam pravidelne aktualizacie, nepustam ziadny sw z pofidernych zdrojov. moj nazor na linux je taky, ze linux patri do serverovne...
@24 - no veď práve o to ide... ono keď do googlu zadáš "stho jhe tho lhynux" tak ti veľa výsledkov nevypadne. a to je ešte ten lepší prípad, keď ti prehliadač pochopí čo myslíš, keď do adresy napíšeš www.ghooghle.chom .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
kasko
Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.
no uz taketo dementne veci pisu aj emacky ja ze len moje drbnute hip-hoperske kamosky
Musím ti povedať, že ma značne irituje tento moderní trend - písať W do slov kam nepatria.
Podobne ako písanie hrúbok a iných disproporciálnych chýb, a pri tom to považovať za znak sociálnej nadradenosti. Ergo ta musím požiadať , aby si zanechala tohto hanebného ničenia slovenského jazyka, inak budem nútený uraziť tvoj pôvod a pridať hanlivý prívlastok.
PÍŠ AKO ČLOVEK TY **** ********!!!!
neber si to vazne, ja len citujem autora, s menou upravou dvoch poslednych slov
alebo...prečo práve my??:/
všakže to nemylíš vážne??
boha...použi mozog, google a máš to...a nauč sa písať
ja nemôžem...
je jednoduchsi, lahsie a lepsie nastavitelny pre usera,
NEPADA, pokial sa v nom samozrelme veeelmi nerypete....
normalny bezny smrtelnik, ked nainstaluje ubuntu, alebo xubuntu, bude prekvapeny, aky je svet PC krasny a jednoduchy...
aktualizacie okamzite, zadara, podpora kedykolvek, alebo aj inokedy...nie ako MS WIN... a jeho posrate servispaky....
na linux klasicke viry.... zabudnite, linux napada mozno 10 virov, ktore su ucinne iba na nejaky typ, najnovsia aktualizacia automaticky virus likviduje... antivir je NEPOTREBNY!!!
JE zadara, kompletne a teda usetrite nenormalne peniaze... a firmy, ani nehovorim
JE TO KURNA LEPSI OS, AKO WIN
@0
prepac, ale je to trapne, fakt to vyzera ako ked pise nejake male decko, nic v zlom, ale uvedom si, ze takto zo seba ludia robia väcsich blbcov ako mozno su