16 rocny postihnuty vapatlanec sa vonku prechadza so zdravou frajerkou a olizuju sa.Dalej ide 20 rocny zdravy chalan co este nikdy nemal priatelku a pri pohlade na toho idiotka sa vnom beru nervi.Preto sa po par rokoch zneho stane nejaky terorista radikal
poznamka: poznam pariky, kde su postihnuti obaja (mentalne) a nic sa nedeje, mozno povedat, ze to je viac ako laska
a ked chce mat mentalne postihnuty dieta/rodinku, je velka sanca, ze sa dieta narodi NORMALNE, cize nepostihnute. Bol o tom film a dalsi priklad: slepa zena moze mat vidiace dieta, takisto hluchonemi mozu mat plbohodnotnu rodinu. Takze ten vyplod, co si stvoril, je absurdny.
@8 no to ja chápem lenže ten dotyčný ma 20 a nemal ešte babu čo myslíš? niečo na to asi bude...čo ak ten chalan nepouvažuje aká je chyba v ňom...a máš pravdu na kripľovi chybu nehľadajú lenže aj ten kripeľ si iste svoje odžil a iste túži byť zdraví a normálny ľudia si nevážia to jediné čo majú svoje zdravie...po čom chorý tak veľmi túžia čiže je to tak 50:50 si myslím
@skandinavian do piče ty máš problémy. Nič na tom nieje nespravodlivé. Nemyslíš, že to je problém to 20 ročného magora, že si ju nenašiel? Ako keby ten kripel za niečo mohol. To je ako teraz v móde, že keď si nejaký kripel nájde holku skorej ako "zdravší/silnejší/väčší (proste človek čo nemá postihnutie)" tak je to vina kripla?
ten kripel si to zaslúži viac. pretože je kripel tak aspoň v láske má štastie. mal by si si uvedomiť že ona je zdravá a miluje ho , je mu oporou. to že si si žiadnu nenašiel je tvoja vina. ja som tiež bol sám, ale pred dvoma rokmi som našiel prvú a aj trvalú lásku. musíš vedieť hľadať, a neviniť druhých
Jednoducho si to zhrnieme. Máš komplex, že nemáš priatelku a silou mocou sa jej chceš za každú cenu nejako domôcť, tak robíš takéto závistlivé ťahy. Už od prečítania tvojej anotácie mi to bolo jasné. ..Neviem prečo by si sa inak nad niečim takýmto pozastavoval.
Ak by si sa trošku zamyslel aj nad sebou..možno by si časom prišiel na dôvod..prajem príjemné premýšlanie..
Anotácia je krátka charakteristika, stručný popis informačného zdroja nasledujúci bibliografickú citáciu. Anotácia môže obsahovať sumár kľúčových bodov zdroja, opis druhu zdroja a jeho ohodnotenie.
Na rozdiel od abstraktu, čo je krátky objektívny popis zdroja, anotácia je kritické alebo subjektívne hodnotenie diela zvyčajne zahrnuté v bibliografii alebo citácii.
Podľa mňa nie je problém nájsť si babu ako takú, ale v pohode zlatú babu, ktorá nebude všetko využívať. Pretvarovať sa dokáže aj dement. Si moja najväčšia láska v živote a blá blá blá... Popri tom chcem toto a tamto, zober ma so sebou tam a hentam. Potom zapotí, že zistila o našom vzťahu takú úžasnú vec, ktorou je, že už nemá zmysel. Ale keď dostávala drahú kozmetiku, cestu po USA, vtedy kurva do puchu ten vzťah zmysel mal...
Poviem Ti, všade okolo nás sú len samé opovrhnutiahodné KURVY! Radšej budem mať 1000 kamarátok, ako 1 priateľku.
preco by to bolo nespravodlive? ten postihnuty moze byt mily,vtipny moze mat dobre srdce a keby ho baba nechcela len pretoze je postihnuty vtedy by to bolo nespravodlive a k tomu 20roc. mal by sa zamysliet nad svojim spravanim, nie nad tym ako vyzera ci je zdravy alebo nie ale do svojho srdca ci ho nema pokazene...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
a ked chce mat mentalne postihnuty dieta/rodinku, je velka sanca, ze sa dieta narodi NORMALNE, cize nepostihnute. Bol o tom film a dalsi priklad: slepa zena moze mat vidiace dieta, takisto hluchonemi mozu mat plbohodnotnu rodinu. Takze ten vyplod, co si stvoril, je absurdny.
Podľa mňa je nespravolivé že mu to ten 20 ročný nepraje.
Ja mám 23 a ešte som zo žiadnou babou nechodil ,ale tomu postihnutému to zo srdca prajem.
Normálne by som tieto tvoje témy už mazala, stále dookola tie isté drísty...
(!!!)Tu si písal že máš konečne priateľku...
» www.birdz.sk/forum/konecne-m...
A tu si sa chcel v podstate len posťažovať že si ešte nemal dievča...
» www.birdz.sk/forum/este-furt...
» www.birdz.sk/forum/co-ma-cha...
» www.birdz.sk/forum/kedy-prid...
» www.birdz.sk/forum/vyrovanal...
» www.birdz.sk/forum/uz-by-som...
» www.birdz.sk/forum/ako-mam-s...
» www.birdz.sk/forum/cakanie-s...
» www.birdz.sk/forum/sv-pravda...
Predpokladám že ten "kripel" sa nikdy takto neľutoval a je na ňom niečo, kvôli čomu ho to dievča ľúbi.
ten 16ročný si povie..
čo je to za spravodlivosť, že ten 20ročný je zdravý a ja som postihnutý?
@holyknight Nečuduj sa, dnes sa mi nedarí, za lepšej nálady by som to tu celé zavrela namiesto kopírovania linkov na dôkaz niečej blbosti...
Ano si odpoad spoločnosti tak nech sa páči, skoč z okna, zastrel sa, poprípade použi ten zyklon B. Amen
Ako inak chceš s ním jednať?
Co dokazes ty? Stazovat sa? Si menej ako kopa hovna.
Ak by si sa trošku zamyslel aj nad sebou..možno by si časom prišiel na dôvod..prajem príjemné premýšlanie..
Anotácia je krátka charakteristika, stručný popis informačného zdroja nasledujúci bibliografickú citáciu. Anotácia môže obsahovať sumár kľúčových bodov zdroja, opis druhu zdroja a jeho ohodnotenie.
Na rozdiel od abstraktu, čo je krátky objektívny popis zdroja, anotácia je kritické alebo subjektívne hodnotenie diela zvyčajne zahrnuté v bibliografii alebo citácii.
Poviem Ti, všade okolo nás sú len samé opovrhnutiahodné KURVY! Radšej budem mať 1000 kamarátok, ako 1 priateľku.
Chlapče, ty by si sa mal raz riadne zhúliť.
Keby si húlil, nemohol by si sa tak veľmi klamať.