čo si predstavuješ pod pojmom môžeš? lebo prestať môžeš vždy, len niekedy to ide ľahšie, niekedy ťažšie. a veľa ľudí je závislých, ale prestať nikdy nechceli, teda aspoň ja takých poznám.
ja neviem.. ja prestávam fajčiť zhruba každý týždeň a vždy znova začnem.. ale nemyslím si že som závislý.. sú závislosti kedy je to kurva ťažké prestať.. a to myslím že si trháš vlasy a je ti tak napiču že si želáš že si nikdy nezačala.. ale to sú iné veci ako cigarety
@mirka7 keď vieš prestať, ale nechceš, tak to nie je závislosť. keď vieš prestať, ale nechceš, napriek tomu že by si mala, alebo že kvôli niečomu musíš, tak to je (psychická) závislosť.
Ja mám napríklad kamarátku, ktorú keď prišla na SŠ naučili fajčiť a fajčila tri roky tak, že najmenej krabička denne padla.. no a keď som jej hovorila nech na to kašle a tak mi povedala, že ona sa cíti fajn a nemá dôvod prestávať, ale že keby chcela hneď s tým skoncuje.. neverila som jej ani nikto iný, všetci si mysleli, že má na cigarety vypestovanú slušnú závislosť no a potom prišiel jej terajší priateľ s ktorým začala chodiť a prestala fajčiť zo dňa na deň bez nejakých absťakov alebo zlých nálad a vytrhaných vlasov.. Takže podľa mňa to nie je závislosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@tobje to je aký blud? Keď ide niekto na dobrovoľné liečenie tak tam ide s tým, že on netrpí žiadnou závislosťou?