@reddwarf55555 Nič, hrať sa. Rovnaká blbosť ako ten svetielkujúci usb ventilátor. Len tak pre potešenie, keď už som taká infantilná, tak čo s tým narobím.
@mrshater a DNA ? a rozmnozovanie ? si ako predstavujes ? si urves prst a bude z neho druhy clovek ? ... .toto mi je inteligencia 18r BABY ? to tak na 14r...
@matus33 ale nebudes sa hadzat z tretieho poschodia a robit zo seba palacinku a potom sa nepostavis...
a pochybujem ze to funguje do nekonecne ze 1 000 000x jej odseknu chvost a vzdy HNED dorastie a pochybujem ze ti dorastie hlava napr. a neviem ci bude fungcnost dorastenej koncatiny taka aka bola originalna...
Jasné že hneď nedorastie. Po niekoľkých mesiacoch jej dorastol
A mal by dorásť aj 1 000 000 krát pokiaľ máš dosť živýn a do rovnakej podoby Tam to vysvetľovali tak že keď poraníš cicavca obranný mechanizmus je taký že sa urobí chrasta a zabranuje tým rastu. Avšak keď ten spôsob na tú chrastu u myší nejak zablokovali a k tomu dali dajaký impulz novému rastu či čo. (nie som odborník
Každopádne mi z logiky veci vyplýva že obranyschopnosť človeka bude asi potom sakra malá Ale o tom nehovorili nič :p
@matus33 scifi sral pes podla mna mi nedorastie nic keby vsetko dorastalo tak podla mna sa ti zrastu prsty na nohach... a nie su oddelene
proste je to tak o 500rokov realne (mozno)
@krutafunebracka podla mna ak daju toho "hormonu" ci ako to nazvat... privela sa stane ze ti z niektorej polky zadku zacne rast dalsia noha alebo sa ti spravi o prst viac ci nieco take podla mna je to blbost
@krutafunebracka ale co chvostiky 4ever daju ti zlu inekciju a budes mat o ucho viac a tym ze najviac materialu je na bruchu a na zadku si vyber kade budes pocuvat na zadku by to bolo dost zaujimave co by si vsetko mohla pocut alebo keby ti to dakto suskal
@freedomko preboha, ak si to pochopil tak, ze som to myslela vazne tak potom pochybujem skor ja o tvojej inteligencii... neviem co mas za problem, ze furt musis do mna rypat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a ak aj by nahodou nie tak potom
proste nechaj tak ale niektori ludia ma tu zacinaju udivovat
Dokonca niektorý už majú aj prvé výsledky u cicavcov, nadopovali krysu nejakými látkami a teraz keď jej odseknú chvost, labku, tak jej dorastie
a pochybujem ze to funguje do nekonecne ze 1 000 000x jej odseknu chvost a vzdy HNED dorastie a pochybujem ze ti dorastie hlava napr. a neviem ci bude fungcnost dorastenej koncatiny taka aka bola originalna...
Jasné že hneď nedorastie. Po niekoľkých mesiacoch jej dorastol
A mal by dorásť aj 1 000 000 krát pokiaľ máš dosť živýn a do rovnakej podoby Tam to vysvetľovali tak že keď poraníš cicavca obranný mechanizmus je taký že sa urobí chrasta a zabranuje tým rastu. Avšak keď ten spôsob na tú chrastu u myší nejak zablokovali a k tomu dali dajaký impulz novému rastu či čo. (nie som odborník
Každopádne mi z logiky veci vyplýva že obranyschopnosť človeka bude asi potom sakra malá Ale o tom nehovorili nič :p
proste je to tak o 500rokov realne (mozno)
@krutafunebracka podla mna ak daju toho "hormonu" ci ako to nazvat... privela sa stane ze ti z niektorej polky zadku zacne rast dalsia noha alebo sa ti spravi o prst viac ci nieco take podla mna je to blbost
Prečo by mali rásť daľšie nohy, ruky? Nič také tým myšiam nerástlo
A takej jašterici odrúbeš chvost a ten potom znova dorastie a nič viac nerastie. Alebo si videl jaštericu z chvostom vyčievajúcim z hlavy?
Človek má predsa nejaký kód v sebe nie? všetko vie kde čo má byť :p
Inak bolo povedané že tak o tých 30 rokov by mohli začať prvé pokusy z ľudmi. (ak si dobre pamätám )