ahojte. moj problemik spočíva v tom, že ja mam uz skoro ročný vzťah so svojim chlapcom.. lenze mi mame divny vzath proste niekedy je v pohode, je pozorný a milý a niekedy na mna uplne kasle.... neprezvoni, nezavola, akoby ho ani nezaujímalo ako sa mam, ak
ja neviem pojdem od temy..to tu nikto nema kamaratov s ktorymi to moze prebrat? Hmm je mi to jedno v podstate kazdy mame svoj system
Mozno si chce odychnut a nechce byt s tebou non-stop, alebo to chce dako ukoncit a nevie ako, alebo ma fakt daky problem a nevi ti to povedat mozno sa dacoho boji
Holyknight pacilby sa ti taky vztaah?tak to je v povaha či čo? . Akuska neviem ci potrebuje vydychnut sm espolu PI, SO, NE. je mozen ze som ho aj omrzela?
aháá tak to sa ťa má stále vypytovať a otravovať no v tvojom prípade neviem ale tak čo napríklad keby mu sama povieš aký si mala deň alebo čo zaujímavého sa ti stalo bez toho aby si čakala na otázku ??
Boze moj mozno keby chalan videl tuto diskusiu by kukal jak kkt, neprehanas trocha? Ta tak strasne zanedbava? Sam ma aj svoje hobby, kamosov atd. a jednoducho je to chalan, nepotrebuje sa v kuse furt rozpravat a byt s tebou 24h a neznamena to, ze ta nema rad... neda sa to urcite posudit takto, len moja pripomienka
A porozpravaj sa s nim, ked ta to tak trapi, mozno zistis, ze je to uplna volovina..
chalani su taki ze si od holky potrebuju na cas oddychnut .. a co je na tom ked sa obcas bavi aj sam-bez teba,ak ta nepodvadza a nerobi nic "zakazane"
su v tomto ini fakt nemusia byt s babou kazdy den a je na babe aby ho mala stale cim zaujat a ocarit-proste pripomenut mu,preco je prave s tebou ... tazke ale tak to chodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mozno si chce odychnut a nechce byt s tebou non-stop, alebo to chce dako ukoncit a nevie ako, alebo ma fakt daky problem a nevi ti to povedat mozno sa dacoho boji
a mozno ma dake problemy
A porozpravaj sa s nim, ked ta to tak trapi, mozno zistis, ze je to uplna volovina..
su v tomto ini fakt nemusia byt s babou kazdy den a je na babe aby ho mala stale cim zaujat a ocarit-proste pripomenut mu,preco je prave s tebou ... tazke ale tak to chodi