zvacsa aj tak nejak vnutorne, vtedy som stastna, ale momentalne sa to vnutorne trochu vytratilo a motivaciou je dokazat ostatnym, ako sa mylili, co dufam rychlo prejde, nelubi sa mi to
Moja motivacia je to, že mi pride necelych 900 eur mesačne na účet a neriešim nič (tak ako teraz) a potom pridam zopár článkov kde sa venujem témam ktore ma zaujímajú, a ktore možno nezaujíma iste percento ľudi, čo si tu vyburuju svoje nízke ego.
na tomto svete je všetko márnosť, lebo jedného dňa sa to pominie..
motiváciou u mňa je nesmrteľnosť, preto robím všetko pre to aby som jedného dňa po svojom skonaní uzrel nebeské kráľovstvo...
motivácia je nehorázne preceňovaná a má veľmi málo spoločné s tým posúvať sa dopredu v čomkoľvek. Lebo áno, môžem byť motivvaný cvičiť ale to či mi to vydrží je už otázkou zvyku a pevnej vôle.
Ako jeden z mala neprezivam zivot ako sutaz, neporovnavam sa s druhymi a nerobim vsetko preto aby som sa snazila niekoho predbehnut a byt lepsia...
Moja motivacia je prekonavanie vlastnych strachov, vlastnych neduhov, poznavanie sameho seba a objavovanie v sebe schopnosti, o ktorych clovek nevedel. Je to istym sposobom tiez beh, ale na tejto trati bezi clovek sam. A sam za seba. A je to zabava, robi ma to stastnou, robi mi to radost. Bavi ma to. Bavi ma sledovat svoj zivot, svoje myslienky v priebehu casu a nachadzat v sebe nove zakutia. A zistovat ze dnes viem viac ako vcera, dnes budem zit o cosi lepsie ako vcera s novym poznanim sameho seba a sveta. Je to tuzba byt lepsim ako vcera co ma zenie vpred. A vobec neviem odkial sa ta tuzba vzala. Ale je fajn citit len tak stastie
@poke motivácia ťa má donútiť začať. Po tom ako niečo značneš, je len na tebe či v tomto vytrváš. Je to ako štartovanie motora. Keď naštartuješ auto, neznamená to nutne, že sa aj pohneš.
Nevidim inu moznost. Co by som robila. Sedela na riti a pozerala serialy? Ved to je nuda!
Vedomosti su super, praca co cloveka naplna je super, sport je super...proste ma vsetko v mojom zivote bavi, viac motivacie nejak nepotrebujem. Uzivam si svoj zivot.
to, že to robím pre seba, pre svoje staré ja, súčasné ja a budúce ja
Kedysi som si sľúbila, že budem rásť a prekonávať sa (hlavne svoje strachy a obmedzenia) a sľub daný sebe neviem sklamať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nebyť len konzumentom, byť aj producentom.
motiváciou u mňa je nesmrteľnosť, preto robím všetko pre to aby som jedného dňa po svojom skonaní uzrel nebeské kráľovstvo...
Moja motivacia je prekonavanie vlastnych strachov, vlastnych neduhov, poznavanie sameho seba a objavovanie v sebe schopnosti, o ktorych clovek nevedel. Je to istym sposobom tiez beh, ale na tejto trati bezi clovek sam. A sam za seba. A je to zabava, robi ma to stastnou, robi mi to radost. Bavi ma to. Bavi ma sledovat svoj zivot, svoje myslienky v priebehu casu a nachadzat v sebe nove zakutia. A zistovat ze dnes viem viac ako vcera, dnes budem zit o cosi lepsie ako vcera s novym poznanim sameho seba a sveta. Je to tuzba byt lepsim ako vcera co ma zenie vpred. A vobec neviem odkial sa ta tuzba vzala. Ale je fajn citit len tak stastie
Vedomosti su super, praca co cloveka naplna je super, sport je super...proste ma vsetko v mojom zivote bavi, viac motivacie nejak nepotrebujem. Uzivam si svoj zivot.
Kedysi som si sľúbila, že budem rásť a prekonávať sa (hlavne svoje strachy a obmedzenia) a sľub daný sebe neviem sklamať.
chut objavit aktivitu, v ktorej citim zmysel a nasledne v nej byt dobra
stat sa dostatocne financne zabezpecenou aby som si vedela hradi vsetky zaujmy