@sandy114 to nevylucujem, ale za mojho zivota sa mi to nestalo...a to byvam v takej casti mesta, kde je ciganov podstatne viac ako bielych. Naopak konflikty s nacistami mavam pravidelne cca 4x do roka a zbytocne.
Mne skor slo o to porovnanie. Tam v tej lokalite, odkial pochadza to video urcite niesu negri mensina.
@panpeterpan zrejme to bolo natocene v USA, tam podla zistenych udajov maju cierny na svedomi 3/4 kriminality... je to ich mentalitou... rovnako ako ked si u nas pustis spravy a 3/4 z nich je o tom, že nejaky obcan ubil na smrt ineho a potom pekny zaber na cigansku osadu... ked si zil v oblasti kde bolo vela ciganov je samozrejme že nacisti si vyberali to miesto ako svoj terc...
@pietro93 podla mna to video pochadza z Afriky (francuzstina je tam vo vela statoch uradnym jazykom), ta francuzstina mi dost smrdi dialektom, ale priznam sa, francuzstinu som mal len na strednej skole, takze sa mozno mylim.
Co sa tyka kriminality vo francuzsku nebudem sa vyjadrovat, nemam na to potrebne informacie.
@sandy114 nemam zaujem sa tu s niekym hadat o tejto teme, ja mam svoj nazor, ty mas svoj, navzajom si ich odsudzujeme (alebo sa nam skor zdaju prijebane) a nasa konverzacia zjavne nikam nevedie, tak prosim nepokracujme.
No a presne kvoli takymto idiotom, ostatni su osocovani. Par cernochov sa sprava ako maxidebili a uz vsetci cernosi su hovana a ludia ich posielaju spat do Afriky a na stromy
za8icka nejde o par cernochcov, ide o 90% imigrantov. Proste nie su zvyknuti na taky zivot, aky je v Europe. Myslis, ze sa odlisuju od nasich ciganov? Nie je to to iste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
OPICE NASPAT DO AFRIKY.
Mne skor slo o to porovnanie. Tam v tej lokalite, odkial pochadza to video urcite niesu negri mensina.
Ale su. Je to vo Francuzsku, tam je este malo miest, kde je negrov vacsina. Ide o to ze mensina pacha 90% kriminality a to uz je fakt volanie o pomoc.
Co sa tyka kriminality vo francuzsku nebudem sa vyjadrovat, nemam na to potrebne informacie.
@sandy114 nemam zaujem sa tu s niekym hadat o tejto teme, ja mam svoj nazor, ty mas svoj, navzajom si ich odsudzujeme (alebo sa nam skor zdaju prijebane) a nasa konverzacia zjavne nikam nevedie, tak prosim nepokracujme.
A mimochodom, u nich je to bezne.
Su to moslimovia, podla Islamu nie je hriech znasilnit a zbit bielu zenu.
Lebo my si volíme, akej farby sa narodíme...