TO ano ..Pre mna je zmysel zivota moja lasocka...Nielen zmysel ale je pre mna vsetkym...Kebyze ju nemam...Nic ma tu nedrzi Ale ona vie ze ju moc milujem a to je hlavne Cize zmysel zivota : laska Ale nie kazdy ma tu cest stretnut sa s nou a takych ludi lutujem
Zmysel zivota je sam zivot nic viac v tom nehladaj......jednoduchop najprv rasties potom hladas partnera a potom zijes pre deti aby vyrastli to je dookola ..vsak len kukni na zvierata take je to unas zijes vychovas umres to je vsetko.
Prečo vôbec 15r. dievča hľada zmyseľ života? Zmyslom života nie je hľadanie jeho zmyslu... Nestracaj tym čas. Vidieť a bojovať su 2 rozdielne veci...Tak buď rada
zivot?do pekla ja uz ledva cakam kedy budem mat 90 rokov!ked sa mi zacne nejaka stastna udalost nikdy sa nedokonci a nikdy nema stastny koniec....a to vam poviem ze nikdy...cely zivot som vzdy lenja ta zla a nic proti tomu nemozem urobit,lebo podla mna to nie je zle ked nechodim po baroch a neozieram sa a pod....laska obchadza,peniaze tiez(no aj ked nie mna ale rodinu haha),stastie nemozem povedat ze by som s nim nieco mala,co este je...zdravie...dobre zdravie to je pre mna tiez vtip....
sorry za vylevy len ma to tak chytilo uvazovat nad sebou
pre mna je zmyslom mojho zivota zit ho tak, aby som mala na co spominat, ked budem v 80-tke sediet v hojdacom kresle prikryta chlpatou dekou s cajickom v jednej a s bulvarnym casopisom v druhej ruke a vedla mna bude sediet moj stale vitalny manzel..
zivot ma zmysel pre kazdeho aj ked to tak niekedy nevyzera.obcas je v jednej chvili nieco tak a v druhej chvili inak.ak je cloveku aj zle tak mozno o par minut sa stane nieco a bude mu dobre. kazdy ma zmysel zivota, len ma obcas hluche obdobie
mhmm mna ani tak nezaujima co konkr je zmyslom zivota ci uspech zdravie stastie priatelia etc ale preco vobec zivot existuje... ci uz sme to my ludia, alebo rastliny ci zivocichy v podstate cely vesmir vobec... aj tak kazdeho zivot raz pominie a sme tu teda naco?? hmm ale to sa asi nikdy nedozviem..
kazdy clovek ma iny zmysel zivota.moj zmysel zivota su zvieratka,konkretne psy.ziadneho zatial nemam ale snivam o tom uz velmi dlho a verim ze raz sa mi to aj splni.a v buducnosti by som sa tomu chcela aj venovat.
mno nvm ..to je velmi tazke takto ..powedat ..mojiim zmyslom zivota je ani nvm v podstate co.....bo ako howorii sa ze ak najdes nieco alebo niekoho pre koho sa ti oplati zit vtedy naozaj zijes ....ja som zatim takeho cloveka nenasla... nic si neplanujem a necham aby moj zivot naberal smerom akym ma .. zatial zijem pre seba rodinu a to hlavne pre mojix pritaelov ktoryych milujem ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
sorry za vylevy len ma to tak chytilo uvazovat nad sebou
pre mna je zmyslom mojho zivota zit ho tak, aby som mala na co spominat, ked budem v 80-tke sediet v hojdacom kresle prikryta chlpatou dekou s cajickom v jednej a s bulvarnym casopisom v druhej ruke a vedla mna bude sediet moj stale vitalny manzel..