Lebo nemôžeš čakať, že sa budú správať všetci na internete tak,ako v realite. V realite sa otázke nevyhne, avšak tu mu k tomu stačí obyčajné odhlásenie sa.
možno je na také otázky alergický... stačí si len hocikedy hocikde s niekým novým začať písať a hneď druhá otázka je či robí alebo chodí do školy a pod. čo koho do toho akože?
Nepýtaj sa ho na to, vo vzťahu to nie je dôležité ( @pa3cek ? To vážne? ), vlastne nič nie je dôležité, tak sa ho radšej nepýtaj na nič, keď je mu to nepríjemné a vzťah bude kvitnúť do krásy, áno!
Mňa by to po jeho takomto prejave zaujímalo práveže ešte viacej, pretože tým že mi aspoň nepovie: " Prosím, nerieš me túto otázku" alebo "To je jedno, prejdime na inú tému.. " a bla bla bla..
Skúsila by som to asi tým, že aj ked vieš, že jeho reakcia bude opačná, tak naznačila by som prečo sa vyhýba, že si veľmi dobre rozumiete a ty sa nechceš síce miešať do osobných vecí, ale aspoň nech ti povie "kašli na to" ako zbabelo odbiehať od témy...
Lebo len tak sa zdvihnúť a odísť... dosť husté ... a detinské... veď má ústa, snád nie si king že by si ho prizabila keby ti to neprezradí
Podla mňa ak nevie odpovedať na úplne normálnu bežnú otázku tak čo bude robiť ked príde na ťažšie otázky, píšeš že sa doplňate a máte veľa spoločného, ale ked je schopný najviac komunikovať o pc hrách tak je to dosť divné....ak nieje závislák.
Si mladá a v tomto veku by si skôr potrebovala nejaký jednoduchší vzťah.
A ak ti to stojí za to, tak hraj jeho hru a tvár sa tajomne a neodpovedaj na žiadne otázky
Pytas sa na dolezite veci, ale ak Ti to nechce povedat, asi ma dobry dovod. Suhlasim, ze sa mozno sa hanbi, lebo este zatial pracu nema. Ak si rozumiete, naco to riesis? Casom Ti to urcite povie. Hadam len nebude najomnym vrahom alebo detektivom, ktoreho na Teba niekto najal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
alebo toto
alebo je strašne bohatý a nič nerobí a hanbí sa ti to povedať, že ho budeš využívať D
Skúsila by som to asi tým, že aj ked vieš, že jeho reakcia bude opačná, tak naznačila by som prečo sa vyhýba, že si veľmi dobre rozumiete a ty sa nechceš síce miešať do osobných vecí, ale aspoň nech ti povie "kašli na to" ako zbabelo odbiehať od témy...
Lebo len tak sa zdvihnúť a odísť... dosť husté ... a detinské... veď má ústa, snád nie si king že by si ho prizabila keby ti to neprezradí
Si mladá a v tomto veku by si skôr potrebovala nejaký jednoduchší vzťah.
A ak ti to stojí za to, tak hraj jeho hru a tvár sa tajomne a neodpovedaj na žiadne otázky
Pytas sa na dolezite veci, ale ak Ti to nechce povedat, asi ma dobry dovod. Suhlasim, ze sa mozno sa hanbi, lebo este zatial pracu nema. Ak si rozumiete, naco to riesis? Casom Ti to urcite povie. Hadam len nebude najomnym vrahom alebo detektivom, ktoreho na Teba niekto najal