No ako ja mam svoju uplne naj kamosku lenze v triede je jedna baba co nema kamosky a strasne sa vtiera .. proste sa pcha do riti .. a ja nechcem byt hnusna mne jej je aj luto kus že jak sa k nej ostatny spravaju ale trochu si može za to sama ..:/ .. le
my máme to isté v triede. akurát, že u nás je to s maličkou "výhodou" .. skús ju ignorovať.. to sa mi vyplatilo pri druhej spolužiačke. a keď sa vtiera stále a zapája sa a nechceš jej nič povedať, tak stíchnite a možno pochopí, že ju tam nechcete. ak nie, tak ... ja už neviem. ďalej som sa nedopracovala. toto mi vyšlo
nádavky ignorujem sory a ďakujem za rady .. no len mne sa tak zda ze mojej naj kamoske to ani fest nevadi ze tam je ale minuli tyzden zas vravela ze jej lezie na nervy .. ja by som jej najradšej jednu cez pysk vkurila .. šak my sedime ticho kukam na seba a ona tam stoji jak stlp a debiluje
na to je taká jedna ustálená veta, bežne používaná a považovaná za normálny slušný spôsob ako niekomu naznačiť že pri konverzácií ktorá ide prebehnúť je jeho prítomnosť nežiadúca: "Môžeš nás (chvíľku) nechať (osamote)?"
ak na to nezareaguje tak máš podľa všetkých spoločenských noriem právo povedať jej to iným, hnusným a neignorovateľným spôsobom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@hermes ona to asi nepochopííí !!!! wrrr !!!
aj ja som mala jednu taku spoluziacku, nezabudnem ako sa raz k nam prikmotrila ked sme sa z nej smiali, nevedela o co ide ale smiala sa tiez
niesom na to hrda, ze som taka bola, ale uz co...
ironiou je, ze ako tak som zahliadla jej profil na FB, ma sa lepsie nez ja ._____.
na to je taká jedna ustálená veta, bežne používaná a považovaná za normálny slušný spôsob ako niekomu naznačiť že pri konverzácií ktorá ide prebehnúť je jeho prítomnosť nežiadúca: "Môžeš nás (chvíľku) nechať (osamote)?"
ak na to nezareaguje tak máš podľa všetkých spoločenských noriem právo povedať jej to iným, hnusným a neignorovateľným spôsobom.