v živote som nemala žiadny plagát prilepený na stenu. už ako 13-tke sa mi to zdalo trápnee a nepáčilo sa mi to. a teraz nemám nikoho, koho by som si tam dala a nebudem si špatiť mojú krásne vymalovanú izbu
ja tiež nie, iba vedľa aj keď toľké ešte čakajú, kedy ich dám na stenu, skvelá téma, no čo ja už len na stene môžem mať, ak nie star wars, po celej izbe viac než tridsať plagátov, miniposterov, vrátane vlastnej kresby zo SW, a mám aj indyho jedného, dokonca celkom náhodne vedľa neho orlanda blooma , ale nie je to zlý herec, v Kralovství nebeskí bol vynikajúci, milujem ten film, PP tuším ani jeden, dvoch Edwardov Nortonovských (cikaretu bych do pusy nikdy nevzal, určite ne zapálenou... takže vo fight club mal nejakú plagiátnu , a asi jedného deppa mám z premiere tiež, a keiru knightley zo chanelu; no a posledný rok, ako som dostala tlačiareň , mám na stene aj danilla strachova, bednayu nastyu, pride and prejudice, the x- files, muldera v civile, mulderovu listinu , z ďalších filmov mám Ofeliu z Labyrintu, Jamesa McAvoya... pri ksichte mám už dlhé roky plagát MS v hokeji, Petrohrad, 2000; na stene sa mi z hudby jeden čas veľmi krátky čas zatúlal James Blunt, odpálila som ho, filmy majú u mňa vždy prednosť... ešte mi na stene visí najkrajší obraz zo sveta fantasy vo forme puzzle, áno, je toho dosť, a na plagáty som náramne háklivá, nikto mi na ne nesmie šahať, dobre, už to poviem... mám aj pottera a nie jedného
akoze po celej izbe mam strasne vela plagatov, ale rovno nad postelov je taqi najsuper, taky z kamarata ze Punk stars, mam ho tam ush strasne dlho, ale furt ho mylujem.
nad posteľov mám veeeľkeho Boba Marleyho, nad pc mam menšieho boba marleyho...ešte mam taku trojplagatovu skladačku Nirvany, a koláž mojej zosnulej lásky, psíka Boba, a mám ešte taký obraz tam je koláž z love, peace, jingjang + bob, hendrix, morrison, cobain, guevara
MEtaliku,Korn,Children of bodoom,Mansona,Amon amart,Kreator,Nightwish,Cradle,Bullet,a to su megapostery a potom mam este haldu obrazkov pozliepanych dokopy a moje steny su sumne,pred tym boli take fadne
Nad posteľou mám tribute stenu Metallicy - t.j. plagát kapely, aplagáty každého člena na koncerte zvlášť a na vedľajšej stene je Amon Amarth, Within Temptation, Avantasia, Blind Guardian a Slipknot :p
nad mojou postelou je dalsia postel, ale po stenach mam: Súmrak, Twilight, Súmrak, Twilight, Paramore, Channing Tatum, Hayden Panettiere, Johnny Depp, H2O, Missy Elliot, Twilight kalendár 2009, Stmívaní, Robert Pattison, Rikki z H2O (moj vzor) a Paramore stačí??
Nemám nad posteľou plagát. Ale mám kúpený taký plagát obrazu starej Bratislavy a tej Bielikovej fotky Muž s odhalenou hruďou pred okupačným tankom a ešte jeden obraz Michalskej veže, ale nemám to zatiaľ ako zavesiť.
Plagátová éra ma už dávnejšie opustila... Vždy som si ich lepila na skriňu alebo na bočnú stranu stola. (,,Načo sme maľovali?!") Prešla som si snáď všetkým... plagáty z Káčera Donalda, Backstreet boys, Harry Potter, Simpsonovci, Pán prsteňov, Avril Lavigne, Hviezdne vojny,...
mno nad postelou nemám nič ale na jednej stene mam taky velký plagát The Rasmus(z koncertu som vzala ) a plánujem si zavesiť obrazy vlastné keď ich domalujem ale stále nemám čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
-Avril
-Simple plan
-Fall out boy (kokso to musím dať dole som to 100 rokov nepočula
-My Chemical Romance-Detto ako Fall Out Boy
-Sum 41
A ešte tam chcem nacapiť Good Gharlote
1. nekupujem časopisy s plagátmi
2. mám krásne stenu v oditeni reflexná vesta
3. plagát, aký chcem, neviem zohnať
Takže je to z IN.ka polonahí králi ci jako (fakt sa hanbím ale je to len tapeta
Pete Wentz, Jude (neviemaký), Justin Timberlake, Milo (neviemaký
Potom (už oblečený ) Avril a Joel Madden, Simple Plan,
a teraz tie čo si cením je to DR. House a My chemical romance
Nemám nad posteľou plagát. Ale mám kúpený taký plagát obrazu starej Bratislavy a tej Bielikovej fotky Muž s odhalenou hruďou pred okupačným tankom a ešte jeden obraz Michalskej veže, ale nemám to zatiaľ ako zavesiť.
Teraz si vylepujem už len rozvrh hodín