Napadlo ma to pretože dnes sa ma ale traja muži spítali čo majú priateľke kúpiť k narodeninám.... To naozaj nemáte fantáziu? Žene sa predsa páči všetko ak to bude s lásky... Ale aj tak by som bola rada ak by ste napísali dáke návrhy alebo z vlastných skú
Nemám rád také otázky, však keď niekomu predsa kupujem darček tak ho poznám, viem čo sa mu páči a čo ocení, každý je originál.. Nedá sa povedať žiadna konkrétna vec ktorá poteší každého..
Ja dávam keždému niečo originálne čo je preňho buď typické alebo to má rád a podobne
no to je vsetko pekne ze tu vsetci pisete ze to je osobine pre kazdeho... ale co tak napisat nejaky priklad, eh?
ja som napr dostal na narodky od priatelky privesok strieborny, 2 sesnastinky noty (nosim vela sperkov na chlapa, a hram na gitaru takze celkom dobre premyslene) ale teraz netusim co dat ja jej tak piste! sice to mam este viac ako pol roka casu ale treba premysliet
Ja si myslím, že ak sa niekto pýta cudzieho človeka, čo kúpiť svojmu partnerovi/partnerke, ktorého by mal poznať najlepšie, je to... prinajmenšom zaujímavé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ked kupis/vyrobis nieco osobne, nikdy to nemozes pokazit.
omg
Ja dávam keždému niečo originálne čo je preňho buď typické alebo to má rád a podobne
Niektorí nepotrebujú žiadny, stačí im napr. prejav lásky alebo podobne.
ja som napr dostal na narodky od priatelky privesok strieborny, 2 sesnastinky noty (nosim vela sperkov na chlapa, a hram na gitaru takze celkom dobre premyslene) ale teraz netusim co dat ja jej tak piste! sice to mam este viac ako pol roka casu ale treba premysliet
Orginálne darčeky a vôbec vlastnoručne vyrobené si pre mňa najlepšie Hoci vždy a všade ma dokáže potešiť nová kniha, pretože som knihomol