Kamoška má v piatok oslavu 15.narodenín a ja absolútne netuším čo jej kúpiť ..Čo by ste kúpili vy alebo čo by potešilo vás ? Niečo čo sa dá zohnať do piatku za rozumnú cenu Vďaka
Je ťažko povedať čo má tvoja kamarátka rada rámikom so spoločnou fotkou nič nepokazíš.. alebo chojte na pizzu s kamarátmi a zaplatíš za ňu Dhm..čo ja viem nie som dobrá vo vymýšľaní darčekov.
@cabicabi akože odkial?? vsak o tom vie celý birdz.. bol si z toho cely bez seba.. a potom ked si nedostal ten ocakavany darcek tak si tu pisal sdrcervuce blogy o tom, že nemožeš byť so svojou laskou. Čo si už nepametas??
veď jej niečo vyrob je to orginálne, lacné a pripomenie jej ťa to...ja dosť často kamarátom pletiem náramky ale dostala som aj raz album so spoločnými fotkami a to ma veeeľmi potešilo
prines flasu dobreho vina tym nic nepokazis ....ale ked chces nieco normalne tak kup jej nejake pekne nausnice keby najdes alebo kludne aj pekne tricko hocico aj ta fotka je dobry napad vonavku....a ked si nechces minat daj jej velku cokoladu a hotovo
Dakujem všetkým za rady,hlavne tie normálne a nie tie akože "vtipné",poobzerám sa po niečom v meste a ked nič neobjavím,tak jej pri najhoršom kúpim veľkú čokoládu ktorou ako povedala @limetkajaja nič nepokazím Ešte raz dakujem
@erika178 jasnee tak to bude dobre ..a tu cokoladu ja to vzdy tak robim kupim velku milku dobru, nic nou nepokazim a este aj usetrim .......a pakne si uzite oslavu
My sme s babami chodievali von, kupovali si darčeky, chceš zoznam?
Takže..
1. Sypaný čaj v nejakej peknej plechovej krabičke (mám doma asi 3
2. Náušnice, náramok poprípade niečo také skús
3. Pokial je kamoška literárne založená, tak v kníhkupectve majú také malinké knižočky, pri pultoch, a sú v tom popísané rôzne porekadlá a také pekné myšlienky jednoducho Tie mám doma asi 2 tiež
4. Nejakú kravinu.. napr. woodoo klúčenka, alebo nejaký kamienok na krk..
Ja som s kamarátkou upiekla koláčik a bol to pre ňu dokonalý darček Bolo to urobené vlastnoručne, vedela, že sme si na to dali záležať a nie je to ani drahý špás Taktiež je pekný darček : pohár s fotkou/2 fotkami cenovo okolo 7 € Veľa šťastia s výberom
Takžé..moja kamošku bude máť 15 ..hm ..a ja netuším čo jej mám kupiť omg..kupila mioi uplne vymakaný dárček..všetko čo som chcela ..no ja som velmi ukecáná a tak lahko zistila čo chcem..no ona až tak nehovorí čo chce:/ poradte mi prosím ..hlavne nič hannou montanou ani bieberom!! PLS Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@ dakujem,ale to kúpila ona mne na meniny náramok a na narodeniny ten rámik s foto takže nechcem opakovať,ale byť kreatívna,ale aj tak dakujem
Ukradni zo ZOO
taka dvojstranka a je tam napisane
budem chodit casto(na prednej strane cvicit)mnasavat
atd. podla toho aka je alebo kup jej nejaku srandu
Takže..
1. Sypaný čaj v nejakej peknej plechovej krabičke (mám doma asi 3
2. Náušnice, náramok poprípade niečo také skús
3. Pokial je kamoška literárne založená, tak v kníhkupectve majú také malinké knižočky, pri pultoch, a sú v tom popísané rôzne porekadlá a také pekné myšlienky jednoducho Tie mám doma asi 2 tiež
4. Nejakú kravinu.. napr. woodoo klúčenka, alebo nejaký kamienok na krk..
Ale keď pijete tak jej kúp absinth a máš.