Vedeli by ste mi prosím pomôcť z výberom Vianočného darčeka pre svokru ? Nechcem niečo veľké a drahé - Nie preto že by som ju nemal rád ale preto že nemám dostatok finančných prostriedkov , Tak by som jej chcel kúpiť niečo na Viano
@21looky v podstate nejaku milu dekoraciu. Ak si uz u priatelky bol, musesl si si vsimnut, aky styl doma maju a co sa mame paci.
Potom, aky je problem spytat sa priatelky, co by sa mame pacilo? Myslim ze ju pozna viac ako my tu Kazdopadne sa porozpravaj s frajerkou, aku kniha by sa jej pacila (romam, encyklopedia a izbovych kvetoch.... podla toho ake ma hobby), popripade obraz ako dekoracia, izbovy bonsaj, babika do police, fotoalbum na stenu...
Ja som svokre dala vianočnú hviezdu, ktorá jej síce po nejakom mesiaci skapala, ale jednalo sa vtedy len o 3-mesačný vzťah a ju som na vianoce videla tuším len 3.krát.
asi parfem moja mama ma 42 a stale si kupuje dalsie a dalsie je to dobry darcek akurat ani drahy ani lacny podla mna, ale opytaj sa priatelky aky svokra pouziva
@sion Preto je v zátvorke uvedené že priateľkyna mama - treba lepšie čítať
@kosmiklove - Ale také , polohovateľné že ? Super dvojzmysel
@luc.ka - To nieje z povinnosti , ale z toho že to chcem že sa na to cítim aby som jej niečo len predsa kúpil
@mariol - Vyhrávaš Ďakujem . tak to nakoniec predsa len risknem z Vianočnou hviezdou , ale kupím jej nejakú tú Viacschopnejšiu - nie tú z výpredajov čo je cena okolo eura ... tá podľa mňa by nevydržala ani cestu k nej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Potom, aky je problem spytat sa priatelky, co by sa mame pacilo? Myslim ze ju pozna viac ako my tu Kazdopadne sa porozpravaj s frajerkou, aku kniha by sa jej pacila (romam, encyklopedia a izbovych kvetoch.... podla toho ake ma hobby), popripade obraz ako dekoracia, izbovy bonsaj, babika do police, fotoalbum na stenu...
@kosmiklove - Ale také , polohovateľné že ? Super dvojzmysel
@luc.ka - To nieje z povinnosti , ale z toho že to chcem že sa na to cítim aby som jej niečo len predsa kúpil
@mariol - Vyhrávaš Ďakujem . tak to nakoniec predsa len risknem z Vianočnou hviezdou , ale kupím jej nejakú tú Viacschopnejšiu - nie tú z výpredajov čo je cena okolo eura ... tá podľa mňa by nevydržala ani cestu k nej