darceky rada nakupujem lebo som rada ked niekoho potesim no a je to tak rozne podla toho ako velmi mam toho cloveka rada a ked idem von do obchodov s niekym vsimam si co hovori, co by chcel Kamoska minule ze aky krasny plysak, mam rada tigrov a ziadneho doma nemam tak som jej ho kupila Alebo sa na rovinu opytam co chces aby som nekupila blbost a ked mmoze to byt aj nieco drahe a s kamosmi sa zlozime
no ako kedy ... my ked si s par ludmi, s ktorymi si davam darceky, nieco dame, tak je to vzdy daka haluz v style srobovak a pastika, tampony a velky kuchynsky noz a podobne
osobne najlepsi darcek co som dostal raz, ked mi kamaratky dve upiekli kolac a k tomu som dostal este jojo ...
ako bystry citatel z mojich predchadzajucich slov mohol zistit, na narodeniny a akekolvek sviatky nedavaj nikomu nic "prakticke" co sa mu v zivote zide, pokial si to obdarovavany clovek skutocne nepraje, ale daruj nieco, co dotycneho cloveka najviac potesi a spravi mu v ten okamih najveciu radost
Matka by ma otĺkla o stenu, priskrutkovala mi uši o zárubňu a umlátila by ma kladivkom na rezne, keby som zabudla, preto dostáva štyrikrát ročne kvety a na Vianoce kozmetiku.
Okrem toho nikomu nič, veď ani ja od tých zmrdov nič nedostávam.
No takže.. Tento rok sme kamoške kupili tangace A ja som dostala spongiu v tvare prasiatka.. Hlavne nekupujem sosky...Tie uz teraz nechce nikto xD aj mna by porazilo keby mi niekto kupil sosku ... lebo je to uz take...Neoriginalne Nieco vtipne... Co si budu pametat a nacom sa zasmejeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
osobne najlepsi darcek co som dostal raz, ked mi kamaratky dve upiekli kolac a k tomu som dostal este jojo ...
ako bystry citatel z mojich predchadzajucich slov mohol zistit, na narodeniny a akekolvek sviatky nedavaj nikomu nic "prakticke" co sa mu v zivote zide, pokial si to obdarovavany clovek skutocne nepraje, ale daruj nieco, co dotycneho cloveka najviac potesi a spravi mu v ten okamih najveciu radost
Okrem toho nikomu nič, veď ani ja od tých zmrdov nič nedostávam.