Zakladám túto diskusiu, pretože Birdz ide dolu vodou. Má to byt server pre mladých, ktorí si tu vymieňajú a prezentujú svoje názory. Ale to v poslednej dobe nie je ani z 5% pravda. Na mojich dvoch najčastejšie navštevovaných rubrikách Birdzu (blogy a foru
Prikláňam sa k názoru zakladateľky. Fórum nie je o tom, že niekoho skopete pod čiernu zem nadávkami, ako to robí Tommyhot. na neho mám len jedno slovo - úbohosť.
Co mate proti Tommyhotovi? hmm? nechapem normalny mlady clovek ktori je podla mna sam sebou. jeho nazori sa mi pacia a myslis podla mna dost azu moc dobre na svoj vek.
A sama si napisala forum pre mladych a tak repsektuj kazdy nazor a prejav. A co je to nadavka? Ludia si nadavku vymysleli a neexistuju. ja si poviem tak karfiol je nadavka a co?
A si tu pomerne malo krat prihlasena tak tu este pobudni.
Vdaka birdzu som zitisl, ze moj zivot je iny a konecne som nasiel sam seba preco? Lebo ma tu urcity ludia aj dojebali slvami a vynadali a nasiel som silu odolat. A myslim si, ze BIRDZ je dobry a bude este lepsi. Ale je mi luto, ze taky ludia ako si ty mu robi zle meno
no toto je dobra hlupost kasko. ako moze zakladatelka a hocikto iny respektovat to, ze ked sa normalne opyta na radu (nemyslim diskusie "chodim s holkou a picham dalsiu") tak sa jej dostane len urazok o tom aka je pica a podobne?
prave si myslim, ze leylla to ponala presne ako ja a vobec sa za to nehanbi, ze nemoze vystat takych magorov ako je tommyhot.
a myslim ze je to uplne jedno, ci to uvidi alebo nie.
a Specnac - ty naozaj nevies co povie tommyhot? posle zakladatelku do pice a vynada jej aka je jebla kurva ze nevie zalozit lepsiu diskusiu, alebo ze sa nedajboze odvazila napisat nieco proti jeho osobe.
ak nemoze vystat takych magorov tak nech si ich nevsima nie? ma 17 rokov mohla by mat rozumu viac. A pisem este raz V ZIVTE SA S NOU NIKTO MAZNAT NEBUDE! iba ak jej frajer.
ja s tym nesuhlasim
A inak mne tiez zdrbali viac ludi ale tommyhot to nebol boli to uplne iny napr. 1ka. Ja radim autorke sa s tym zmierit a nefnukat
Leylla- keby si tu bola dlhsie, zistila by si, ze tommyhot je jeden z tych normalnejsich ludi tu na birdze. Priklanam sa ku Kaskovmu prispevku..a nikomu nemozes zakazat, aby sem pisal, kazdeho vec...a ked sa ti nelubi, nemusis tu byt, my ta tu nedrzime...a ver mi, ze tommyhot nema v slovniku len 5 slov...myslim, ze ma dost rozumne nazory, a vie aj dobre odjebat ked si clovek zasluzi...takze som zvedava, ako sa k tomuto vyjadri, ak sa vobec vyjadri, pretoze zbytocne si to tu rozoberala...ludia sa tu koli tebe nezmenia...
ja nechcem aby sa ľudia zmenili, ide mi len o to, že nie každého treba poslať do piče, ako povedala ayreen. a nezalezi na tom, kolkokrat som tu prihlasena, ved diskusie si mozem precitat aj na 5 prihlaseniach. a v kazdej sa opakuje ten isty scenar.
no dobre sak to je tvoj nazor, mne nahodou pomohol. tu na birdze su take osobnosti a k nim patri aj Tommyhot, nehovorim ze ho uznavam, nikoho neuznavam ale je dobre ze su tu taky.On zdaleka neni ten najhorsi a az tu budes prihlasena aspon 80 krat tak potom sa pustaj do niekoho.
Suhlasim s Kaskom a Seinou...tommyhot ma perfektne komentare a mozno vacsi slovnik ako mas ty...sice som na forum zacala chodit nedavno..starsie som si citala a tak ale na tych jeho odjeboch som sa najviac smiala Takyto ludia proste k Forumu patria a zmier sa s tym..ved bez nich by tam bola nuda.... Takze kazdy nech si pise svoj nazor...o tom to je..nemoze jej kazdy povedat co kce pocut..
co sakra? ty chces posudzovat ci birdz ide alebo nejde dolu vodou? sak mas 14 prihlaseni, to sem chodis tak tyzden.
nemas najmensi narok urazat takych clenov miestnej komunity ako su Tommyhot, Markonix ci Kamili0. to ze si ty este od neho nevidela post co by sa ti pacil neznamena ze ho nepostol, tommy ma nahodou prispevky k veci a neraz pomohol svojim nazorom. to iste plati aj o markonixovi a kamili0vi.
tak schvalne, o com boli tie tvoje diskusie co ti zpicli?
ooo prepac, cital som tvoj blog, ty sem chodis uz dlhsie, ale spravila si si novu webku, v ktorej pre istotu neuvadzas ziadne info o sebe. idealny sposob ako si udrzat aliby a zaroven zpicovavat ludi, ze?
Má to byt server pre mladých, ktorí si tu vymieňajú a prezentujú svoje názory.
A? tebe to tak nepripada? To ze Tommyhot ma svojsky styl vyjadrovania je jeho problem,proste pise ako to citi...a to ze pouziva slovnik,ktrý používa... niekedy su jeho príspevky opodstatnene nniekedy nie,ale preapc,ale niekotre diskusie su vazne na zaplakanie a nic ine ako vznadat dotycnemu zakladatelovi sa neda...Ak by si dotycnemu chcela pekne vysvetlit nech sa uvedomi, nepochopi to...takto sa aspon zamysli...
Je v tom aj davová psychóza.......keď jeden napíše normálnejšiu diskusiu a prvý nejaký debilko mu tam hneď vynadá, tak pokračujú aj ostatný pokiaľ sa konečne nenájde niekto normal...
cts, ale som sa zasmiala. kludne si urazaj, o tom som tu predsa pisala. a ako som uz poznamenala, nikoho som neposielala do pice. mne je to fuk, ze si myslis, ze chcem zostat v anonymite, o to mi vobec nejde, keby ano, tak tu nevytvorim tuto diskusiu. ti, ktorych mam rada, vedia aj o starom aj o novom nicku, takze rozhodne v anonymite nezostávam. A na tom starom nicku bolo presne tolko informacii ako tu, jedine som tam mala este obrazok navyse. A nahodou ti musim povedat, ze toto je prva diskusia ktoru zakladam, takze neboj, nerozplacem sa ani ked mi tu budu nadavat.
to small angel - ved ja suhlasim aj s tebou. ako napisala ayreen - ked su to diskusie podobne toho typu "chodim s holkou a picham dalsiu", tak to je jasne, tam som sa pridala aj ja. ale kolko tu bolo normalnych diskusii a presne tak ako povedal stifut, ked zacne jeden (napriklad aj tommyhot) ostatni sa uz neudrzia.
toto mi vysvetli, nechces zostat v anonymite, tak zalozis diskusiu cez webku v ktorej o sebe nemas info a o tvojej skutocnej webke vedia iba tvoji priatelia. ak toto nieje anonymita tak co potom?
z tejto rovnice mi vychadza, ze si si druhou webkou nahrala na smec, kedze si ako pva reagovala na vlastne forum. snaha spustiti ako stifut povedal "davovu psychozu"?
preco sa s tebou vlastne bavim, zakladas diskusie aby si si nasledne sama odpovedala a navadzala tak uzivatelov k ohovaraniu, ktore tu samam odsudzujes...
tak tomu ver ze nechapem, to ako na co bola reakcia ten tvoj post 24? lebo ja som sa bavil s Leyllou o tom ze ma inu webku, neviem co ty tu riesis o tvojich webkach...
tak este raz a pomaly a vsetko naraz. ja leyllu poznam, ale ani len nahodou nie som ona. naco by mi to prosim ta bolo? ale viem, ze tu narazila na rovnaky problem ako ja a preto zakladala forum o tomto a ja som jej to ako prva okomentovala. nemozem?
a co sa tyka tej jej webky. viem o nej toho dost, preto aj viem, preco si zrusila webku. a nemusis mat obavy, tebe to isto vysvetlovat nebude. a ako vidis, moja webka nie je zrusena, cize holt smola, ja nie som leylla
ja:...spravila si si novu webku, v ktorej pre istotu neuvadzas ziadne info o sebe...
Leylla:...ti, ktorych mam rada, vedia aj o starom aj o novom nicku, takze rozhodne v anonymite nezostávam. A na tom starom nicku bolo presne tolko informacii ako tu...
ja:...zalozis diskusiu cez webku v ktorej o sebe nemas info a o tvojej skutocnej webke vedia iba tvoji priatelia...
a zrazu ty, necakane a odveci retoze tu predoslu uz vobec nepouzivam, preto. a to, ze ju nepouzivam ti uz hadam vysvetlovat nemusim, to su moje sukromne dovody...
chapes, neviem preco postujes o svojej webke ked je to imo temu?
ale ako som vravela v predoslom poste, viem, preco si leylla zrusila webku, pretoze som si s nou pisala. a spravila to z jej osobnych dovodov, takze som nechapala, preco ju za to urazas, kedze viem, ze o anonymitu jej nejde. iba tolko.
Dobre, ani ja nemam rad Tommyho, ale ma svoj nazor a pise viac-menej triezve nazory spravneho teena. Aj ked to niekedy prezenie, tak je to aj tak jeho sposob vyjadrovania, ked ho tak doma naucili, tak ok teda
A Kamili0, Markonix? S nimi ja akoze aky problem? Oni ked uz napisu spič, tak fakt je za co.
mne je jedno kto ma kolko webiek, ale pozri sa na to z mojho uhla. pridem na Birdz a vidim forum. otvorim, zakladatela nepoznam a navaza sa do ludi co su tu uz dlho, su to inteligentni ludia a z ich postov (bolo ich vela) viem ze sa vedia vyjadrit k teme a pomoct, ale aj zpicnut ak treba (casto treba, zial). nevadi, kliknem co je to za cloveka, co nevidim, 14 prihlaseni, bez foto, bez profilu, jediny blog co ma a hned uzara jednu z najplodnejsich blogerok na serveri... ukazkovy spamer...
samozrejme ze som jej dal zpicung, dal by som ho zas a stojim si za tym co som napisal.
okey, ja sa nehadam, ja som sa akurat pridala k leylle, pretoze sa mi nepacilo, ze tommyhot sa v prevaznej casti do ludi len navaza. teda aspon z tych diskusii ktore som mala moznost vidiet, a nebolo ich malo.
Ley: nie nevadi mi tvoj blog, je mi dost ukradnuty. len nechapem preco musim opakovat 100krat to iste... precitaj si prosimta este raz moj prispevok 39 a zistis preco mi vadil...
vyhlasujem, že mi je Tommyhot sympatický a skoro vždy sa dokážem aspoň s časti stotožniť s jeho názormi, čo som aj niekoľkokrát vyjadril v diskusiách. KamiliO a Markonixa pokladám za jedných z mála ľudí so SVOJÍM názorom, ktorých ( väčšinou ) majú čo povedať.
podla mna tommyhot ma dobre a vyspele nazory,a koho by nenastvalo,keby sa tu 150krat objavila diskusia ako napr,,,co sa paci chalanom na babach?"...a pritom takychto diskusii tu bolo milion,a staci len kliknut na starsie,koho by nejako bytostne zaujimali taketo temy
..a keby kazdy bol ako tommyhot,a povedal by hned priamo co si mysli,tak by svet nebol taky povrchny,plny pretvarky a falose....
S.i.m.a.: Vieš je dôležité vedieť vyjadriť svoj názor. Toto je diskusia. hádkou sa to stane až keď si to prečíta Tommy kurva už ho zase nejako moc chválim musím s tým prestať Čo narobíš keď je to celé také vtipné
len jedina otazka bola si prihlasena 21 krat co logicky znamena ze sem nechodievas dlhu dobu tak ako mozes vediet ze birdz ide dole vodou ?no nahodou si sa trafila ale ja pamatam casy ked tommyhot (420 krat prihlaseny ) pisal normalne odpovede hold to boli casy ked sa tu pisali normalne diskusie je to proste vyjadrenie jeho nespokojnosti s tym ze forum ktore ma rad ide '' dole vodou'' aj ked ja si myslim ze uz sa to zlepsuje
No mas trochu pravdu. Ale pozri si svoje prispevky do tejto diskusie. Tak isto sa v nich vyskytuju nadavky. Súhlasím s tým, aby sa prestali pisat nadavky do for. Mozte si nadavat doma!!! takmer vo vsetkych diskusiach vsetci sfuknu zakladatela.
connie - Ja som iba "vyjadrila túžbu" aby neurobil to čo zvyčajne a nezačal nadávať, no a radšej to celé vysvetlil. Ked nechápeš, tvoja vec. A keď sa ti chce, tak bež.
mila Leylla, keby si pozerala forum častejsie, vedela by si, že Tommyhot dava aj seriozne komenty a prinemensom su vtipne a trefne (nie vzdy ale skor hej) a do markonixa a kamilia sa nenavazaj, pretože uplne chapem ak niekomu rupnu nervy ked vidi ten isty copirák v blogoch niekolko tisíckrát. alebo dokaz o nekonecnej tuposti niekoho kto na teba vyskočí ked ho na to upozornís hoci aj jemne.
Seru ta LUDIA(presne, mozne cislo) tommyhot na birdze, kvoli tomu, ze zpicuje ludi, ktori sa nevedia na birdzi spravat, zakladaju tu istu diskusiu 100krat a maju(ale faktfakt) prijebane problemy a otazky?
Ehm kym som si precital posledny prispevok tak som zabudol co bolo v tom prvom.. mno nic, tak strucne:
Najprv sa chcem podakovat Mayovi, ze sa ma zastal (aspon jak tak) lebo on do mna vzdy picuje a od neho som to fakt necakal..
Dalej sa chcem podakovat vsetkym ostatnym, ktori sa ma zastali a ktori vedia, ze nie vzdy nadavam v diskusiach a je ich par, ktore vazne stoja za to a neriesi sa tam stale to iste.. Mna len sere to, ze pred cca pol rokom to tu este bolo fajn a ani tu nebolo tolko drbnutych diskusii a riesili sa tu celkom normalne veci, kde sa dalo rozumne diskutovat (bez akychkolvek nadavok a urazok), co uz teraz v 90% pripadov je nemozne. Neviem asi je to tym ze 14tky, stari mladenci a stare dievky, retardi a ini kripli dostali pod stromcek net, tak sa potrebuju prezentovat tym ze miesto rozumu tam maju nasrate. A preto sme tu my, co este pouzivame rozum na ine veci ako je sranie a snazime sa tychto ludi usmernit a myslim si, ze uz su niektori taki zdegenerovani ze ich sa inak ako nadavkami ani usmernit neda..
A nakoniec sa chcem podakovat tym, co su proti mne lebo vyvolali pekny flame a nakoniec ostatni spicovali prave ich. DAKUJEM
Dalej Markonix: blogy moc necitam (dost co ma hlava boli po prejdeni fora) ale jeho nazory vo fore su celkom fajn az na to ze je moc anti hip hop a su prenho setci HH debili, ale inak poho..
Kamili0: mno tak s tymto userom sa moc nemusime, ale par blogov kde picoval do ludi som si precital a myslim si ze do nich picuje pravom..
A este sa ospravedlnujem ze pisem az teraz ale neskutocne ma vytocili kurvy zelene co zhabali servery kde malo stranky vyse 3000 zakaznikov hostingu websupport.sk a postihlo to aj forum kde som clenom (itzone.sk) tak som to dost dlho riesil s adminom toho fora.. prosim na to tu nereagujte, ked sa chcete vyjadrit k diskusii tak tuto: » www.birdz.sk/forum/forum.php...
tommyhot: mne je fuk co pises a con nie. ALE ani listok sa bez vetra nepohne. co ty na to? nejaky dovod ludia musia mat ked im vadis. len tak si to asi nevymysleli
Jezisi maria dovod je jednoduchy zavist. byt vtipny a zaroven dojebat niekeho je umenie a on to vie. A ludia mu ten dar zavidia je to take tazke pochopit?
Izida: a aki ludia? Ti dvaja - traja co sem proti mne pisali? Normalne to je vacsina birdzu to by som si mal asi zrusit nick a v zivote sem nepachnut..
A este pises: "mne je fuk co pises a con nie" a ty si jedna z tych co je proti mne takze tu je vidiet ze ti vadi nieco ine, nie to ze niekoho poslem do pice, z toho mi vychadza len jedno = komplex.
Kasko: diiik hh mno zas netreba prehanat, ale mozno aj to je jeden z dovodov..
ojojojoj tommyhot ty si mi tak uradnuty ze si to ani neodvazujem priznat lebo je to az nehumanne. a niekto by mohol povedat ze nemam v sebe kuska citu. chlapce fakt. mam ta tak hlboko v anale ze az to asi aj boli. nemyslis si o sebe nejak vela?
ako si dovoľuješ zverejniť niekde môj nick? si ty normálna???
tommyhot a kamili sú tu dhšie ako ty dokonca aj ja!! a ty si dovoľuješ zakladať fórum z našimi nickmi si ty normálna? máš niečo v tej svojej blbej odutej hlave? Sa takými somarinami zaoberáš. fakt ľutujem tvoju debilitu.
PS: keď už napíšem nejaký vulgárny názor k nejakému blogu tak stojí za to nemyslíš?
Izida k tebe sa uz vyjadrovat nema zmysel, staci mi ze sa robis mudra v tej teme o NBU kde policajti zhabali tie serveri, pri tom nevies ani konsky kokot o tom ako to funguje v IT, ale nie ty si ta najmudrejsia co mi musi stale oponovat len aby si si liecila komplexy..
Ronny to pekne vystihla.. uz si pis co chces, pokym to nebude aspon trocha normalny nazor tak na teba uz nereagujem..
K zakladatelke: si infantilna pica a to ze nedokazes zniest kritiku je tvoja chyba. Sa nad sebou zamysli co robis a potom sem nieco pis. To ze Tommyhot tu robi trocha vietor ti moze vadit kolko chce ale kokot s tym narobis. Aspon tu neni horko Taktiez neviem preco ho verejne urazaz aj ked je tu tajna posta ci jak sa to vola. Inak taki co kritizujeme jebnute zakladatelky diskusii, co tu boli milion krat a tie diskusie maju temy ze by clovek vracal, tak to si uz nevsimnes. Btw. Aj ty si taka pica co si musi zalozit vlastnu diskusiu aby bola na pravej strane a seci ju videli aj ked taka diskusia o tom ze birdz upada tu je. Kurva uz ma to vytaca prijebane decka co si myslia ze len ten ich nazor je spravny a kokot vedia. CHOD DO PICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! A tak bude....
podla mna samotna autorka fora,vyjadrila jednu jedinu vec svojim textom...ze ona sama je tou,ktora,nevie akceptovat aj ine nazory,a nevie prijat kritiku....
ja som myslim povedala, ze prijimam aj negativne vyjadrenia a nijak zvlast ma nerozrusuju. a nahodou som prekvapena z prispevku tommyhota, tu sa vyjadril normalne, co odcenujem.
a ten kto neprijal kritiku bol evidentne Markonix, aj ked v mojom prvom prispevku je jasne napisane, ze ked rusi, tak rusi opravnene, len trochu neprimerane a vie ocenit dobre blogy. takze asi tak, myslim ze nemas dovod si zvysovat krvny tlak.
akosi sa to rozbehlo zakladatelka uz radsej ani neprispieva ??? to ste ju tak dojebali vsetci ? hehe...a tommyhot na tvojom mieste by som bola uz takaaa namyslena, sak ta tu vsetci maju radi
103. Leylla>>> ako neviem ako si to myslela ale ak som dobre čítal tak: ze ked rusi, tak rusi oprávnene................ja neprimerane oceňujem trojriadkové blogy a blogy ktoré sú skopírované alebo už vôbec nedávajú zmysel, a kritiku treba prjímať vieš koľko ľudí ma už na nete vyfackalo? pred tým som mal ešte horšie blogy a keď som mal blbé reakcie nešiel som sa vyplačkať na fórum ako ty, ale škoda sa s tebou baviť lebo ty budeš trepať svoje nezrozumiteľné bludy. A UVEDOM SI JEDNO JE NEPÍSANÉ PRAVIDLO A TO HOVORÍ ŽE JE NESLUŠNÉ ZVEREJŇOVAť INÝCH UŽÍVATEĽOV VO SVOJICH BLOGOCH ČI PRÍSPEVKOCH BEZ ICH SÚHLASU >>> a o tomto si hovor čo chceš keď ti to tak vadí prac sa ja si svoje názory budem písať aj naďalej a najbližšie ťa tak spičujem že ťa ani vlastná mať nespozná !!
a?
si ty normálna? všetky moje názory k blogom či fóram sú oprávnené neverila by si koľko krát som si už kusol do prsta!!
no a čo že som sa nevyjadril ako tommyhot? mal som sa azda opičiť aby si si o mne niečo dobré pomyslela? nie dám to najavo, on si o tebe už svoje pomyslel a všetci si to myslia tak čo riešiť že? len ja tu vybuchujem a strácam čas
zmija ty máš gramatickú chybu ešte aj v nicku o niečo to svedčí že? a neznášam teba a pár ľudí a ostatní o tých neviem kľudne mi pošli zoznam nech mám nad čím rozjímať
Inak nemala kedysi Izida 26? Ak by som mal prstom ukazat, ze kto je vlastne na birdz zlo tak by som rozhodne oznacil ju. Este dobreho slova na birdz som tu od nej nevidel, same: bla bla bla, aj tak ste deti, ja som velka zena...
leylla, ludia čo tu chodia pravidelne, vedia, že väčšina diskusií je o ničom. Aj keď zas tak tvrdo by pičovať tommyhot do nich nemusel. Inak ma prekvapilo, že bol taký slušný, keď každého spičuje za obyčajnú kravinu. Takže nebol teraz tak celkom sám sebou, aspon si myslím.
A tomu koho nie moc slušne skritizovali, isto si myslia o nom svoje, aj ked sa nechcú zapájať teraz do hádky, tu písu ludia, čo väčšinou nemali s ním konflikt, bo ked kohosi raz odjebe, tak sa málokto nato ozve, iba si pomyslí o nom svoje.
No to je to isté ako v blogoch. Keď sú na 3 riadky, tak prosím, povedzte svoj názor, ale v medziach normy, nie že (uvediem príklad) - ty si tak jebnuté decko, choď sa radšej zakopať a už nepíš takéto pičoviny a nejeb nám tu...no a tak podobne...
Leylla>>>> to ti to tak vadilo? hahaha rozosmiala si ma pre tvoju informáciu bol to prvý takýto názor a možno sa po ňom aj to decko spamätalo len ma udivuje že sa niekde pohrám zo slovíčkami a už ma tu nejaká ťava na druhý deň rozmazáva na fóre čo ty máš čo obraňovať si nejaká veľká mama alebo čo? od toho decka mi nič nedošlo keď začne revať ozvem sa
Leylla>>> bože ty si decko, keby som si tu včera nesadol nič by nebolo, vieš došiel som z menšieho posedenia a nemal som to moc triezvo chápeš? ale radšej som to nespomínal lebo zo mňa hneď spravíš pubertiackého alkoholika tak ďakujem pekne
ale teraz ide o princíp, ja som mal tiež sto chutí založiť blog či fórum o nejakej osobe ale furt som sa nejako ovládol lebo som myslel na následky ty tu niesi možno ani nie mesiac prihlásená a už robíš toto čo bude potom?
Videl si niekde napisane, ze "nasral ma ten idiot Markonix, ten je jeblý a všetkých tu spičuje..." Nie, pretože si myslím, že sa to dá riešiť aj inak. Ale ty si to nepochopil a hneď si začal útočiť. V tom hľadaj zmysle a nie v tom, prečo som túto diskusiu založila a že som si ju dovolila založiť AJ o tebe...
ako sa to hovori? PRAVDA BOLI, a to ze TOMMYHOT, pise pravdu a teba, alebo inych psychicky slabych jedincov to urazi je cisto tvoj problem.
nietkore diskusie su fakt totalne kokotske, napriklad ako tato tvoja. nepaci sa ti BIRDZ? tak na keru picu sa sem jebes? a ludia ako TOMMYHOT to tu drzia aspon trochu v normale, lebo po jeho prispevkoch sa urcite polovica drbnutych diskusii nezakladala. takze mu mozme akurat tak dakovat a zaroven karhat, ze nebol tvrdsi a neodradil TEBA
no velmi zaujimave, zakladatelka vymyslela uzasnu temu ale mala stastie ze v nadpise nepouzila nikoho meno. ja som na strane Tommyhota a Izida sa mi zda dost zakerna, zmyja je v pohode.
som si cital tuto diskusiu CELU, a z tvojich prispevkov som citil zihadlo, ale sak nechaj tak ja sa nerad s nekym takto hadam, len som sa vyjadril a neboj sa nezalozim o tebe diskusiu dufam ze ani ty o mne.
na zaklade tich, neviem ci troch prispevkov a tiez z toho ako na teba reaguje prevazna vecsina userov. samozrejme ze ta neposudzujem ja vychadzam z toho co tu pises a na reakcie. mozno sa uuplne mylim.
aho jeho kamosi. tak to mas tak. a mayo si ma ziste s niekym pomylil. ked tak si pozri tie prispevky co som mu napisala nech sa pozrie. ale myslim ze problem je v tom ze sa tu ludia boja povedat cokolvek. a ked si niekto otvori usta tak ho poslu do pice. sak tu uz kazdy kazdeho poslal do pije a kazdy si o kazdom mysli ze mu jebe. je to na dennom poriadku. chodim aj na ine fora ale toto je obzvlast vulgarne
ja som este nikoho neposlal do pice napriklad som pred chvilkou cital jeden dlhy blog 14 rocnej baby a mal som sto chuti napisat jej ze ci je zabrzdena.
no staci si precitat akykolvek prispevok. fakt akykolvek a uvidis same chod do pice, si prijebana , naco to zakladas? atd, atd. no naozaj ma clovek niekedy stach nieco napisat
ale preco sa hned tak znizovat ze niekomu budes nadavat. sak to je take ubohe. dospely clovek a tak nadavat.no hej niekedy sa to proste neda a musis to napisat ale u niektorych jedincov je to obzvlast casto.
vacsina ludia, ktori sa tu do teba obuvaju (menovite Tommyhot, Majlos a pod...) su len nuly, co vacsinu svojho zivota presedeli za pocitacom a kedze nie su schopni konfrontacie nazivo, tak si dokazuju svoju silu takto....nic si z toho nerob...
to Mayo:
bracho, mam ta za slusneho a pohodoveho a normalneho cloveka, nechapem teda, preco si sa zastal Tommyhota??
sam dobre vies, ze jeho komentare ani "nazory" nie su hodne jeho veku a jeho vyjadrovanie takisto nie..
ale je rodiel niekoho poslat do pice, to vie kazdy .a je rodiel niekoho odfajcit. to sa ti mozno aj podari a niekto sa na to mazmeje ze jaka dobra fajka.
tak este raz, zalozenim tohto fora nemalo byt urazanie ani nic podobne, len poukazanie na nadavanie vo forach a znosenie pod ciernu zem kazdeho, kto sa vobec odvazi zalozit diskusiu. a tie mena horeuvedene sa predsa netaja tym, ze nedavaju, buzeruju a podobne, takze myslim, ze je to dobra prilezitost obhajit svoje spravanie. aj ked mnohi asi na to nemaju nervy.
problém na fore spočíva v nedostatku inteligencie, etiky, akotakých pravidiel slušnosti, a nadhľadu, tak tak tomaš, založ pre tých špeci forum, je to dosť smutné inak...
mimo toho som tu dlho, a som si istá, že markonix ma svoje hefty, ale je to fajn človek a normalny (myslim tym, ze dava nazory aj normalne, cize na birdze nevyhladava len kontroverzne blogy ci diskusie, aby si mohol zanadavat, ako poniektori ini tu na fore) , hoci ho nemám medzi priatelmi, registrujem ho, ako tu niekto spomenul s umenim vtipne nadávať, myslim, že marko je na tom najlepsie, nech už ide o akukolvek tematiku, či hiphop to je jedno, ked to citam, je to haluz a som si istá, že by vedel tak aj na ine temy pisať svojim svižnym štylom a keby sa k nemu pridal dukenukem, bola by to najlepsia dvojka na birdze
Leylla: áno, a mnohí si to právanie obhájili a vysvetlili ho argumentmi. A ty stále pindáš a pindáš....takže začínam mať dojem, že zapárať chceš jedine ty.
Leylla>>> podľa tvojích názorov usudzujem že si sprostá namyslená napoly zlomená krava ktorá to tu všetko len opľuváva, prosím ťa neber si do huby už môj nick lebo si ťa nájdem a vyfackám!!!
Ja som nenapísal že nejaká bla bla bla je to a to to som napísal iba do jej blogu a ak ti vadilo že to bolo také surové a drastické tak si si mala zájsť na balkón a vykričať: markonix je infantilný kokot, možno by ti to viac pomohlo lebo toto nieje najlepšia forma
to dievča mi dokonca napísalo a poďakovalo mi za názor, asi si z toho hlavu nerobila kľudne jej napíš tajnú správu
Vieš možno je niekedy lepšia tajná správa, pár ľudí si už takto uľavilo keď som si to prečítal tam nič som si z toho nerobil
Leylla ale ty si stale nepochopila ze nenadavame stale ale len ked niektore indivudua uz nevedia co maju od dobroty robit. Nakoniec ti to tu vysvetlilo 90% userov v tejto diskusii, tak o com furt tocis?
este som nezazila ze by bolo zalozene doobeda 1 forum a pred tretou je tam (bez mojho 179 nazorov.Neviem naco sa vobec to nadavanie riesi, pretoze nadavky aj tak nezmiznu takze??
A ze blbi ludia zakladaju blbe fora -tomu sa tiez nezabrani,blbi ludia sa totiz rodia stale a potom vypisuju 14 rocni a rocne ktori sa pytaju ci je lepsie byt vyholený, popripade sa niekto ozve ze ma priatelku ale aj milenku a chce o tom diskutovat, dalsia sa chce zabit lebo je skareda a iný sa opyta ci ma nacko pravo na sex...a to si na toto nemame (aspon)zanadavat?!!!
proste uz som to mozno aj spominala, ale vseeetci vravia, ze treba toelrovat,...a kto toleruje? ako sa tak pozeram, tak len hrstka ludi...
tiez nemusim nadavky tak po dva razy vo vete...ale chapem, ked sa uz niekto neovladne nad blbymi blogmi...
akoze moc neregistrujem tommyhotove (sorry, ak som zle napisala) komentare, respektive nepamatam si ich ako aj ostatne, cize tu sa neviem vyjadrit...
s casti som aj pochopila o com zakladatelka vravi, ale nejako nemam k tomu co povedat...ved si to ani nik nepytal a aj tak by som nepovedala...
no a este chcem povedat asi tolko, ze zakladatelka spominala to, ze je birdz server pre mladych na vyjadrenie ich nazorov...a ved tommyhot to robil...tak nechapem kde je problem...to ze vyjadri svoj postoj k veci svojskym sposobom, je jeho vec...ale ulohu splnil...vyjadril nazor..
a s tym osocovanim...kazdy raz kona unahlene alebo neprimerane...ani mne sa nepaci ak citam dost od*ebany komentar na adresu nejakeho bloggera...ten si to vtedy vyzerie...ale sak ked nepremysla??? podla mna asi vies ako vie nastvat ludska hlupost...takze z toho asi aj pravdepodobne pramenia tie kritiky, nemyslis? pochybujem, ze nejakeho kritika (nebudem menovat a ani oznacovat, ze tommyhot, lebo nejde o jeho sobo so vsetkou uctou )len tak napadne, ze si dnes zap*cuje do nejakeho bloggera, nech sa nenudi... o tom pochybujem...hoci dnes prekvapi vsetko...
a s tym...neviem ako ste to pomenovali, ale toto, ze ked jeden zadrbe na zaciatku, tak idu aj ostatni..hm, myslim, ze sa tak deje skoro vsade..nehovorim konkretne o tomto fore, ale je to tak...najde sa aj par odvazlivcom, kt. maju rozdielny nazor, co sa ceni...
a ci ide birdz dole vodou? hm k tomu asi tolko, ze clovek vidi vsetko tak, ako chce...
aha takže froum kde niekto slušne vyjadrí svôj názor bez blbých opileckých vulgarizmov,tak je zle ale ked niekto nadáva ako.... tak je to v pohode...vieš čo nabudúce to daj do blogu,nech sa tešia že si môžu zanadávať.... ale inak neviem čo proti nej všetci máte? ved nič takého zlého nepovedala!!!!!!!!!!!
no ved jasne connie, to akoze mam teraz zaliezt, pretoze som slusne vyjadrila svoj nazor? na nikoho som nepovedala jediny vulgarizmus, takze nevidim dovod. a aspon vidis presne o com pisem, vid blackrose.
no hej no...ale tak forum. chapes, to mas jedno lepsie ako druhe.
ked sa nebudem ozyvat, tak si budu utahovat, ze ma dobre zrusili, ze uz ani napisat nic neviem.
a ked sa ozvem, tak sa aspon nieco dozviem, aj ked obcas je to ozaj ubohe - zase sa odvolavam na prispevok c. 187. ale sak ved jej nazor, ja si svoj utvorim tiez.
je tu tolko pirspevkov ze sa mi to uz ani nechce cele docitat ale vychadza mi s toho jedno... na birdzi nie som sice roky ale dost dlho na to aby som mohla mat pravo sa vyjdrit....
to leylla: pochybujem ze toto je tvoj prvy nick na birdz a mas u mna cerveny bod za otvorenost aj ked rozumnejsie by mozno bolo vyriesit si to s tymito ludmi nejako inak ako tak ze z toho spravit halo... ale fajn mas nazor a stojis si za nim OK... aj ked netwrdim ze s tymto nazorom suhlasim...
to tommyhot: nesledujem ta dlho ale na jednu stranu musis uznat ze povedat ludom pravdu sa da aj inym sposobom ako ich totalne sp*covat... niekedy treba mysliet aj na to ako sa bude citit druha strana... to ze niekto spravy chybu este neznamena ze je splaska...
to markonix: totalne svojsky clovek v ktorom sa doteraz nevyznam... vies byt paradne odporny a niekedy s tebou nesuhlasim ale mam pocit ze uplnu vzduchovu bublinu v hlave nemas...
to kamili0 neviem co robi tvoje meno na tejto "ciernej" listine... neviem sa vyjadrit k tvojej osobe ale zatial proti tebe nic nemam...
to:nezabudka hej ale nazor sa da wyjadrit aj inak wies... ludia sem chodia nieco normalne riesit ked hodia do blogow otazku tak ich poslu do fora a tu ked sa daco spytaju ich kazdy posle do teplych krajin... kazdy je iny kazdy ma swoje problemy dakomu pripadaju mozno malicherne a pre niekoho vela znamenaju... nepodporujem chore zwasty ale zamysliet sa niekedy nad tym ze nie len prave "tvoj" nazor musi byt ten najlepsi...
to markonix:ked si myslis ze som ta chcela urazit... tak sorrac no uz drzim prijmaci otwor...
ked ma niekto posle do pice,(sice ma tu este nikto neposlal) nevsimam si to...chapes uplne od neznameho cloveka, ktory ma vobec nepozna, mam to proste na haku...a ked uz niektori davaju take ,,inteligentne,, otazky , napr. kolko orgazmov na chalan pocas jednej suloze....tak musi cakat aj ,,inteligentne,, odpovede..kazdy clovek je svojsky, a kazdy inac riesi situacie...niekto sa rozculi rychlejsie, niekto si zo vsetkeho robi srandu, a niekto musi posielat do pice...musite to tak proste brat...mne je s nimi jedno, aspon sa ma dokazu rozosmiat... a ked proti niekomu mas, ako som uz hore pisala, napis mu to do tajnej spravy...tam si ries svoje komplexy...mna akosi moc netrapi, koho nemas alebo mas rada...vzdy sa tu nadavalo, nadava a aj bude nadavat...nic na tom nezmenis...
Seina: ony si myslia ze ked nam zalozia forum aki sme kokoti, ze nas tym zhodia ale jediny kto tu bol zhodeni boli prave tie trapne cuzi co si tu liecia komplexy..
Dievcatka neviem ci si myslite ze ked si tu troska popicujete ze sa koli vam niekto bude menit. Nepoznam vas, dufam ze vas ani poznat nebudem a mam vas maximalne v pici a vy ste tie posledne koli ktorym by som si dal servitku pred usta..
Ked bude treba zahresit, zahresim ked nie tak budem slusny, ale urcite sa nebudem riadit podla vas.
death, ved prave o to mi islo, ze je to vrcholne ubohe... Ale seina to dobre vysvetlila, ale vsetci su taki neni,proste niekoho vie polozit aj ty pica od cudzieho cloveka.
HM Moja mila Leylla su v zivote situacie kedy clovek fakt potrebuje pouzit vulgarizmus a to bola jedna z nich priznam nieco moze byt preexponovane ked ma clovek v danej chvili nervy a to dost neskutocne a myslim si ze Markonix a Kamili0 reaguju podrazdene fakt na dost trapne blogy mozno tym jemne urazili aj to tvoje ego kto vie
Ani som to nedočítal, to sa nedá. Je to stále o tom istom.
A čo sa týka Tommyho, ja sa na jeho príspevkoch občas strašne dobre zabávam ako zotre tuto dementné diskusie. Vulgarizmy musia byť, to tomu dáva šmrnc. Aj keď ja sa snažím byť spočiatku slušný.
A ďakujem za kladné ohlasy na mňa. Som ani nečakal.
Lenze tu uz nejde o banalne problemi, tu uz ide o prihjebane problemi. Uzivatelom ktory zakladaju podobne temy staci troska porolovat s kolieskom na myske a najdu minimalne 5 podobnych diskusii, ktore maju za otazko rovnaky problem.
A dalsia vec, ta najdolezitejsia je asi ta, ze na 99 percent tychto diskusii neexistuje spravna odpoved, a ak aj nejaka existuje, tak uzivatel si urobi po svojom.
No povedz mi co by si odpovedala na to ze " chodim s chalanom, no paci sa mi aj ten druhy a treti na mna pokukuje no ten sa mi nepaci co mam robit ? " , "paci sa mi jeden chalan ako ho mam zbalit ? " , "ako mam namotat chlapca ? " alebo "som s nim kamaratka ako by som mala dat najavo ze chcem nieco viac ? " a takto by som mohol menovat do rana.
Proste si vsimnite, ze mi povecsinou nevieme o tom chalanovi ci o tej slecne ano hovno, nevieme zvecsa ani jak vyzeraju, kde ziju, ci ziju blizko, aku povahu ma chalan, aku ma baba, ci sa k sebe hodia, proste vsetko. Na taketo otazky vedia zvecsa odpovedat ludia co su obom blizky a poznaju ich, tam uz sa da poradit ale na fore ? Kde je plno neznamych ludi ?
Co keby som jej poradil ze pozvy ho na zmrzlinu, ale ja neviem ci ten chalan tu zmrzlinu lubi. Alebo pekne sa vymaluj a oblec a pritom mozno ten chalan nema rad zmachlene pipky.
Alebo sa pyta ze ktoreho chalan s tych troch si ma vybrat, seci jej poradime ja neviem tretieho a ona si aj tak vzbere podla seba, alebo je taka jebnuta ze by si vzbrala 3tieho len preto ze jej to poradilo x neznamych ludi kotry o nej a o nom nic nevedia.
Proste skusim dat priklad ako to pipenky formuluju.
" chodim s chalanom, no paci sa mi aj ten druhy a treti na mna pokukuje no ten sa mi nepaci co mam robit ? "
MAM AUTO, NO PACI SA MI AJ DRUHE A NO A PREDAVAC MI UKAZAL AJ TRETIE NO TO SA MI MOC NEPACI. CO MAM ROBIT AKE SI MAM VYBRAT ?
-proste mi nevieme ake ma auto (akeho ma chalana), ake druhe auto sa jej paci ( aky je ten druhy chalan) a ci to tretie sa jej nepaci ale mozno je vyhodne (mozno ten chalan neni model ale ma kopu dorbych vlastnosti)
A nakoniec nevieme ake auto sa k nej hodi, lebo nenapisala ake ma rada ( ci ma rada male auta, rodine vany, luxusne limuziny, SUVcka, OFFROADY, bezne auta strednej triedy....), takze v konecnom pripade aj keby sme nieco o tych 3 autach vedeli, tak aj tak jej nevieme poradit lebo nevieme ake typi sa jej pacia najviac.
"paci sa mi jeden chalan ako ho mam zbalit ? "
-PACI SA MI JEDNO AUTO KDE ALEBO AKO SI HO MAM KUPIT ?
Zase paci sa mi jedno auto nevieme ake(aky je ten chalan) a ako ho mam kupit alebo kde. No bohuzial mi nevjeme ake je to auto, nevieme ci ju mozme poslat napriklad do FORDU (co ked to auto je PEUGEOT, tak vo forde by nepochodila) a ako ? No ja neviem ci sa to u nich viac oplati na hotovost, na leasing alebo na tzv rocne splatky. Co ked jej odporucim nejaky produkt a ten nebude vyhodny ? (tj v preklade mi nevieme aky ten chalan je a ake triky ci metody nanho platia)
Takze dufam ze som to vysvetlil uz aj uplnym magorom.
To ze tu su taky ako tommyhot, 1ka, majlos, markonix, atd atd zato tu mozte len seci dakovat. Keby nebolo ich tak tie picky zakladaju kazdy den novu diskusiu o podobnych picovinach a nakoniec by sa to tu cele zrutilo.
raz mi Markonix napísal do môjho blogu o demencií mladej generácie že ani nie som poriadne v puberte a už mám takéto reči a že si s prepáčením za výraz serem do huby...
čo je zlé na tom že si všímam také veci?aspoň nepíšem nadávky a blbosti čo patria do fora!
takze z tohoto dlheho citania ma akurat boli zadok taketo temy si koleduju o odjeb ale aspon sa mame na com bavit. kraviny sa tu riesia boze ved ked ma niekto niekam posle, poslem aj ja jeho alebo na to dlabem ale nie.takych aktivnych ludi zboznujem a este si aj sami nahravaju, to bola sila ako pobavila som sa.
inak cela tato diskusia vznikla len preto, ze Leylla slusne poznamenala , ze tommyhot nema najvyberanejsi slovnik- asi si to mala urobit v reci,ktorou on sa hovori- pise a nebol by z toho taky rozruch...a na zaciatku ktosi spominal,ze v zivote sa s nami nikto maznat nebude a tieto tommyhot-ove nadavky ho zocelili,teda,ze im odolal...v zivote vsak nikto nikomu do oci nepovie,ze mu urobi nieco zle za chrbtom..ja tommyho nebudem kritizovat, prezentuje sa predsa sam a nech si nanho utvori kazdy svoj nazor...
Vobec to nemusela robit v reci ktorou hovorim, stacilo kliknut hore v lavo na Tajnu spravu (na ktoru by som asi aj tak nereagoval) a vsetko by bolo ok, ale takto len ukazala svoju ubohost a aj tak sa jej to nevyplatilo lebo ju tu vacsina ludi spicovala..
No nechce sa mi to cele citat...ale tak...Citala som vela sprav kde Tommyhot aj Kamili0 pomohli alebo sa vyjadrili tak ako by sa vyjadrila vacsina.Stupidita blogov ktore tu kazdodenne pribudaju sa neda komentovat inak ako zaporne takze s Kamili0-m s tymto 100% suhlasim...niektore problemy ktore sem pisu na forum su tiez na smiech a takisto s Tommyhot-om casto suhlasim....
najradšej by som povedala tri slová ,,kašlem na vás,, ale nepoviem to lebo sa zastanem leylli lebo lsušne vyjadrila svôj názor bez stupídnych vulgariznov.. za čo si zasluhuje rešpekt....
mna tu najviac sere ze stale mi dakto meni prihlasovacie heslo a z harcarik 1 uz som harcarik 10 je to fakt sila je to spinavy clovek ten kto to robi co nema co robit ci co
uff.Tak toto bolo teda pocitanicko.Som tu dnes prvykrat a kludne ma zdrbte ze som pridal nazor ale aspon som sa s birdzom zonamil.aj ked nie prave tym najlepsim forom ale co uz!a nenadrzujem nikomu.Vravi sa Proti gustu ziaden disputat avy tu jeden cez druheho seriete do toho jeho dišputátu.ani si to neuvedomujete lebo sa bavite a to je dobre.kym vas to bavi tak si robte co chcete ale ked uz budete taketo p..oviny rozpravat s nudy tak vtedy by ste sa mali zamysliet o com to je.Blogujem na nespočetne veľa blogoch ale tento ma zaujal aj ked mi tu vadia zasa tia individua okolo 14 ktore este fakt nevedia co napisat ale len aby im niekto odpisal a uz v izbe kricia ,,aha hah aha aha on odpisal,, a druha,,aaaaa odpis odpis,,
webino ved je to len dobre ze si pridal svoj nazor. forum je na to, aby sa ludia vyjadrili. teda aspon myslim. a ako vidim, pocas doby ked som bola prec sa tu rozprudila celkom ziva debata. musim docitat vsetky prispevky...ale aj tak tu uz asi bolo vsetko povedane...
Osobne sa mi nepacia vulgarizmy, ktore tu vidam neskutocne casto, ale je mi to defacto aj tak jedno. Mam svoj nazor na tommyhota aj niektorych inych. Osobne si len myslim, ze by sa mozno mohol zamysliet kazdy sam nad sebou (tym samozrejme nevylucujem seba), aby sa tu vecne vsetko netocilo ako v zacarovanom kruhu. Ja to ignorujem, ak sa mi zda clovek s nazormi neschopny pochopit, co sa mu snazim povedat, ignorujem ho. Ked niekto nadava, myslim si o nom svoje.
Tommyhot nadava pomerne dost...nuz, nie som tym nadsena, ale jeho vec, respektujem to. To, ze sa mi to nepaci, resp. sa s tym nestotoznujem je vec druha. Ale mozno, na zlepsenie urovne by mohol zalozit nejaku temu, ktora by bola zaujimava. Ale to len taky napad.
Nie dakujem, nepotrebujem, zvladnem sama, ale mile
Mas robit len to, co chces ty, nie to, co sa mne alebo hocikomu inemu paci. (aj ked si myslim, ze treba brat do uvahy nazory druhych, co neznamena, ze sa podla nich musis zakonite aj riadit).
Nejde tu o to, aby si zalozil temu, aby sa pacila mne. Iba mam taky pocit, ze si jeden z tych, ktori neustale hovoria o urovni birdzu, ako o nedobrej, ale defacto iba hovoria. Ak by sa totiz mne nepacili temy a vyjadrujem to takym expresivnym sposobom ako ty, tak by som pravdepodobne zacala zakladat temy sama. Ale to je len moj nazor.
Laoshi: Si predstav ze aj budem robit to co chcem ja, nazory inych vypocujem velmi rad, ale riadit sa nimi urcite nebudem..
Mmm zalozit temu? Par som ich zalozil, v jednej problem uspesne vyrieseny (resetovanie compu), v druhej (GNU/Hurd) do mna isty retardi ktori o danej problematike vedeli hovno zacali picovat (prave preto ze tomu nerozumeli - sami to priznali) a dalsia tam sa diskutovalo celkom v poho si myslim az na tie nadavky - bol som nasrany a nie len ja (tema o websupport.sk), potom som zalozil par dalsich ale nic take o "problemoch" dnesnej mladeze.. Stale som nazoru ze citove zalezitosti sa maju riesit doma, ostatne veci su tu milionkrat rozoberane a podla toho co som si stihol vsimnut sa tu do pocitacov (moje hobby) rozumie len par ludi a to sa diskusia ani neoplati zakladat (spominany hurd).
Takze asi tolko, ked potrebujem zalozit diskusiu zalozim, inak vacsinou len reagujem na ine diskusie, to ze je niekto jebnuty a nic ine ako nadavka sa neda vyslovit nie je moj problem..
Laoshi, tommyhot je proste tommyhot a on s tým asi neprestane nikdy. Ako si ty iná, že sa snažíš poradiť, pomôcť, on je taký, že rád odjebáva a nešetrí pritom ani nadávkami, veď je to jeho vec, veď ako mayo povedal, nech si robí to, čo ho doma naučili
A väčšinou je to zaslúžene, aj keď nie ale vždy.
A k leylle
chcelo to odvahu založiť toto forum.
viem, že si to myslela dobre a hlavne si chcela počuť nato aj názory ostatných, ale sa mi nepáči, že si sa predtým nikdy neozvala ani nezapojila do žiadnej diskusie (aspoň som nevidela, tak ak hej, tak prepáč) ani tommyhota nikdy neupozornila nato, nech si dáva pozor na jazyk, ale hned si proti nemu založila diskusiu.
Ale nič nevyčítam, každý si môže založiť tému akú chce a nemuseli sa tu viacerí do teba tak pustiť. Ale ich vec.
O nadavani som sa uz vyjadrila, je mi to jedno. Ak sa niekto vyjadruje takym sposobom, je to jeho vec, aj jeho problem. Osobne si myslim, ze nazory druhych ludi su dolezite a niekedy je aj potrebne sa podla nich riadit, ale iba vtedy ak prejdu cez akysi "osobny filter", ked clovek povazuje za spravne sa podla nich riadit. Ale ak sa k cloveku nazory druhych ani len nedostanu, pretoze ich ako nieco cudzorode apropo odmieta, nie je co zhodnocovat. A myslim si, ze diskusia je najma o pocuvani toho druheho a konfrontacii jeho nazorov s vlastnymi.
K temam. V poriadku, aj ja by som sa rada bavila na iste temy, na ktore si myslim, ze nenajdem odozvu tu, ale nie je to dovod, aby som zacala nadavat na tunajsie temy. Ak sa mi nepaci, kaslem na to, hladam si inu zabavu.
A tiez si myslim, ze ak niekto zaklada duplicitne temy, nemusi to robit narocky, len skratka nema tak "prebrazdeny" birdz ako ty. Je aj moznost, ze svoju temu nenasiel, neuspokojili ho odpovede alebo mu ide prave o tu interakciu, ked aj on sam chce reagovat na odpovede ostatnych. Dovodov moze byt vela, a preto si myslim, ze treba zachovavat aj urcitu davku tolerancie a neupierat niekomu pravo vyjadrit, co chce.
Laoshi: sak som napisal, citujem: "...NAZORY INYCH VYPOCUEM VELMI RAD, ale riadit sa nimi urcite nebudem.."
Ty ked nemas vlastny rozum a ces sa riadit nazormi inych prosim, ja to robit nemienim, samozrejme ked sa mylim a dotycny ma o tom presvedci tak si priznam chybu, s tym problem nemam.
"A tiez si myslim, ze ak niekto zaklada duplicitne temy, nemusi to robit narocky, len skratka nema tak "prebrazdeny" birdz ako ty"
Tak ja si myslim ze ked su na jednej strane 2-3 rovnake temy este aj s rovnakym/podobnym nazvom a nejaky blbec zalozi dalsiu, tak to uz je na zaplakanie.. Tusim ze v sekcii o dievcatach su skoro pri sebe 2 temy: "Palcovanie" akurat ze ta druha je napisana: "PALCOVANIE", tak to uz je demencia...
Ked si vsimnes hociake INE boardy tak v pravidlach je, ze je ZAKAZANE zakladat duplicitne temy a taketo temy budu mazane. (neni to presne znenie..)
"neuspokojili ho odpovede alebo mu ide prave o tu interakciu, ked aj on sam chce reagovat na odpovede ostatnych."
Na to staci napisat svoj "problem" uz do existujucej temy (tema sa posunie hned na vrch stranky) a kazdy uvidi ze tam je nieco nove a hned moze reagovat..
Ide o to ze dnesna mladez je o dost jebnutejsia a lenivejsia nez sme boli my a porolovat koleckom mysi, je pre nich asi velmi zlozite..
Vlastny rozum mam, asi si ma dobre nepochopil. Alebo som sa ja nevyjadrila spravnym sposobom. Ak mi niekto poradi a ja sama zhodnotim, ze je to riesenie konstruktivne, nebudem robit ako male dieta napriek, len preto, ze to je rada druheho cloveka. Alebo, ak ma niekto odlisny nazor na vec ako ja, plati to iste. Nazory na veci ziskavame, ale aj menime. Preto pocuvam druhych. Nerada sa toiz ucim na vlastnych chybach.
Za tym, co som napisala si stojim a stale si myslim, ze argumenty, ktore si podal, ""nie su"" dostacujuce na odovodnenie vsetkych tych nadavok. Ale mas pravdu, v niektorych veciach rozhodne, preto som aj napisala v jednom z predoslych prispevkov, ze by sa mali nad sebou zamysliet vsetci, nie je to tak, ze mam teraz chut ti nasilu oponovat. Chcem len poukazat na to, ze problem sa da riesit aj inym sposobom. Lebo toto tu sa, ako som uz napisala, toci dookola ako v zacarovanom kruhu.
Pozri tak ti to poviem takto. Ked tu budu moderatori ktori budu mazat duplicitne a jebnute temy, tak nebudem mat dovod na nadavky.. Asi tolko. Momentalne si tu robi kto chce co chce a ja nevidim dovod si na to neponadavat..
nechcem sa do vas dvoch starat, ale myslim, ze laoshi ma pravdu o tom, o com sa bavite... ty, tommyhot, si len podla mna nechces priznat, ze ma ona pravdu...
co sa tyka tych nadavok, tak je to aj v pravidlach o pridavani diskusnych prispevkov, bod cislo 1, staci si precitat. takze potom neviem preco mayo pisal, ze birdz je necenzurovany. tie praavidla su tam potom na dve veci. a laoshi to velmi dobre vysvetlila, stotoznujem sa. som rada, ze aspon par ludi to vnima podobne.
aj ja sa pripájam teraz k laoshi, tommyhot aj ked sú niektoré témy fakt na zaplakanie, už sa stalo, že si dobre zjebal zakladatelov, čo si to tak celkom nezaslúzili, takže občas by si si mohol dat pozor na jazyk.
Ale je to len tvoja vec, rob to, čo uznás za vhodné.
Dpc ze vas to bavi pisat kokotiny o tom ako sa mam zmenit a ako mam prestat nadavat.. Neviem ci nechapete vete: "Si predstav ze aj budem robit to co chcem ja, nazory inych vypocujem velmi rad, ale riadit sa nimi urcite nebudem.."
1-2x si precitat nieco dobre to zvladnem, ale aby kazdy jeden prispevok bol o tom istom tak to uz svedci o debilite niektorych jedincov..
Martushka45: k comu konkretne sa mam vyjadrit? Vies mna nebavi pisat 5x tu istu vec dookola jak taky jebo..
A este Aduliatko: najdi mi take temy kde som zjebal (ale kde som ich zjebal len ja sam) zakladatelov nejakej diskusie, co si to nezasluzili.. A potom uvidime ci to je len tvoj subjektivny nazor ze si to nezasluzili...
tommyhot, ja ti určite nekážem, aby si sa zmenil. Ja som len povedala svoj vlastný názor na tie tvoje odjeby a nadávky a opakujem rob si čo chces. Ked tu uz vznikla tato tema, tak som sa k nej vyjadrila, ako aj laoshi, že sa jej zdajú niekedy tie tvoje príspevky moc tvrdé a ona by sa zachovala úplne inak.
Boli to len naše názory, nic viac (ako aj môj, že obcas si dávaj pozor na jazyk), aj ty más tiez názor, že niektoré zakladatelky sú jebnuté. Tak ak ta to baví, pokračuj v tom dalej.
A vsetky témy sa mi otvárat nechce, dobre berem, nebol si jediný, kto tu tvrdo odjebával. Ale velakrát to zakladatelka myslela v dobrom (napr. s tým darčekom k výročiu) a ty si ju prvý surovo odjebal, ze ju nepoznás, tak čo sa pýta také p..., pričom ona to myslela všeobecne. A hned sa ostatní pridali k tebe a tak to bolo v nejednej téme.
Proste teba som videla najčastejsie písat odjeby, tak som to aj tebe adresovala.
A čo sa mi nepáčilo, tak dost tvrdý si bol aj k juliane, zatoze písala krestanské reči, to sa mi zdalo dost surové.
Ale opakujem, rob si co chces, aj si pís co chces a mne ked sa bude zdat, že to bolo neoprávnené, tak sa ozvem, aj ked by som určite nezalozila diskusiu. Nato predsa forum je.
Aduliatko k tej teme s tym darcekom: ak ces tak ti tu mozem najst minimalne 5 diskusii o darcekoch, co kupit svojej polovicke a nikdy sa problem poriadne nevyriesil, lebo dotycnu osobu nepozname, tak neviem co sa jej paci, vobec to nebolo myslene vseobecne zakladatelka diskusie chcela darcek konkretne pre svojho priatela..
A v predchadzajucom prispevku si pisala citujem: "že si dobre zjebal zakladateLOV" ale spomenula si tu len jednu diskusiu, takze cakam dalsie a nakoniec nebol som jediny kto ju kritizoval a ak sa dobre pamatam nebol som ani prvy (ale to som si neni celkom isty..)
Julianu som spicol lebo mi to pripada ako Smutny v zenskom vydani. Snazila sa nam nasilu vnucovat svoje jebnute krestanske myslienkove pochody, pri tom nikomu sa to nepacilo a dali jej to aj najavo.. A ja osobne by som ju poslal do pice znova, mi pisala aj tajnu postu a aj tam som ju poslal do pice, lebo to co mi napisala by nenapisalo ani 10 rocne decko.. Zjavne je bud jebnuta (retardovana), alebo si z nas robi srandu..
"Ale opakujem, rob si co chces, aj si pís co chces a mne ked sa bude zdat, že to bolo neoprávnené, tak sa ozvem, aj ked by som určite nezalozila diskusiu. Nato predsa forum je."
Ozvat sa mozes ale vobec tym nic nevyriesis a ty to dobre vies. My to pripada tak ako keby stale niekoho potrebujes poucat. A nechapem co ta to trapy dokym tie nadavky neadresujem tebe..
Boze, proste zhrniem to. Kritizuj len to, co si kritiku zasluzi a nekritizuj a nenadavaj na kazdu temu, ktora sa ti zda byt trapna. A nemas ziadny dovod hovorit na Julianu, ze je retardovana, alebo jebnuta! Za to, ze je nejaka velka krestanka tu o nej hovoris ze je jebnuta?! A nehovorime ti, teda aspon ja nie, aby si prestal nadavat, len trochu uber plyn.
diskusia s julianou bola vybornym prikladom. stacilo povedat, ze ma prilis krestanske nazory (pretoze priznavam, ze ani mne sa nepacili) ale stacilo dat slusne najavo, ze o ne nemaju prispievatelia zaujem. netusim, kto ju tam zacal prvy dodrbkavat, ale potom sa to spustilo ako lavina.
Martushka45: kritizujem to co si podla mojho subjektivneho nazoru zasluzi kritiku, nebudem kritizovat len to co si podla teba zasluzi kritiku. Mna nezaujima ze sa ti to nepaci, povedat si mozes co mas na srdci, ale zbytocne si nicis klavesnicu, lebo ja sa podla druhych riadit nebudem..
A Juliana je jebnuta, aspon z toho co sem pisala a co mi pisala do tajnej spravy tak ususdzujem. Ty si s nou nepisala, ja hej, takze ja viem asi lepsie posudit co a ako.
btw nebudem nic uberat pokym na to nebudem mat dovod..
Leylla: zo zaciatku sme jej myslim si ze dost slusne povedali ze tu o jej recicky nie je zaujem ale ona si furt jebala svoje, tak sme si zacali jebat aj my..
Dobre, tak rob ako myslis, a hovorila som, ze to ber tak vseobecne, nie len podla seba, co sa ti nepaci, zbytocne si neznepriateluj druhych len preto, lebo si im to skritizoval, lebo sa ti to nepacilo.
Mne osobne, ked sa nejaka tema nepaci, ignorujem ju, nezaujimam sa o nu. Myslim si, ze tym, ze na "debilne temy" ludia opovedaju, ich iba podporuju.
Ja osobne nemam nejake problemy s temami, ktore tu su, neirituju ma. Ak by som ale mala, zacala by som robit nieco viac, ako len kritizovat. Ako ked clovek nema prachy na auto. Nie, on radsej bude dokola nariekat, ze on nema prachy na auto, prekaza mu to. Ale namiesto toho, aby zdvihol zadnicu a isiel makat, narieka dalej. Ako pribeh z Maleho princa o pijanovi. To iste.
Zaoberanie sa tym, aka je tema na prt je iba dalsim slovnym odpadom. Je pravda, ze niektore temy, ktore uviedol davnejsie aj It (ako nie zrovna zmysluplne) sa mi skutocne zdali od veci, ale je mi to jedno. Nech si pise kto chce co chce, ja reagujem len na to, na co chcem, vyberiem si, na co odpoviem sama, ked nechcem, nenecham sa zatiahnut do diskusie, ktora mi nevyhovuje.
Keby sa prestalo nadavat a osocovat, ludia by usetrili mnoho vlastneho casu a aj diskusie by neboli furt dokola o tom istom, pretoze tema "Zasa dalsia debilna diskusia", ktora sa tu opakuje asi najviac, zacina byt dost fadna.
tommyhot ano baví ma stale poučat a zvlásť teba. A trapi ma to, lebo teba trápi, že sú niektoré diskusie jeblé a pritom sa ta to tiez netýka, lebo si ich nezalozil. A vyjadrit sa k nim samozrejme môžes, ako sa aj ja možem vyjadrit k tvojmu príspevku.
Ale más pravdu, dobre viem že tým nic nevyriešim, lebo ty si spravís aj tak po svojom a ja nic proti tomu, ja sama som taká. Len som napísala nato svoj názor.
A nakoniec sa ospravedlnujem, konkrétne diskusie, kde si zjebal zakladatelov len ty sám, ktorí si to nezaslúzili som nenasla tak prepác, že som ta krivo obvinila.
A aj tak si myslím, že si v tom až tak nevinne určite neni, len más dobrý jazyk a vies sa dobre obhájiť.
Takže reaguj teda tak dalej a ked si to podla teba kritiku zaslúzi, tak skritizuj a odjeb, prečo nie.
no podla mna mas v podstate pravdu.....ked niekto chce prezentovat svoj osobny nazor tak nech to robi bez zbytocneho ponizovania a nadavok...a kazdu vetu by mal zacinat :podla mna:.....blablabla.....a nie vnucovat svoje nazori....kazdy clovek je slobodnemysliaca bytost bez ohladu na to ako sa sprava a aky je......dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
258 komentov
A sama si napisala forum pre mladych a tak repsektuj kazdy nazor a prejav. A co je to nadavka? Ludia si nadavku vymysleli a neexistuju. ja si poviem tak karfiol je nadavka a co?
A si tu pomerne malo krat prihlasena tak tu este pobudni.
Vdaka birdzu som zitisl, ze moj zivot je iny a konecne som nasiel sam seba preco? Lebo ma tu urcity ludia aj dojebali slvami a vynadali a nasiel som silu odolat. A myslim si, ze BIRDZ je dobry a bude este lepsi. Ale je mi luto, ze taky ludia ako si ty mu robi zle meno
prave si myslim, ze leylla to ponala presne ako ja a vobec sa za to nehanbi, ze nemoze vystat takych magorov ako je tommyhot.
a myslim ze je to uplne jedno, ci to uvidi alebo nie.
ja s tym nesuhlasim
A inak mne tiez zdrbali viac ludi ale tommyhot to nebol boli to uplne iny napr. 1ka. Ja radim autorke sa s tym zmierit a nefnukat
nemas najmensi narok urazat takych clenov miestnej komunity ako su Tommyhot, Markonix ci Kamili0. to ze si ty este od neho nevidela post co by sa ti pacil neznamena ze ho nepostol, tommy ma nahodou prispevky k veci a neraz pomohol svojim nazorom. to iste plati aj o markonixovi a kamili0vi.
tak schvalne, o com boli tie tvoje diskusie co ti zpicli?
A? tebe to tak nepripada? To ze Tommyhot ma svojsky styl vyjadrovania je jeho problem,proste pise ako to citi...a to ze pouziva slovnik,ktrý používa... niekedy su jeho príspevky opodstatnene nniekedy nie,ale preapc,ale niekotre diskusie su vazne na zaplakanie a nic ine ako vznadat dotycnemu zakladatelovi sa neda...Ak by si dotycnemu chcela pekne vysvetlit nech sa uvedomi, nepochopi to...takto sa aspon zamysli...
to small angel - ved ja suhlasim aj s tebou. ako napisala ayreen - ked su to diskusie podobne toho typu "chodim s holkou a picham dalsiu", tak to je jasne, tam som sa pridala aj ja. ale kolko tu bolo normalnych diskusii a presne tak ako povedal stifut, ked zacne jeden (napriklad aj tommyhot) ostatni sa uz neudrzia.
toto mi vysvetli, nechces zostat v anonymite, tak zalozis diskusiu cez webku v ktorej o sebe nemas info a o tvojej skutocnej webke vedia iba tvoji priatelia. ak toto nieje anonymita tak co potom?
Ayreen = Leylla ?!
z tejto rovnice mi vychadza, ze si si druhou webkou nahrala na smec, kedze si ako pva reagovala na vlastne forum. snaha spustiti ako stifut povedal "davovu psychozu"?
preco sa s tebou vlastne bavim, zakladas diskusie aby si si nasledne sama odpovedala a navadzala tak uzivatelov k ohovaraniu, ktore tu samam odsudzujes...
toto je sila fakt! ...ty do nas este picuj...
a co sa tyka tej jej webky. viem o nej toho dost, preto aj viem, preco si zrusila webku. a nemusis mat obavy, tebe to isto vysvetlovat nebude. a ako vidis, moja webka nie je zrusena, cize holt smola, ja nie som leylla
Leylla:...ti, ktorych mam rada, vedia aj o starom aj o novom nicku, takze rozhodne v anonymite nezostávam. A na tom starom nicku bolo presne tolko informacii ako tu...
ja:...zalozis diskusiu cez webku v ktorej o sebe nemas info a o tvojej skutocnej webke vedia iba tvoji priatelia...
a zrazu ty, necakane a odveci retoze tu predoslu uz vobec nepouzivam, preto. a to, ze ju nepouzivam ti uz hadam vysvetlovat nemusim, to su moje sukromne dovody...
chapes, neviem preco postujes o svojej webke ked je to imo temu?
A Kamili0, Markonix? S nimi ja akoze aky problem? Oni ked uz napisu spič, tak fakt je za co.
(inak som sa zlakol, ze budem na zozname
samozrejme ze som jej dal zpicung, dal by som ho zas a stojim si za tym co som napisal.
bol o sarah, to viem veľmi dobre. a uvádzam tam myslím dosť jasne, že jej talent nespochybňujem.
Inak nevidel som tu ešte príspevok od Tommyhota.
Tommy všetci naň s očakávaním čakáme !
ale,ja sa vratim k povodnej otazke
podla mna tommyhot ma dobre a vyspele nazory,a koho by nenastvalo,keby sa tu 150krat objavila diskusia ako napr,,,co sa paci chalanom na babach?"...a pritom takychto diskusii tu bolo milion,a staci len kliknut na starsie,koho by nejako bytostne zaujimali taketo temy
..a keby kazdy bol ako tommyhot,a povedal by hned priamo co si mysli,tak by svet nebol taky povrchny,plny pretvarky a falose....
skús si to natrénovať na Leylle, doteraz ti to celkom šlo
...ten sa posere ked zisti ze cele forum caka najeho vyjadrenie
Seru ta LUDIA(presne, mozne cislo) tommyhot na birdze, kvoli tomu, ze zpicuje ludi, ktori sa nevedia na birdzi spravat, zakladaju tu istu diskusiu 100krat a maju(ale faktfakt) prijebane problemy a otazky?
TOMMYHOT JE ZLY?
Najprv sa chcem podakovat Mayovi, ze sa ma zastal (aspon jak tak) lebo on do mna vzdy picuje a od neho som to fakt necakal..
Dalej sa chcem podakovat vsetkym ostatnym, ktori sa ma zastali a ktori vedia, ze nie vzdy nadavam v diskusiach a je ich par, ktore vazne stoja za to a neriesi sa tam stale to iste.. Mna len sere to, ze pred cca pol rokom to tu este bolo fajn a ani tu nebolo tolko drbnutych diskusii a riesili sa tu celkom normalne veci, kde sa dalo rozumne diskutovat (bez akychkolvek nadavok a urazok), co uz teraz v 90% pripadov je nemozne. Neviem asi je to tym ze 14tky, stari mladenci a stare dievky, retardi a ini kripli dostali pod stromcek net, tak sa potrebuju prezentovat tym ze miesto rozumu tam maju nasrate. A preto sme tu my, co este pouzivame rozum na ine veci ako je sranie a snazime sa tychto ludi usmernit a myslim si, ze uz su niektori taki zdegenerovani ze ich sa inak ako nadavkami ani usmernit neda..
A nakoniec sa chcem podakovat tym, co su proti mne lebo vyvolali pekny flame a nakoniec ostatni spicovali prave ich. DAKUJEM
Dalej Markonix: blogy moc necitam (dost co ma hlava boli po prejdeni fora) ale jeho nazory vo fore su celkom fajn az na to ze je moc anti hip hop a su prenho setci HH debili, ale inak poho..
Kamili0: mno tak s tymto userom sa moc nemusime, ale par blogov kde picoval do ludi som si precital a myslim si ze do nich picuje pravom..
A este sa ospravedlnujem ze pisem az teraz ale neskutocne ma vytocili kurvy zelene co zhabali servery kde malo stranky vyse 3000 zakaznikov hostingu websupport.sk a postihlo to aj forum kde som clenom (itzone.sk) tak som to dost dlho riesil s adminom toho fora.. prosim na to tu nereagujte, ked sa chcete vyjadrit k diskusii tak tuto: » www.birdz.sk/forum/forum.php...
A este pises: "mne je fuk co pises a con nie" a ty si jedna z tych co je proti mne takze tu je vidiet ze ti vadi nieco ine, nie to ze niekoho poslem do pice, z toho mi vychadza len jedno = komplex.
Kasko: diiik hh mno zas netreba prehanat, ale mozno aj to je jeden z dovodov..
ako si dovoľuješ zverejniť niekde môj nick? si ty normálna???
tommyhot a kamili sú tu dhšie ako ty dokonca aj ja!! a ty si dovoľuješ zakladať fórum z našimi nickmi si ty normálna? máš niečo v tej svojej blbej odutej hlave? Sa takými somarinami zaoberáš. fakt ľutujem tvoju debilitu.
PS: keď už napíšem nejaký vulgárny názor k nejakému blogu tak stojí za to nemyslíš?
Ronny to pekne vystihla.. uz si pis co chces, pokym to nebude aspon trocha normalny nazor tak na teba uz nereagujem..
to tommyhot>>>> všetkých hh pokladám za debilov iba preto že som v nechcenom styku s debilnými hh, svedčí o tom moje sídlisko aj celá popičofka.
Bože pre takú ťavu si dvíhať tlak?
nežeeeeer
tommyhot>>> neriešim to, a je mi jedno že nepoznám aj normálnych hh, už to tak beriem vieš alergia sa lieči ťažko
K zakladatelke: si infantilna pica a to ze nedokazes zniest kritiku je tvoja chyba. Sa nad sebou zamysli co robis a potom sem nieco pis. To ze Tommyhot tu robi trocha vietor ti moze vadit kolko chce ale kokot s tym narobis. Aspon tu neni horko Taktiez neviem preco ho verejne urazaz aj ked je tu tajna posta ci jak sa to vola. Inak taki co kritizujeme jebnute zakladatelky diskusii, co tu boli milion krat a tie diskusie maju temy ze by clovek vracal, tak to si uz nevsimnes. Btw. Aj ty si taka pica co si musi zalozit vlastnu diskusiu aby bola na pravej strane a seci ju videli aj ked taka diskusia o tom ze birdz upada tu je. Kurva uz ma to vytaca prijebane decka co si myslia ze len ten ich nazor je spravny a kokot vedia. CHOD DO PICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! A tak bude....
a ten kto neprijal kritiku bol evidentne Markonix, aj ked v mojom prvom prispevku je jasne napisane, ze ked rusi, tak rusi opravnene, len trochu neprimerane a vie ocenit dobre blogy. takze asi tak, myslim ze nemas dovod si zvysovat krvny tlak.
a?
si ty normálna? všetky moje názory k blogom či fóram sú oprávnené neverila by si koľko krát som si už kusol do prsta!!
no a čo že som sa nevyjadril ako tommyhot? mal som sa azda opičiť aby si si o mne niečo dobré pomyslela? nie dám to najavo, on si o tebe už svoje pomyslel a všetci si to myslia tak čo riešiť že? len ja tu vybuchujem a strácam čas
zmija ty máš gramatickú chybu ešte aj v nicku o niečo to svedčí že? a neznášam teba a pár ľudí a ostatní o tých neviem kľudne mi pošli zoznam nech mám nad čím rozjímať
Hlavne Izida a Zmyja, inak to tu mazem.
Inak nemala kedysi Izida 26? Ak by som mal prstom ukazat, ze kto je vlastne na birdz zlo tak by som rozhodne oznacil ju. Este dobreho slova na birdz som tu od nej nevidel, same: bla bla bla, aj tak ste deti, ja som velka zena...
Fakt s tym komplexom nieco bude
Leylla: s akým účelom si vlastne založila toto fórum? či len tak?
preto že mám svoj názor ma nemusíš spomínať v vojom drbnutom nafukovaní sa na pičovinách došlo ti už?
A tomu koho nie moc slušne skritizovali, isto si myslia o nom svoje, aj ked sa nechcú zapájať teraz do hádky, tu písu ludia, čo väčšinou nemali s ním konflikt, bo ked kohosi raz odjebe, tak sa málokto nato ozve, iba si pomyslí o nom svoje.
_ostatne temy/PEARCING prislo mi to jak normalna diskusia
_sudiu na Vyske/ceske alebo slovenske vysky? s dievcinou som si potom pisala v tajnej poste. pytala sa dost dopodrobna. sa jej spytaj.ok????
nietkore diskusie su fakt totalne kokotske, napriklad ako tato tvoja. nepaci sa ti BIRDZ? tak na keru picu sa sem jebes? a ludia ako TOMMYHOT to tu drzia aspon trochu v normale, lebo po jeho prispevkoch sa urcite polovica drbnutych diskusii nezakladala. takze mu mozme akurat tak dakovat a zaroven karhat, ze nebol tvrdsi a neodradil TEBA
a pokiaľ ide o zakladateľku diskusie: Keď sa ti tento server nepáči, tak sem prestaň chodiť a neser tigra ( TOMMYHOT )
Do šľaka takto si predstavujem výmenu názorov
a to ze mam iny nazor neznamena automaticky hadku. sak od toho je forum aby sa ludia rozpravali a nie hadali
len ta chcem podporit,
vacsina ludia, ktori sa tu do teba obuvaju (menovite Tommyhot, Majlos a pod...) su len nuly, co vacsinu svojho zivota presedeli za pocitacom a kedze nie su schopni konfrontacie nazivo, tak si dokazuju svoju silu takto....nic si z toho nerob...
to Mayo:
bracho, mam ta za slusneho a pohodoveho a normalneho cloveka, nechapem teda, preco si sa zastal Tommyhota??
sam dobre vies, ze jeho komentare ani "nazory" nie su hodne jeho veku a jeho vyjadrovanie takisto nie..
suhlas...
nemam nic proti nadavkam a pod, ale nie vzdy je to prave vhodne...
Cize ti "co vsetko vedia a su najmudrejsi" budu mat svoje "najmudrejsie forum" a ostatni, normalni ludia, budu mat normalne forum...
hm?
Imho je pravda , ze pri kazdom topicu na fore by nemuseli niektori uzivatelia zakonite hned zdrbavat.
Ked tu niekto pisal ze nadavky neexistuju - Ak bol ucel niekoho urazit , nadavky to su.
mimo toho som tu dlho, a som si istá, že markonix ma svoje hefty, ale je to fajn človek a normalny (myslim tym, ze dava nazory aj normalne, cize na birdze nevyhladava len kontroverzne blogy ci diskusie, aby si mohol zanadavat, ako poniektori ini tu na fore) , hoci ho nemám medzi priatelmi, registrujem ho, ako tu niekto spomenul s umenim vtipne nadávať, myslim, že marko je na tom najlepsie, nech už ide o akukolvek tematiku, či hiphop to je jedno, ked to citam, je to haluz a som si istá, že by vedel tak aj na ine temy pisať svojim svižnym štylom a keby sa k nemu pridal dukenukem, bola by to najlepsia dvojka na birdze
dokazal som toho ovela viac ako ty...
Leylla>>> podľa tvojích názorov usudzujem že si sprostá namyslená napoly zlomená krava ktorá to tu všetko len opľuváva, prosím ťa neber si do huby už môj nick lebo si ťa nájdem a vyfackám!!!
Ja som nenapísal že nejaká bla bla bla je to a to to som napísal iba do jej blogu a ak ti vadilo že to bolo také surové a drastické tak si si mala zájsť na balkón a vykričať: markonix je infantilný kokot, možno by ti to viac pomohlo lebo toto nieje najlepšia forma
to dievča mi dokonca napísalo a poďakovalo mi za názor, asi si z toho hlavu nerobila kľudne jej napíš tajnú správu
Vieš možno je niekedy lepšia tajná správa, pár ľudí si už takto uľavilo keď som si to prečítal tam nič som si z toho nerobil
ALE TOTO MA TOTAL SERIE!!!!!
A ze blbi ludia zakladaju blbe fora -tomu sa tiez nezabrani,blbi ludia sa totiz rodia stale a potom vypisuju 14 rocni a rocne ktori sa pytaju ci je lepsie byt vyholený, popripade sa niekto ozve ze ma priatelku ale aj milenku a chce o tom diskutovat, dalsia sa chce zabit lebo je skareda a iný sa opyta ci ma nacko pravo na sex...a to si na toto nemame (aspon)zanadavat?!!!
a moj nazor? ...
proste uz som to mozno aj spominala, ale vseeetci vravia, ze treba toelrovat,...a kto toleruje? ako sa tak pozeram, tak len hrstka ludi...
tiez nemusim nadavky tak po dva razy vo vete...ale chapem, ked sa uz niekto neovladne nad blbymi blogmi...
akoze moc neregistrujem tommyhotove (sorry, ak som zle napisala) komentare, respektive nepamatam si ich ako aj ostatne, cize tu sa neviem vyjadrit...
s casti som aj pochopila o com zakladatelka vravi, ale nejako nemam k tomu co povedat...ved si to ani nik nepytal a aj tak by som nepovedala...
no a este chcem povedat asi tolko, ze zakladatelka spominala to, ze je birdz server pre mladych na vyjadrenie ich nazorov...a ved tommyhot to robil...tak nechapem kde je problem...to ze vyjadri svoj postoj k veci svojskym sposobom, je jeho vec...ale ulohu splnil...vyjadril nazor..
a s tym osocovanim...kazdy raz kona unahlene alebo neprimerane...ani mne sa nepaci ak citam dost od*ebany komentar na adresu nejakeho bloggera...ten si to vtedy vyzerie...ale sak ked nepremysla??? podla mna asi vies ako vie nastvat ludska hlupost...takze z toho asi aj pravdepodobne pramenia tie kritiky, nemyslis? pochybujem, ze nejakeho kritika (nebudem menovat a ani oznacovat, ze tommyhot, lebo nejde o jeho sobo so vsetkou uctou )len tak napadne, ze si dnes zap*cuje do nejakeho bloggera, nech sa nenudi... o tom pochybujem...hoci dnes prekvapi vsetko...
a s tym...neviem ako ste to pomenovali, ale toto, ze ked jeden zadrbe na zaciatku, tak idu aj ostatni..hm, myslim, ze sa tak deje skoro vsade..nehovorim konkretne o tomto fore, ale je to tak...najde sa aj par odvazlivcom, kt. maju rozdielny nazor, co sa ceni...
a ci ide birdz dole vodou? hm k tomu asi tolko, ze clovek vidi vsetko tak, ako chce...
viac k tomu nemam ponahlam sa prec a co tu budem minat tolko pismen na taku ako si ty blogy o hovne a aj do fora davas veci o hovne pekny den
ked sa nebudem ozyvat, tak si budu utahovat, ze ma dobre zrusili, ze uz ani napisat nic neviem.
a ked sa ozvem, tak sa aspon nieco dozviem, aj ked obcas je to ozaj ubohe - zase sa odvolavam na prispevok c. 187. ale sak ved jej nazor, ja si svoj utvorim tiez.
to leylla: pochybujem ze toto je tvoj prvy nick na birdz a mas u mna cerveny bod za otvorenost aj ked rozumnejsie by mozno bolo vyriesit si to s tymito ludmi nejako inak ako tak ze z toho spravit halo... ale fajn mas nazor a stojis si za nim OK... aj ked netwrdim ze s tymto nazorom suhlasim...
to tommyhot: nesledujem ta dlho ale na jednu stranu musis uznat ze povedat ludom pravdu sa da aj inym sposobom ako ich totalne sp*covat... niekedy treba mysliet aj na to ako sa bude citit druha strana... to ze niekto spravy chybu este neznamena ze je splaska...
to markonix: totalne svojsky clovek v ktorom sa doteraz nevyznam... vies byt paradne odporny a niekedy s tebou nesuhlasim ale mam pocit ze uplnu vzduchovu bublinu v hlave nemas...
to kamili0 neviem co robi tvoje meno na tejto "ciernej" listine... neviem sa vyjadrit k tvojej osobe ale zatial proti tebe nic nemam...
a zvysok... milujte sa a mnozte sa...
uplnu vzduchovu bublinu v hlave nemas...
(totálna urážka na cti)
TOTO VYZNELO ASI TAKTO: nie si debil ale zas ani moc inteligentný
nepotrebujem to k šťastiu neznášam keď ma niekde rozoberajú a už vôbec nie takto, nepotrebujem počuť názory iných!!!
to markonix:ked si myslis ze som ta chcela urazit... tak sorrac no uz drzim prijmaci otwor...
Dievcatka neviem ci si myslite ze ked si tu troska popicujete ze sa koli vam niekto bude menit. Nepoznam vas, dufam ze vas ani poznat nebudem a mam vas maximalne v pici a vy ste tie posledne koli ktorym by som si dal servitku pred usta..
Ked bude treba zahresit, zahresim ked nie tak budem slusny, ale urcite sa nebudem riadit podla vas.
A čo sa týka Tommyho, ja sa na jeho príspevkoch občas strašne dobre zabávam ako zotre tuto dementné diskusie. Vulgarizmy musia byť, to tomu dáva šmrnc. Aj keď ja sa snažím byť spočiatku slušný.
A ďakujem za kladné ohlasy na mňa. Som ani nečakal.
Lenze tu uz nejde o banalne problemi, tu uz ide o prihjebane problemi. Uzivatelom ktory zakladaju podobne temy staci troska porolovat s kolieskom na myske a najdu minimalne 5 podobnych diskusii, ktore maju za otazko rovnaky problem.
A dalsia vec, ta najdolezitejsia je asi ta, ze na 99 percent tychto diskusii neexistuje spravna odpoved, a ak aj nejaka existuje, tak uzivatel si urobi po svojom.
No povedz mi co by si odpovedala na to ze " chodim s chalanom, no paci sa mi aj ten druhy a treti na mna pokukuje no ten sa mi nepaci co mam robit ? " , "paci sa mi jeden chalan ako ho mam zbalit ? " , "ako mam namotat chlapca ? " alebo "som s nim kamaratka ako by som mala dat najavo ze chcem nieco viac ? " a takto by som mohol menovat do rana.
Proste si vsimnite, ze mi povecsinou nevieme o tom chalanovi ci o tej slecne ano hovno, nevieme zvecsa ani jak vyzeraju, kde ziju, ci ziju blizko, aku povahu ma chalan, aku ma baba, ci sa k sebe hodia, proste vsetko. Na taketo otazky vedia zvecsa odpovedat ludia co su obom blizky a poznaju ich, tam uz sa da poradit ale na fore ? Kde je plno neznamych ludi ?
Co keby som jej poradil ze pozvy ho na zmrzlinu, ale ja neviem ci ten chalan tu zmrzlinu lubi. Alebo pekne sa vymaluj a oblec a pritom mozno ten chalan nema rad zmachlene pipky.
Alebo sa pyta ze ktoreho chalan s tych troch si ma vybrat, seci jej poradime ja neviem tretieho a ona si aj tak vzbere podla seba, alebo je taka jebnuta ze by si vzbrala 3tieho len preto ze jej to poradilo x neznamych ludi kotry o nej a o nom nic nevedia.
Proste skusim dat priklad ako to pipenky formuluju.
" chodim s chalanom, no paci sa mi aj ten druhy a treti na mna pokukuje no ten sa mi nepaci co mam robit ? "
MAM AUTO, NO PACI SA MI AJ DRUHE A NO A PREDAVAC MI UKAZAL AJ TRETIE NO TO SA MI MOC NEPACI. CO MAM ROBIT AKE SI MAM VYBRAT ?
-proste mi nevieme ake ma auto (akeho ma chalana), ake druhe auto sa jej paci ( aky je ten druhy chalan) a ci to tretie sa jej nepaci ale mozno je vyhodne (mozno ten chalan neni model ale ma kopu dorbych vlastnosti)
A nakoniec nevieme ake auto sa k nej hodi, lebo nenapisala ake ma rada ( ci ma rada male auta, rodine vany, luxusne limuziny, SUVcka, OFFROADY, bezne auta strednej triedy....), takze v konecnom pripade aj keby sme nieco o tych 3 autach vedeli, tak aj tak jej nevieme poradit lebo nevieme ake typi sa jej pacia najviac.
"paci sa mi jeden chalan ako ho mam zbalit ? "
-PACI SA MI JEDNO AUTO KDE ALEBO AKO SI HO MAM KUPIT ?
Zase paci sa mi jedno auto nevieme ake(aky je ten chalan) a ako ho mam kupit alebo kde. No bohuzial mi nevjeme ake je to auto, nevieme ci ju mozme poslat napriklad do FORDU (co ked to auto je PEUGEOT, tak vo forde by nepochodila) a ako ? No ja neviem ci sa to u nich viac oplati na hotovost, na leasing alebo na tzv rocne splatky. Co ked jej odporucim nejaky produkt a ten nebude vyhodny ? (tj v preklade mi nevieme aky ten chalan je a ake triky ci metody nanho platia)
Takze dufam ze som to vysvetlil uz aj uplnym magorom.
To ze tu su taky ako tommyhot, 1ka, majlos, markonix, atd atd zato tu mozte len seci dakovat. Keby nebolo ich tak tie picky zakladaju kazdy den novu diskusiu o podobnych picovinach a nakoniec by sa to tu cele zrutilo.
ATD ATD
čo je zlé na tom že si všímam také veci?aspoň nepíšem nadávky a blbosti čo patria do fora!
ved forum je na to aby sa tu riešili problémy....
Zmyja trpis samomluvou?
neviete ako sa vola pesnicka z reklamy od Tatra bnaky na zaistene fondy?
dik
no je toto normalne?
Tommyhot nadava pomerne dost...nuz, nie som tym nadsena, ale jeho vec, respektujem to. To, ze sa mi to nepaci, resp. sa s tym nestotoznujem je vec druha. Ale mozno, na zlepsenie urovne by mohol zalozit nejaku temu, ktora by bola zaujimava. Ale to len taky napad.
Nie dakujem, nepotrebujem, zvladnem sama, ale mile
Mas robit len to, co chces ty, nie to, co sa mne alebo hocikomu inemu paci. (aj ked si myslim, ze treba brat do uvahy nazory druhych, co neznamena, ze sa podla nich musis zakonite aj riadit).
Nejde tu o to, aby si zalozil temu, aby sa pacila mne. Iba mam taky pocit, ze si jeden z tych, ktori neustale hovoria o urovni birdzu, ako o nedobrej, ale defacto iba hovoria. Ak by sa totiz mne nepacili temy a vyjadrujem to takym expresivnym sposobom ako ty, tak by som pravdepodobne zacala zakladat temy sama. Ale to je len moj nazor.
Mmm zalozit temu? Par som ich zalozil, v jednej problem uspesne vyrieseny (resetovanie compu), v druhej (GNU/Hurd) do mna isty retardi ktori o danej problematike vedeli hovno zacali picovat (prave preto ze tomu nerozumeli - sami to priznali) a dalsia tam sa diskutovalo celkom v poho si myslim az na tie nadavky - bol som nasrany a nie len ja (tema o websupport.sk), potom som zalozil par dalsich ale nic take o "problemoch" dnesnej mladeze.. Stale som nazoru ze citove zalezitosti sa maju riesit doma, ostatne veci su tu milionkrat rozoberane a podla toho co som si stihol vsimnut sa tu do pocitacov (moje hobby) rozumie len par ludi a to sa diskusia ani neoplati zakladat (spominany hurd).
Takze asi tolko, ked potrebujem zalozit diskusiu zalozim, inak vacsinou len reagujem na ine diskusie, to ze je niekto jebnuty a nic ine ako nadavka sa neda vyslovit nie je moj problem..
A väčšinou je to zaslúžene, aj keď nie ale vždy.
A k leylle
chcelo to odvahu založiť toto forum.
viem, že si to myslela dobre a hlavne si chcela počuť nato aj názory ostatných, ale sa mi nepáči, že si sa predtým nikdy neozvala ani nezapojila do žiadnej diskusie (aspoň som nevidela, tak ak hej, tak prepáč) ani tommyhota nikdy neupozornila nato, nech si dáva pozor na jazyk, ale hned si proti nemu založila diskusiu.
Ale nič nevyčítam, každý si môže založiť tému akú chce a nemuseli sa tu viacerí do teba tak pustiť. Ale ich vec.
O nadavani som sa uz vyjadrila, je mi to jedno. Ak sa niekto vyjadruje takym sposobom, je to jeho vec, aj jeho problem. Osobne si myslim, ze nazory druhych ludi su dolezite a niekedy je aj potrebne sa podla nich riadit, ale iba vtedy ak prejdu cez akysi "osobny filter", ked clovek povazuje za spravne sa podla nich riadit. Ale ak sa k cloveku nazory druhych ani len nedostanu, pretoze ich ako nieco cudzorode apropo odmieta, nie je co zhodnocovat. A myslim si, ze diskusia je najma o pocuvani toho druheho a konfrontacii jeho nazorov s vlastnymi.
K temam. V poriadku, aj ja by som sa rada bavila na iste temy, na ktore si myslim, ze nenajdem odozvu tu, ale nie je to dovod, aby som zacala nadavat na tunajsie temy. Ak sa mi nepaci, kaslem na to, hladam si inu zabavu.
A tiez si myslim, ze ak niekto zaklada duplicitne temy, nemusi to robit narocky, len skratka nema tak "prebrazdeny" birdz ako ty. Je aj moznost, ze svoju temu nenasiel, neuspokojili ho odpovede alebo mu ide prave o tu interakciu, ked aj on sam chce reagovat na odpovede ostatnych. Dovodov moze byt vela, a preto si myslim, ze treba zachovavat aj urcitu davku tolerancie a neupierat niekomu pravo vyjadrit, co chce.
Ty ked nemas vlastny rozum a ces sa riadit nazormi inych prosim, ja to robit nemienim, samozrejme ked sa mylim a dotycny ma o tom presvedci tak si priznam chybu, s tym problem nemam.
"A tiez si myslim, ze ak niekto zaklada duplicitne temy, nemusi to robit narocky, len skratka nema tak "prebrazdeny" birdz ako ty"
Tak ja si myslim ze ked su na jednej strane 2-3 rovnake temy este aj s rovnakym/podobnym nazvom a nejaky blbec zalozi dalsiu, tak to uz je na zaplakanie.. Tusim ze v sekcii o dievcatach su skoro pri sebe 2 temy: "Palcovanie" akurat ze ta druha je napisana: "PALCOVANIE", tak to uz je demencia...
Ked si vsimnes hociake INE boardy tak v pravidlach je, ze je ZAKAZANE zakladat duplicitne temy a taketo temy budu mazane. (neni to presne znenie..)
"neuspokojili ho odpovede alebo mu ide prave o tu interakciu, ked aj on sam chce reagovat na odpovede ostatnych."
Na to staci napisat svoj "problem" uz do existujucej temy (tema sa posunie hned na vrch stranky) a kazdy uvidi ze tam je nieco nove a hned moze reagovat..
Ide o to ze dnesna mladez je o dost jebnutejsia a lenivejsia nez sme boli my a porolovat koleckom mysi, je pre nich asi velmi zlozite..
Vlastny rozum mam, asi si ma dobre nepochopil. Alebo som sa ja nevyjadrila spravnym sposobom. Ak mi niekto poradi a ja sama zhodnotim, ze je to riesenie konstruktivne, nebudem robit ako male dieta napriek, len preto, ze to je rada druheho cloveka. Alebo, ak ma niekto odlisny nazor na vec ako ja, plati to iste. Nazory na veci ziskavame, ale aj menime. Preto pocuvam druhych. Nerada sa toiz ucim na vlastnych chybach.
Za tym, co som napisala si stojim a stale si myslim, ze argumenty, ktore si podal, ""nie su"" dostacujuce na odovodnenie vsetkych tych nadavok. Ale mas pravdu, v niektorych veciach rozhodne, preto som aj napisala v jednom z predoslych prispevkov, ze by sa mali nad sebou zamysliet vsetci, nie je to tak, ze mam teraz chut ti nasilu oponovat. Chcem len poukazat na to, ze problem sa da riesit aj inym sposobom. Lebo toto tu sa, ako som uz napisala, toci dookola ako v zacarovanom kruhu.
Ale je to len tvoja vec, rob to, čo uznás za vhodné.
1-2x si precitat nieco dobre to zvladnem, ale aby kazdy jeden prispevok bol o tom istom tak to uz svedci o debilite niektorych jedincov..
Martushka45: k comu konkretne sa mam vyjadrit? Vies mna nebavi pisat 5x tu istu vec dookola jak taky jebo..
A este Aduliatko: najdi mi take temy kde som zjebal (ale kde som ich zjebal len ja sam) zakladatelov nejakej diskusie, co si to nezasluzili.. A potom uvidime ci to je len tvoj subjektivny nazor ze si to nezasluzili...
Boli to len naše názory, nic viac (ako aj môj, že obcas si dávaj pozor na jazyk), aj ty más tiez názor, že niektoré zakladatelky sú jebnuté. Tak ak ta to baví, pokračuj v tom dalej.
A vsetky témy sa mi otvárat nechce, dobre berem, nebol si jediný, kto tu tvrdo odjebával. Ale velakrát to zakladatelka myslela v dobrom (napr. s tým darčekom k výročiu) a ty si ju prvý surovo odjebal, ze ju nepoznás, tak čo sa pýta také p..., pričom ona to myslela všeobecne. A hned sa ostatní pridali k tebe a tak to bolo v nejednej téme.
Proste teba som videla najčastejsie písat odjeby, tak som to aj tebe adresovala.
A čo sa mi nepáčilo, tak dost tvrdý si bol aj k juliane, zatoze písala krestanské reči, to sa mi zdalo dost surové.
Ale opakujem, rob si co chces, aj si pís co chces a mne ked sa bude zdat, že to bolo neoprávnené, tak sa ozvem, aj ked by som určite nezalozila diskusiu. Nato predsa forum je.
A v predchadzajucom prispevku si pisala citujem: "že si dobre zjebal zakladateLOV" ale spomenula si tu len jednu diskusiu, takze cakam dalsie a nakoniec nebol som jediny kto ju kritizoval a ak sa dobre pamatam nebol som ani prvy (ale to som si neni celkom isty..)
Julianu som spicol lebo mi to pripada ako Smutny v zenskom vydani. Snazila sa nam nasilu vnucovat svoje jebnute krestanske myslienkove pochody, pri tom nikomu sa to nepacilo a dali jej to aj najavo.. A ja osobne by som ju poslal do pice znova, mi pisala aj tajnu postu a aj tam som ju poslal do pice, lebo to co mi napisala by nenapisalo ani 10 rocne decko.. Zjavne je bud jebnuta (retardovana), alebo si z nas robi srandu..
"Ale opakujem, rob si co chces, aj si pís co chces a mne ked sa bude zdat, že to bolo neoprávnené, tak sa ozvem, aj ked by som určite nezalozila diskusiu. Nato predsa forum je."
Ozvat sa mozes ale vobec tym nic nevyriesis a ty to dobre vies. My to pripada tak ako keby stale niekoho potrebujes poucat. A nechapem co ta to trapy dokym tie nadavky neadresujem tebe..
A Juliana je jebnuta, aspon z toho co sem pisala a co mi pisala do tajnej spravy tak ususdzujem. Ty si s nou nepisala, ja hej, takze ja viem asi lepsie posudit co a ako.
btw nebudem nic uberat pokym na to nebudem mat dovod..
Ja osobne nemam nejake problemy s temami, ktore tu su, neirituju ma. Ak by som ale mala, zacala by som robit nieco viac, ako len kritizovat. Ako ked clovek nema prachy na auto. Nie, on radsej bude dokola nariekat, ze on nema prachy na auto, prekaza mu to. Ale namiesto toho, aby zdvihol zadnicu a isiel makat, narieka dalej. Ako pribeh z Maleho princa o pijanovi. To iste.
Zaoberanie sa tym, aka je tema na prt je iba dalsim slovnym odpadom. Je pravda, ze niektore temy, ktore uviedol davnejsie aj It (ako nie zrovna zmysluplne) sa mi skutocne zdali od veci, ale je mi to jedno. Nech si pise kto chce co chce, ja reagujem len na to, na co chcem, vyberiem si, na co odpoviem sama, ked nechcem, nenecham sa zatiahnut do diskusie, ktora mi nevyhovuje.
Keby sa prestalo nadavat a osocovat, ludia by usetrili mnoho vlastneho casu a aj diskusie by neboli furt dokola o tom istom, pretoze tema "Zasa dalsia debilna diskusia", ktora sa tu opakuje asi najviac, zacina byt dost fadna.
Ale más pravdu, dobre viem že tým nic nevyriešim, lebo ty si spravís aj tak po svojom a ja nic proti tomu, ja sama som taká. Len som napísala nato svoj názor.
A nakoniec sa ospravedlnujem, konkrétne diskusie, kde si zjebal zakladatelov len ty sám, ktorí si to nezaslúzili som nenasla tak prepác, že som ta krivo obvinila.
A aj tak si myslím, že si v tom až tak nevinne určite neni, len más dobrý jazyk a vies sa dobre obhájiť.
Takže reaguj teda tak dalej a ked si to podla teba kritiku zaslúzi, tak skritizuj a odjeb, prečo nie.
pre nich osobne: su tu velmo citlivy ludia takzetrochu krajsie a marxo----...: anti HH je zmysluplna vec