poslednú dobu myslím na to, že je lepšie nedať nič ako nejakú chujovinu, potom to tu každý mesiac aspoň raz vyzerá ako v obchode. vyzeráme ako ignorujúce tety predavačky? nie, tak pohni rozumom (hneď niekoľko možností : sprav poriadne anketu za prvé, druhou možnosťou je pozrieť si staršie diskusie - áno, áno, máme tu aj archív, jupí, už to vieme a za tretie - my s tvojim mužom nespíme, nevieme čo ho teší, ty zrejme budeš vedieť). čus
my predsa s tvojím priateľom nič nemáme v živote sme ho nevideli tak ako ti možeme v takýchto veciach radiť, jediný kto môže vedieť čo má rád si tu ty...
no tak aspoň sa nemusím nejak veľmi trápiť s tými možnosťami, lebo by som nad nimi aj tak dumala aj dobrú hodinku, lebo fakt netuším čo mu mám dať.... ani šperk mu nemôžem dať, pretože on to nenosí
Alel inak, on mne na narodky dal takú peknú bižu retiazku, ale to sme boli spolu len ledva mesiac
tak mu nedaj nič, načo sa srať s darčekmi , ked to bude len východiskový darunek? v tom prípade by som nechcela nič, načo aj darčeky? tu aha mu daj čokoládu, strašne ošúchanú gratuláciu a hotovo a už nespomínaj čo v ktorom časovom úseku ste si dali, lebo sa osypem
ano sama cela osebe jeden cely fake more kto tomuto ma chapat ribo ma prawdu najlepsi darcek na ktori nikdy nezabudne je ked sa snim wispis ne niaku flasu keru da do separowaneho zeleneho kontajnera hned ked ju wipije
vy podaktori ste si aj pozreli jej vek? sak sa normalne pyta tak jej kurva normalne odpovedzte...hlavne ze jej "radite" nech sa s nim vyspi a potom ked to chuda urobi tak sa na nej zas len budete smiat co...ste vy banda chudakov ved je to len dieta
je tu straaaasne vela diskusi co sa tyka darcekov pre frajerov (ci uz na Vianoce narodky vyrocie) skus ich pohladat a inspiruj sa... mas tam dost napadov
@tomas - veď tam daj zaškrtávatko, že "naozaj chcem odoslať anketu", a až keď ho človek zaškrtne a dá enter alebo pridať anketu, tak až potom sa to pridá...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
my predsa s tvojím priateľom nič nemáme v živote sme ho nevideli tak ako ti možeme v takýchto veciach radiť, jediný kto môže vedieť čo má rád si tu ty...
Alel inak, on mne na narodky dal takú peknú bižu retiazku, ale to sme boli spolu len ledva mesiac
Inak som si spomenula že som dobre dlho nevidela teda nepočula to je jedno @Krutafunebracka ,
Ak by si s ním bola o niečo menej, tak toto: