Ahojtee, potrebujem pomoc...
No.. keď mám zapnutý web, fb a všetko ohľadom toho, tak mi internet ide v pohode, na YT mi vytiahne video aj na 720p , ale keď už idem hrať nejakú hru cez internet (SA-MP, CS...) tak zrazu mám pomalí net a ping mám niekedy až
straty packetov, zla latencia, zle tahana struktura siete
ja by som si spravil nejaky latency checker na tie servery mimo hry, je dost mozne, ze mas zle nastavene raty, cl_rate, updateraty, cmdraty v cs-ku etc.
pouzivaj v CSku prikaz net_graph 3, podla toho sa da vysledovat ci je zla komunikacia server - ty, alebo ty - server
no pokiaľ nevieš čo sú raty a chceš hrať CS, nehraj hry po nete alebo nebuď lenivý a použi google, kde je toho veľa o tom
@erjedna neviem prečo sa hneď smeješ z DSL
jednak ak sa nemýlim jediný čo má sieť DSL je Telekom, čiže aj cez iných poskytovateľov je to stále Telekom
niekde je DSL jediný dostupný internet
a nie je to až také strašné, záleží od veku metaliky, niekto má latency 40 iní môžu mať 200
čo sa týka latencie, tak veľa závisí o t-comu ako nastaví sieť pre svojích a zákazníkov konkurencie, nakoľko sú im prvoradí (aj keď niekedy o tom pochybujem) ich zákazníci ako konkurencie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja by som si spravil nejaky latency checker na tie servery mimo hry, je dost mozne, ze mas zle nastavene raty, cl_rate, updateraty, cmdraty v cs-ku etc.
pouzivaj v CSku prikaz net_graph 3, podla toho sa da vysledovat ci je zla komunikacia server - ty, alebo ty - server
@erjedna neviem prečo sa hneď smeješ z DSL
jednak ak sa nemýlim jediný čo má sieť DSL je Telekom, čiže aj cez iných poskytovateľov je to stále Telekom
niekde je DSL jediný dostupný internet
a nie je to až také strašné, záleží od veku metaliky, niekto má latency 40 iní môžu mať 200
To bude tou gramatikou, kurnik...