Moj frajer sa v poslednej dobe sprava strašne divne (nepíše, neodpisuje a tak... ) mam taky zlý pocit ze sa chce rozísť ale ked som sa ho na to opýtala tak neodpísal....
@vanes_h to je mi jasné ale na čo je to ak sa chce rozísť? ty mu v tom nezabrániš. ja som taká že by som to potrebovala vediet tak by som ho normalne poziadala o osobne stretnutie, mas na to pravo. ked bude kaslat na to tak vidis ze to nema cenu a zabudni na neho
@vanes_h Koľko má chlapec rokov? Aj keď, ono to je vlastne jedno, keď nemá odvahu ti priamo napísať a správa sa takto detinsky. Kašli na to, nepotrebuješ niekoho komu ani za normálnu reakciu nestojíš...
@vanes_h nuž ja som t mala podobné niekedy a keď som ho "obviňovala", že už ani nenapíše ani nič, tak to zhadzoval na predzápočtový stres nejak som to proste vycítila, že niečo nie je okej..a tak, keď povedal, že je koniec, som vôbec nezostala prekvapená bol by ma nechal skôr, lenže si myslel, že budem hysterická a podobne ale vieš ako sa vraví - ak necháš dievča, tak sa bude podlizovať, plakať a podobne..ale ak necháš ženu - ani neuvidíš, že to ňou pohlo čiže poradila by som ti takto - psychicky sa priprav na koniec, ak príde, tak nebudeš taká zničená... ale netlač na neho.... nech popremýšľa...však on si skôr či neskôr uvedomí
Všetci bludy píšu ale len @mojdedo má racionálny názor...
Btw: Proste ukonči to ty načo strácaš čas? to že ti neodpisuje a tak znamená že máte asi vzťah na diaľku a ste len písaním v kontakte čo nie je výhra. chýba mi tu snaha sa dovolať mu. Proste ukonči to chlapov je dosť.
Netusis dovod? Mozno sa o tebe nieco dozvedel alebo len tusi, pripadne uz ma nahradu. Kazdopadne sa tym netrep a povazuj to za oficialny rozchod bez akejkolvek druhej sance. Vo vztahoch by sa nemali tolerovat dostatocne nevysvetlene zmeny nalad z protistrany nevedomeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Alebo ho istý čas ignoruj
Ja som sa raz spraval podobne ked mi jebalo a je to neprijemne pre oboch. Zatlac nanho.
Btw: Proste ukonči to ty načo strácaš čas? to že ti neodpisuje a tak znamená že máte asi vzťah na diaľku a ste len písaním v kontakte čo nie je výhra. chýba mi tu snaha sa dovolať mu. Proste ukonči to chlapov je dosť.