Ahojte.Neviem čím to je ale nemám šťastie na chalanov. Napr.raz som stretla takého chalana na diske proste sme sa zakecali a velmi sa mi zapáčil . Došlo aj na bozky. Potom si ma pridal na fb raz napísal a viac už nie a písal že som strašne pekná a samé p
chalani ked už nič nechcú, tak sa proste neozvu, nic si z toho nerob, hlavne si to neber za vinu, a nevešaj hlavu, pride raz ten chalan čo ta nebude chciet nechat na pokoji
btw. napriklad pre mna vztah z discoteky nema zmysel, tam ide len o zábavu, z toho nič viac byt nemože.. kazdy sa tam ide zabavot..
nikde sa nepise, ze to 18tky si musis najst chlapa natrvalo... ja som si prveho frajera odchytila v 19tke a vobec nelutujem, ze som cakala tak dlho... daj tomu cas, ten spravny urcite pride
väčšina tých disco šrácov sú rovnakí takže by som sa nad tým veľmi nepozastavovala...stretneš dalšieho... normálneho romanika, nie lovca akým bol ten..
ja som sa zoznamila na diske s mojim priatelom obaja sme boli opity este sme nevedeli ani svoje mena a uz sme sa bozkavali D no a uz sme spolu rok a neviem bez neho zit !!! ..laska na prvy pohlad ..nieco v tom bude baby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
chalani ked už nič nechcú, tak sa proste neozvu, nic si z toho nerob, hlavne si to neber za vinu, a nevešaj hlavu, pride raz ten chalan čo ta nebude chciet nechat na pokoji
btw. napriklad pre mna vztah z discoteky nema zmysel, tam ide len o zábavu, z toho nič viac byt nemože.. kazdy sa tam ide zabavot..
akoze cakas ze niekoho tak ocaris ze teraz ti bude stale sam od seba pisat a kokotinky nie?
get real
aj ty musis prejavit trochu zaujmu.. aj ja by som sa na to vysrala keby vidim ze druha strana ma ma v p