@2 neotváram ho len kamoška mi má nainštalovať sims a stiahla totok.. a ja som vypla pc a ked zapnem, znova tam vyskoci niečo ... a musim to vypiiinat .. a ak pojde moja mama na pc tak bude mat nervy ze jej tu niečo vyskakuje lebo neni pokrocila v pc len nejaky zaciatocnik tak sa pytam či sa to nejak nedá zrusit ze nebude vobec vyskakovaaat
1. nainštaloval som program, ktorý sa mi spúšťa automaticky po spustení compu.
2. väčšina programov nie sú kokoti, takže takéto veci sa v nich dajú (od)nastaviť
3. keď sa nabudúce spustí, nájdem v jeho menu Nastavenia, lebo tam sa obvykle nastavujú veci. Preklikám sa nastaveniami a hľadám niečo čo znie ako "spustiť po štarte počítača", väčšinou to býva v katogórií "Všeobecné" (general). odškrtnem. Vyklikám sa pomocou tlačítka OK, aby program vedel že som to odškrtol schválne. Nastavil som čo som chcel, od budúceho spustenia už to bude registrovať, takže ho v kľude vypnem, ani nemusím reštartovať comp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
prepni na kartu PO SPUSTENI (roztiahni si polozku prikaz a najdi spustaciu cestu deamonu) odfajkni daj ok a rebotni
@avoktizapka - logický myšlienkový pochod, sleduj
1. nainštaloval som program, ktorý sa mi spúšťa automaticky po spustení compu.
2. väčšina programov nie sú kokoti, takže takéto veci sa v nich dajú (od)nastaviť
3. keď sa nabudúce spustí, nájdem v jeho menu Nastavenia, lebo tam sa obvykle nastavujú veci. Preklikám sa nastaveniami a hľadám niečo čo znie ako "spustiť po štarte počítača", väčšinou to býva v katogórií "Všeobecné" (general). odškrtnem. Vyklikám sa pomocou tlačítka OK, aby program vedel že som to odškrtol schválne. Nastavil som čo som chcel, od budúceho spustenia už to bude registrovať, takže ho v kľude vypnem, ani nemusím reštartovať comp