takto proste vzdy ked sami lubi nejaky chalan tak akmoska ako keby naschval za nim chodi a flirtuje snim...alebo na pokeci pišems i sejdnym s ktorym aj ona aproste komet ze ju ma velmi ard...a namna ze pohode babena...atak ...proste potrebujem poradit ab
možno ťa len nechce stratiť... alebo potom nie je až taká kamarátka a niečo si dokazuje... v tom prípade ju treba sundať (z postu kamarátky) veľa šťastia
ako toto presne sa stalo aj mojej jednej kamoške, a vela raz to tej babe odpustila a stale jej robila to iste. Na tvojom mieste by som tej tvojej kamoške nasrala na hlavu, lebo toto nieje kamaratstvo. Lebo som videla jak kamoška preto trpela.
uhm...toto presne co mas ty,mam aj ja, ale v obratenom garde ..presne do bodky ..mne napr powe holka ze sa so mnou bombovo pise,srandista atd..ae jemu napise ze jaky je zlaty a newem co setko ..a presne aj kamos je blondak ..ci kks som ani necakal ze sa najde dakto co ma navlas rovnaky problem ..i ked ja to nejak neriesim ..
fuuha tak ten vek mi nesedi...
To ze kamoska zacne flirtovat s tvojimi potencionalnymi frajermi bude t orobit dovtedy,kym jeje endas najavo ze si to neprajes.
Mas usta tak si ich otvot tam kde ams a nie v aute s chalanmi ,ktorych pozans 5 minut.
preco s nou udrziavas kamaratsky vztah, ked neberie do uvahy to ze ti tym skodi? pohovor si s nou otvorene ze si nezelas aby ti toto robila..ked bude pokracovat posli ju do pice a hotovo
ako ja som jej vela krat uz povedala..aj ze je namyslena aatk...alee.vis pride za chalanoma hned sa mu dolizuje jtak ja si sadnem a sedim...a ptom nakoniec a newadi ti to?? ...toto mam najradsej
tak ju posli do teplych krajin a najdi si lepsiu kamosku ..alebo ja newem..bud priebojnejsia ..viac sa mu liskaj ty..newem fakt ..proti tebe este aj hra ten fakt ze je blondska a vacsina chlapov de prave po nich
heeh ..ako my sme mensia parta hej aa kamoske sa lubil chalaan asamotzejme ona jej ho pebrala ako noo ho namotala aa potom ho odjebala obydvaja teraz su insi...a vtedy som jej to povedlaa tiez ze peco jej to robi...pritom sajej lubil iny jej to bolo jedno!
pseudopriatelia ti iba uskodia..vyuzivaju ta a ani si to nemusis uvedomovat, lebo ich vnimas ako priatelov..takych sa treba zbavit a tych si vazit co by za teba ruku do ohna dali ajked je to len jeden, dvaja
Na treti pokus sa mi to podarilo ako tak pochopit, ked som si vsimla tvoj vek... odhadovala som 14, prepac
A moja rada: Az ked sa prestanes pozastavovat nad takymi prkotinami uvedomis si, ze bud: zmenis zoznam kamaratov alebo si zacnes vsimat ine (dolezite) detaily (urcite nie obsah komentov na pokeci
Hovno mňa trebarz blondýny nechytajú a keď hej nemal by ma nadlho lebo by to aj tak skončilo z mojej straný nezáväzne. A viem aké to je keď ti niekto lezie do kapusti mne sa to veľa raz stávalo tak to riešim cestou pokus omyl....
Soso123:
No mne sa toto isté stávalo tiež čo tebe... A odteraz som človekom kurvov a stáva sa to iným čo sa stávalo mne... A síce prečo ju chrániš tú svojú kamarátku? Ke´d ti lezie do kapusty tak to nieje dvôvod sa sňou kamarátiť... Pre niektorích kamošov môžem byť z jednou nohov v hrobe lebo mi liezli do kapusty a teraz sa metajú a nenávidia ma ale mne to je jedno lebo ja si beriem čo chcem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
To ze kamoska zacne flirtovat s tvojimi potencionalnymi frajermi bude t orobit dovtedy,kym jeje endas najavo ze si to neprajes.
Mas usta tak si ich otvot tam kde ams a nie v aute s chalanmi ,ktorych pozans 5 minut.
@23 @Neen : Tuto necinnost.
Sprav nieco pre to, co naozaj chces.
bud sa na nu vykasli alebo jej nehovor o kazdo, kto sa ti paci..
a urcite to nieje v tom, ze je blondinka....mozno jedine v tom, ze jej nedochazda, ze ti to vadi
Na druhy som si vsimla genialny slovosled
Na treti pokus sa mi to podarilo ako tak pochopit, ked som si vsimla tvoj vek... odhadovala som 14, prepac
A moja rada: Az ked sa prestanes pozastavovat nad takymi prkotinami uvedomis si, ze bud: zmenis zoznam kamaratov alebo si zacnes vsimat ine (dolezite) detaily (urcite nie obsah komentov na pokeci
Vela stastia
No mne sa toto isté stávalo tiež čo tebe... A odteraz som človekom kurvov a stáva sa to iným čo sa stávalo mne... A síce prečo ju chrániš tú svojú kamarátku? Ke´d ti lezie do kapusty tak to nieje dvôvod sa sňou kamarátiť... Pre niektorích kamošov môžem byť z jednou nohov v hrobe lebo mi liezli do kapusty a teraz sa metajú a nenávidia ma ale mne to je jedno lebo ja si beriem čo chcem...