cafte mojimproblemom je ze zakazdym ked som z nejakym sracom tak sa na mna vykasle pre nejake trapne dovody ...doteraz to spravil kazdy jeden anemyslim si ze by som na nich tlacila prave naopak ..uz mam s toho dost komplexy
no to by si musela pisat o vsetkom co si robila ty im ake su oni povahy. .... tak s nikym nechod. Bud sama a ver mi, ze ta nikto neosere. Iba ak poulicne vtaky
sa im vyser na hlavu, ľudia sú príčinou komplexov človeka, nie sám človek, lenže človek je potom slaboch na psychickom podklade, keď dovolí komplexom s ním zatáčať:/
pice,mas 16. Klud,nepustaj sa do vztahov... uzivaj volnosti. Nie su zrely na vztah a ani ty ie,tak nechajte tomu cas,uvedomte si co vlastne chcete,vyburte sa,mladost je len jedna a potom ked pocitite potrebu mat pri sebe niekoho blizkeho a len jeho jedineho,tak potom nieco zacnite riesit.
Sa ta boja,alebo neviem preco?sak sa ich spytatj,ale oni ti pravdu asi nepovedia...
Proste prestan sa tlacit do vztahov,skus pockat a spoznat najskor daneho cloveka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Sa ta boja,alebo neviem preco?sak sa ich spytatj,ale oni ti pravdu asi nepovedia...
Proste prestan sa tlacit do vztahov,skus pockat a spoznat najskor daneho cloveka.
inak povedané Všetci sú dementi len ja som lietadlo...
Apropo ja by som určite nechodil z dievčaťom ktoré ma považuje za sráča... :p
Zaujimalo by ma ako dlho sa dievca poznala s chalanmi,kym isla do vztahu s nimi. Predpokladam,ze nie viac ako tyzden ...potom to aj tak vyzera,...
ale nie sisi ista? teda ze nerobis nic zle? niektori si tazko priznaju chybu. ale zas asi s kolkorocnymi chodis?