Tak AHojte....potrebovala by som POPRADIT.JE to to najhoršie čo môžete zažiť.Mám 17.Tak už od 7.ročníka sa mi ľúbi jeden chalan.Až doteraz.Stretávame sa od novembra minulého roka.Čiže už pol roka.Mal holku,ktorú ľúbil.Len potom ju prestal mať rád a bol so
Preco ju nenavidis?Hm?Proste on nevie co chce ale velmi dobre vie chce s jednou riesit s druhou chodit to nevidis?Takto mu to vyhovuje mala si proste smolu a kasli na tu kamosku aj nanho.
mala si toho mata ano? A on mal ale inu babu a s tou sa potom rozisiel. Pravdepodobne koli tebe. A ty sa za ten iny cas zalubila do ineho a potom si sa s nim rozisla. A on potom zacal kseftovat s tvojou kamoskou. ....
Ako chces sa zabit teraz. Ale neches. lebo keby si chcela tak by si to nepisala a rovno by si to len spravila. Spravila si ty aj on chybu. Pokial ste sa cmuckali a neviem este co tak sa mal on okamzite rozsit z babou a ty si si nemala zacinat s inym chalanom. kedze si lubila ineho. tak si teraz povedz. co si vlastne chcela ty. A potom chudak chalan ked ho oblbne jedna a potom oblbne druha. Vyjebal by som sa na obe z vas. keby som bol tym chalanom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Za druhe: Nemam rada ludi, kt. si pridavaju roky... raz mas na pokeci, ze mas 16 tak mas 16... nie 17!!(nezaujima ma, ze budes mat narodky co chvila)
Za tretie: Ja by som na chalana, kt. nevie co chce kaslala... a hlavne na neho netlac s tym nic nevyriesis
mala si toho mata ano? A on mal ale inu babu a s tou sa potom rozisiel. Pravdepodobne koli tebe. A ty sa za ten iny cas zalubila do ineho a potom si sa s nim rozisla. A on potom zacal kseftovat s tvojou kamoskou. ....
Ako chces sa zabit teraz. Ale neches. lebo keby si chcela tak by si to nepisala a rovno by si to len spravila. Spravila si ty aj on chybu. Pokial ste sa cmuckali a neviem este co tak sa mal on okamzite rozsit z babou a ty si si nemala zacinat s inym chalanom. kedze si lubila ineho. tak si teraz povedz. co si vlastne chcela ty. A potom chudak chalan ked ho oblbne jedna a potom oblbne druha. Vyjebal by som sa na obe z vas. keby som bol tym chalanom.