Poslednú dobu sa iba hádam s priateľom buď preto lebo začne rozprávať o bývalých svojich alebo za niečo iné sa pohádame mam už tých hádok dosť milujem ho a čakám s nim bábätko ale už vážne neviem čo mam robiť mam už tých hádok plne zuby .. poradte mi pros
nemôžeš čakať hodnotné odpovede od ľudí čo do toho absolútne nevidia a nepoznajú vás... skús sa porozprávať s najbližšími alebo tak...určte nehľadaj riešenie na internete
ak nie si fejk, chalan proste cíti prichádzajúcu zodpovednosť a hrozne sa jej bojí, ak nebol taký vždy, vedome či podvedome sa snaží z toho vymotať a tak si neustále hľadá dôvody na to, aby to medzi vami nebolo pekné
skús sa s ním porozprávať o bábätku a normálne mu vysvetliť, že to nie je nič hrozné, ale zázrak, že to neznamená, že bude musieť 24 hodín denne byť v pozore a starať sa oň atď., resp. by som počkala, kým sa narodí, lebo tne pohľad na svojho potomka väčšinou v človeku niečím pohne a zmení ho, ak nie je už úplne stratený
povedz mu narovinu, ze si nezelas aby ste sa bavili o minulosti alebo akymkolvek sposobom si ju pripominali ak chcete spolu fungovat v pritomnosti a v buducnosti.
o to skor by mu to malo dopnut,kedze budete mat dietatko...
tak toto ti fakt nezávidím, lebo to poznám. už rok a pol sa rozchádzam s tým istým človekom, tiež ho milujem, tiež sa hádame... učíme sa robiť kompromisy, ja sa pri ňom učím ovládať sa... ale keby som s ním mala čakať malé, tak to by bol prúser. Skúste sa o tom poriadne porozprávať, o tom aké chcete mať zázemie pre bábo, o tom ako musíte robiť kompromisy a vtedy keď sa začnete hádať, musíš si to sama uvedomiť a stopnúť oboch aj keď to bude v tebe vrieť., radšej sa choď prejsť..a on detto.... takéto nervy ti nerobia dobre a malému už vonkoncom..
@12 evidentne ten chlap ešte potrebuje dospieť.... ak ho nevedela vychovať matka a ty si si istá, že s ním chceš byť, tak sa ho snaž vychovať ty a polopate ako malému decku mu vysvetli ako sa cítiš keď to robí..
ja viim a aj ta chapem, to bolo len na odlahcenie. je mi velmi luto, ze sa hadate, ked si tehotna, urcite to nicomu neprospieva. skuste partnersku poradnu. axi nvs poradit sama (a rozchod tipujem ze nechces v tejto situacii), tak asi on vam najlepsie poradi
tak mu vysvetli, že čo ti vadí a že keď ti spravil decko, tak nech sa aj správa trošku zodpovednejšie.. keď má aspoň trošku rozum, tak by sa nad tým mohol zamyslieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
skús sa s ním porozprávať o bábätku a normálne mu vysvetliť, že to nie je nič hrozné, ale zázrak, že to neznamená, že bude musieť 24 hodín denne byť v pozore a starať sa oň atď., resp. by som počkala, kým sa narodí, lebo tne pohľad na svojho potomka väčšinou v človeku niečím pohne a zmení ho, ak nie je už úplne stratený
@10
o to skor by mu to malo dopnut,kedze budete mat dietatko...
HM.
Prave som sa nasrala. Dakujem
človek sa bojí toho čo príde, pretože to ešte nepozná a nemá s tým skúsenosti. Strach je veľmi silný vo vplyve na psychiku