Ahoj.. prosím vás o pomoc. keďže ja nie som moc typ ktorý dokáže pomáhať ľuďom z psychickej stránky a sám na tom nie som Boh vie ako dobre, mám kamaráta ktorý mi verí a hovorí mi o sebe (skoro) všetko. Ja , on, a ďalších zopár ľudí sme boli spolu preč v z
takze on sa zamiloval do zadanej baby zo zahranicia? well, na hidden wiki najdi najomneho vraha co sa postara o jej priatela a potom uz len zariadit, aby sa ona zamilovala do tvojho kamosa a prestahovala sa za nim. simple as that.
zaľúbil sa do osoby, ktorá je šťastne zaľúbená do niekoho iného => tvoj kamarát by sa mal rýchlo odľúbiť a nepliesť sa do vzťahov, ktoré na fungovanie nepotrebujú niekoho tretieho...čím skôr sa chlapec naučí vyrovnávaťsa s takýmito situáciami, tým lepšie pre neho, lebo takých neopätovaných lások zažije za život určite ešte veľa
inak ja som tiež asi najhoší človek na psychicku podporu zo všetkeho si urobím srandu vzdy...ale čo mam piči ,ja vzdy pozerám dopredu a hladam riesenia pozitivne naladeny nevyplakavam co bolo a ako by mohlo byt keby vtedy...
1. podpora je jedna vec ale nerozumiiem preco on pozaduje aby si ty riesil jeho problemy
2. nezasluzi si ju ak je tak sebecky ze nad tm premysla aj ked je stasatne zadana.
akoze co sa da robit? proste mu pvoedz "kamo, pride lepsia" a tam to hasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
zamiloval sa bezhlavo do niekoho z klubu to co je preboha
2. nezasluzi si ju ak je tak sebecky ze nad tm premysla aj ked je stasatne zadana.
akoze co sa da robit? proste mu pvoedz "kamo, pride lepsia" a tam to hasne