Čo by ste urobili na mojom mieste? moj chalan ma podviedol s mojou naj kamoškou, vyspali sa spolu a kamoška zistila, že je s ním tehotná...on sa chce vrátiť ku mne...síce ho mám stála rada, ale po tom všetkom...neviem, čo mám robiť...
loooooooooooooooooooooooooooooool, vy baby ste na kvadrát jebnuté, to akože čo sa takú pičovinu pýtaš? najlepšie keď sa k nemu vrátiš. a keď zbuchne aj teba, aj na teba sa vysere. Bože, daj jej rozum. omg
a na toto potrebuješ diskusiu? chalan ťa podvedie ešte aj s tvojou naj kamoškou, a ty ešte uvažuješ že ho vezmeš späť? hm,super,...nebudem radiť ale keby sa to týka mňa,hoci verím na druhé šance vykašlala by som sa na oboch,ako aj na toho "úžasného" chalana,tak i na naj "kamošku".
proste nech ostanu spolu teraz ked ma mat zodpovednost tak ide za tebou pekne nech sa postara aj o tu holku a aj o dieta.....A si si ista ze je to kamoska lebo ja by som ju tak nenazvala ak ti spravila toto.
teda, mne keby to spravila naj kamoška, zrejme by som sa psychicky zrútila... ale to asi nebude najlepší spôsob... Takže, ako som napísala predtým, kašľať na nich... Nech sa starajú o svoje dieťa...
Jednoznačne - vráť sa k nemu. Však ťa len podviedol, vyspať sa s tvojou najlepšou kamoškou, to predsa nie je až také zlé. A očividne je to fakt milý a charakterný chlapec, keď si spraví dieťa s inou, no aj tak sa chce vrátiť k tebe..
To myslis vazne, ze co mas robit? Po tomto by som danu osobu nenazyvala kamoskou toto si rozhodne nezasluzi ... ze najlepsia kamoska ? tak tym padom msuim zmenit profil nemam najlepsiu kamosku .. omg .
A co sa toho chalana tyka tak ja by som s nim v zivote neprehovorila.. ale ak chces aby sa to opakovalo.. kludne sa daj s nim dokopy a pockame si na dalsiu otazku ze co mas robit...
kašľať!!!! suhlasím s predchádzajúcim názorom!!! @frederika dievča hlavu hore! fakt si nezaslúži tá baba ďalej tovju pozornosť a už vôbec nie ten chalan!!!! behá ich tu ešte dosť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
babu - vysrat sa na nu, to je preboha kamoska? nech je tehotna. ha ha ha
A ja som prečítal "vysrali sa spolu"
ja pri takýchto diskusiách a anketách nechápem,ako jeden človek nevie čo má robiť alebo čo chce
a teraz keď ti tu niekto napíše že sa ku nemu vráť tak sa vrátiš?
inak ja by som jeho a ani tú "kamošku" nechcela už nikdy viac vidieť
ser na nich.
(neviem čo chceš počuť)
a chalan? poslať ho kade ľahšie.. bude ti lepšie bez obidvoch..
"Som 17-rocna baba,ktora by sa rada zoznamila s dajakym emakom.Tak ak nejaky cita, mohol by mi napisat........
a zboznujem Mirka Šmajdu "
kks odchytavat taketo exemplare
Prosím ťa dievča! Ešte nabúcha aj teba.
A to sa sa snažím nebyť hnusná.
inak neverim, ze sa nieco taketo stalo.. nieze by sa nemohlo, ale potom si az prilis tupa, ked si to hned jebla na forum..
a ten magor...och...takých naozaj kastrovať...
A ten chalan... Kašľať aj naňho...
*irony*
a *kamoška* by už nebola kamoškou
A co sa toho chalana tyka tak ja by som s nim v zivote neprehovorila.. ale ak chces aby sa to opakovalo.. kludne sa daj s nim dokopy a pockame si na dalsiu otazku ze co mas robit...