No nechcem to nejako komplikovať a viem že takéto problémy sa dejú denne veľa ľudom...
Proste som 2 roky chodil s dievčaťom a pred nejakým časom mi povedala, že už ma nelúbi,že ma beries skôr už len ako kamaráta...Oná má 16 rokov,ja 19 a ešte sa mi
Tiež súhlas s Kaskom, veď mohla byť voči tebe tolerantná a pochopiť, že máš veľa učenia a nemôžeš s ňou byť tak často a tak dlho ako inokedy.. Podľa mňa toto nie je dôvod na rozchod, veď my s priateľom máme za sebou maturity, skúškové, a takisto sme tých niekoľko dní ten čas strávený spolu museli obmedzovať, a nerozišli sme sa kvôli tomu.. Ale trošku som nepochopila to, že si k nej bol cez skúškové odmeraný.. To akože nepíš mi, nevolaj mi, nechoď za mnou, nepoznám ťa?
Ked ona ma teraz 16,to znamena ze ste spolu zacali chodit ked mala 14.Jasne,ze necakala ze to bude navzdy!A proste chce spoznat aj inych chalan,je mlada a nechce ostat s jednym chalanom do konca zivota,co je uplne pochopitelne...
Neviem ako daleko ste boli vo vztahu, ale zapamataj si jedno ked ste zacinali pritahoval si ju inak by ste neskoncili vo vztahu. Stale si pritazlivy len je to setko schovane pod vztahom. Zamysli sa nad tym aky si bol a aky si teraz. Skus sa vratit k svojmu staremu ja a znovu bud ten pritazlivy. Neviem ci ti da sancu na toto ale je to jedina moznost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Aj tak nechapem tomu. Ak vedela, ze mas sksukove obdobie tzak mohla byt tolerantna voci tebe. Ako vidim nebola .....
Jedine co mozes spravit je rozhovor.
Neviem ako daleko ste boli vo vztahu, ale zapamataj si jedno ked ste zacinali pritahoval si ju inak by ste neskoncili vo vztahu. Stale si pritazlivy len je to setko schovane pod vztahom. Zamysli sa nad tym aky si bol a aky si teraz. Skus sa vratit k svojmu staremu ja a znovu bud ten pritazlivy. Neviem ci ti da sancu na toto ale je to jedina moznost.