Ahojte. Mám taký "menší" problém. V mojom okolí je dosť chalanov, ale sú to len kamoši. No a jeden z nich ma chce, pritom ja ho beriem len ako kamoša, nič viac. Na fb mi v kuse vypisuje a lajkuje všetko čo pridám, ale o to nejde. Len o to vypisovanie. Skú
Neviem prečo sa všetci pýtajú na to ako niečo niekomu povedať. Čo už neviete žiť bez pretvárky? Prídem za hocikým a poviem mu to narovinu nemusím sa hrať na niekoho iného.
ale prosím ťa, ledva dýchaš.... aj ja milujem niemkoho a kebyže mám stracať dych vždy ked som s ním tak už som modrá zelená a pri najhoršom na inom svete..... If you know what i mean :/
@0 je podla mna skoro uvažovať o važnom vztahu. povedal by som ,že by to bolo len kratkodobe,lebo chalana oslovi ina, podla neho možno krajšia, mudrejšia,aj ked by sa mylil,a skoči jej do pasce viac krat sa musi človek popaliť aby bol skusenejši.
@25 o com sa teraz bavis aka zmena temy ta dakto dal dole a teraz to mas potrebu "nenapadne" pisat na net ako vsetko s tvojho zivota ? aj ked to teraz z nicim nesuvisi
@28 no oznacil si ma neskor za stetku, tak sa branim teda, nemenim temu
ty si cely nejaky vymlety, skorej ty si tu temu zmenil ked si ma oznacil za stetku ale ok, na kokotov teraz nemam naladu tak sa hlboko ospravedlnujem ze dalej uz nebudem reagovat
Práve som napísal dlhý komentár k tvojmu príspevku, potom som si povedal... jebem na to ... má 13. Celý som ho zmazal a píšem toto. A k @2 ... to si robíš piču . Faith in humanity ... lost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aj ked to bude trapne povedat, lebo on mozno z toho vycupka zo slovami ze ta ani nikdy nechcel, ale kazdopadne budes mat pokoj
k tomu druhemu - kedze ti hovori ze si moc mlada tak
a) bud je to odjeb, kedze chodil aj s mladsou
b) mozno ta mladsia bola vyspelejsia ako ty, cize je to zas len odjeb
c) mozno prave vdaka tej mladsej ma zle skusenosti a preto uz mladu nechce
zhrnutie: kazdopadne mi to pride ako odjeb
good luck
uz dlho
nie je to ako dospeli ktori uz zazili kopu sklamani a rozchodov a preto to beru uz ako taku beznejsiu vec..
@20 si ma dal dole jak pan
ty si cely nejaky vymlety, skorej ty si tu temu zmenil ked si ma oznacil za stetku ale ok, na kokotov teraz nemam naladu tak sa hlboko ospravedlnujem ze dalej uz nebudem reagovat
tak super aspon mam posledne slovo (alebo si ako minule budes srat do huby ?)