Dobrý deň, mám mobil Huawei Ascend Y530 a nedávno som si na ňom rozbila displej a dala som ho do MOBIL SHOPU nech mi ho opravia, lenze mi dali fejkovy displej, je to len taka replika...A teraz mi z nicoho nic nefunguje dole tie 3 dolné tlačítka..dá sa to
@creeson nehovoriac o tradicnej zaruke na servisny zakrok, ten by mal byt tiez nejake 3-6 mesiacov myslim, aspon teda ja som to tak mal na Lumii aj pri opravovani displeja nacierno taktiez pri zarucnych opravach pokazeneho tlacidla power
@creeson ty si dobry cinsky smejd, myslis ze kde sa vyraba iphone? ved pomaly vsetka elektronika sa vyraba v cine, "prinajlepsom" v korei
huawei je normalne zavedena znacka ktora nie je ziadna chujovina, problem bude na strane servisu
@lacokokotar Áno vyrábajú lenže narozdiel od čínskych výrobcov tí európsky a americký dodržiavajú kvalitatívne štandardy ich firmy to je jedno kde majú fabriku umiestnenú bardz aj na Jupiteri
@creeson strasny idealista si. dokonca by som povedal ze si naivny. tie telefony sa vyrabaju na rovnakych linkach v rovnakych tovarnach a robia ich rovnaki ludia
nehovorim ze neexistuju telefony s roznou kvalitou spracovania, existuju, lenze povedat ze "huawei je cinsky smejd" je kokotina pretoze maju aj celkovove nadherne telefony ktore su porovnatelne s najdrahsimi "zavedenymi" smartfonmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
preto nemam vztah a nechcem cinske znacky, lebo nemaju autorizovane servisy na SK
huawei je normalne zavedena znacka ktora nie je ziadna chujovina, problem bude na strane servisu
nehovorim ze neexistuju telefony s roznou kvalitou spracovania, existuju, lenze povedat ze "huawei je cinsky smejd" je kokotina pretoze maju aj celkovove nadherne telefony ktore su porovnatelne s najdrahsimi "zavedenymi" smartfonmi