ja mám podobný problém, teda takto.. telefón mi už dlhšie vkuse vypisuje, že pamäť je plná a nemôžem sťahovať nič nové, pričom na kartu sa mi podarilo presunúť len asi polovicu aplikácií, pri druhej polovici je proste to tlačítko "presunúť na kartu SD" neklikateľné..
@h8u nie vsetky hry/aplikacie sa daju presuvat na kartu...a aj ked nieco presunes tak zaklad ostane v pamati telefonu a par desiatok kb tam ma vyhradenych pre seba...ked som mal htc wildfire s tak ten mal pamat telefonu par desiatok mb a moc toho som si nainstalovat nemohol...teraz mam jeden tablet od ZTE (nieco na urovni galaxy tabu) a tam mam internu pamat 4 giga + pamatove karty...to mi bohato staci...aj ked ako som pisal vyssie...pomocou rootu sa da spravit aby sa internej pamati zvysila kapacita a zobere si volne miesto z pamatovky...to som ale neriesil este takze neviem ako sa to da...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
da sa obijst iba rootom...neviem ako len som cital ze to ide...
a ak je to nejako obmedzované v tých nových verziách, tak potom len nahrať custom rom
mám HTC Desire.. čo mám robiť? :/
tak to bude v poho, nevlastný brat mi to prisľúbil urobiť tak ti dám vedieť potom či to pomohlo :/