Vždy , ked to vyzerá , že som našiel milovania hodné dievča, preberie mi ju nejaký ťažký frajer , nejaký namotávač , ktorý ich aj tak vždy nakoniec odkopne , baba sa chce vrátiť ku mne, ale ja už nemám záujem....
@najivna ja môžem ponúknuť vela vecí ... viem byť pozorný, milý, chápajúci . viem počúvať a byť verný...... ale normálne sa mi to celé vysmieva do xichtu... akoby to bol presný opak toho, čo vačšina báb skutočne chce.....
A hlavne, že potom sa s plačom vracajú ku mne , ale to už neviem..... neviem byť proste zadnými vrátkami snad mi rozmieš ako to myslím....
@najivna ale vsimni si, ze ta hatmatilka v nicku je aj v jeho profilovej fotke
a k veci..chybu robis bud tam, ze dopustis aby ta vymenila za nejakeho imbecila (tu moze byt aj to, ze je problem v tebe), alebo si hladas nespravne dievcata
tak sa ju pokus aj ty namotat hned... spravat sa ako kamos ale aj ..sem tam "flirtovat"... pokial nieje slepa pochopi ze s nou flirtujes a nemyslis to len tak v tej "kamaratskej sfere"
@trdelniiiq no kludne ja si na ego nepotrpím ... ak je problém vo mne, kludne mi ho povedz , alebo mi porad čo mám robiť Ja budem len rád ak sa tým niečo zmení.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h tazko je tak poradit..scenarov moze byt hned niekolko..napriklad na nu mozes posobit tak "tutmacky", tak si mysli, ze si moze k tebe dovolit cokolvek..ale tiez je mozne, ze si vyberas nezrele dievcata bez rozumu..clovek, ktory vie, co chce, a je s niekym inym, by sa nenechal "namotat", ako ty vravis na kdejakeho odkundesa s ostanymi rukami, pretoze je chlap, a po vymoceni sa, si pravi chlapi predsa ruky neumyvaju najdi si niekoho normalneho a podla mna sa ti nieco take uz nestane
po prve, nepaci sa mi slovne spojenie "milovania hodne dievca"...
a dalej... tu nejde ani o to, ci je chlap namysleny frajirek alebo co. ale ked si ju nechas prebrat tak tam nejaky problem bude. ved zabojuj, ked ju chces. ti chalani o tie dievcata pravdepodobne bojovali viac, vzdy to bude v zenach tak zafixovane, napr. predstav si situaciu v kine. sedis s babou a dojde nejaky typek, co povie, ze toto miesto je jeho. a ked si nevies obhajit ze je tvoje a postavit sa mu a vybojovat si hoc aj taku hlupost ako je miesto v kine, tak ta zenska ti ujde k niekomu kto to dokaze, proste to tak je ze zenam sa taketo vlastnosti pacia. ja by som sa napr. citila trochu trapne keby sa musim zdvihnut a odist si sadnut inde lebo moj chlap sa nevie pohadat, napriek tomu ze moze byt pozorny mily chapavy atd. ako si napisal o sebe..... ta bojovnost zeny pritahuje, hlavne ked bojuju ci uz o ne, alebo len o to miesto v kine...
a neviem ci to ma suvis s tebou, len mi to tak trochu prislo, ze malo bojujes a len sa stazujes... ak sa mylim tak prepac, len mi to hned napadlo ako som si to precitala
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h ja mam uplne to iste,mal sem strane dobru partiu, a mal som dve baby, vzdycky baba ked boka so mno nakonec necchala tak a isla za inym abo sa riadila tym co povidali ostatny a na mnasa vykaslali
@ameliepoulain tak napriklad ako si toto napisala ze hadat koli sedadlu v kine podla mna to neni mudre a mozem byt silny ako kolvek chcem nema cenu pre mna sa hadat koli takej veci ako je sedacka v kine. Neprirovnavaj zenu k sedadlu lebo kazda zena ma svoju hodnotu a pre kazdu sa oplati bojovat
zeny chcu poriadneho chlapa, nie nejakeho tutmaka...mozes byt mily a pozorny a to vsetko ale musi z teba vyzarovat ze vies co chces a vies o to zabojovat...chudacikov mozno zenske polutuju a vracaju sa k nim od opacneho extremu lebo im chyba prave ta ohladuplnost a to ze by im zniesol aj modre z neba ale nezostanu s nim lebo jednoducho zena potrebuje citit ze jej chlap je schopny a ze ju dokaze ochranit a postarat sa o nu
Pýtal si sa, či je to tvoja chyba a istým spôsobom aj je, ale nie pre tie dôvody, čo si napísal (naozaj veríš tomu, že baby túžia výhradne po nezrelých a nezodpovedných chalanoch a ostatní si nájdu babu, len ak sa náhodou zadarí a ona nemá lepšieho vo svojom okolí? inak, zaujímalo by ma, ako si si predstavoval na toto odpoveď: "áno, chlap nesmie byť zodpovedný alebo zrelý, aby som ho chcela"? . Vyberáš si zlý typ báb, s ktorými si vôbec nemôžeš sadnúť, lebo ony sú zjavne na tie namotávacie reči a frajerské vystupovanie a vôbec im nenapadne, že to nie je úprimné, ale len póza, aby dostali, ktorú chcú Baba, ktorá bude ako ty, nebude takýchto týpkov brať na vedomie.
a k @10 - podľa mňa sa nedá povedať, že ženy vo všeobecnosti túžia, aby sa za ne muž vedel takto pobiť a nepíšem to len preto, lebo mne samotnej to veľa nehovorí.
ženy si to obhajuju tým že vraj musíš vedieť o ňu bojovať
jebe vám riadne na hlavičky ?
ak ženská potrebuje aby som jej dokazoval aký som ranár a veľký bojovník nech ide do piče. Ak si to aby som o
u bojoval zaslúži a nebude to vyžadovať, vtedy za to bojovanie o ňu stojí.
@ameliepoulain a ak by to miesto v kine bolo skutočne jeho ? nepríde ti trošku prijebané niekomu obsadiť miesto a ešte sa o to potom hádať ? ak ti je zaťažko zdvihnúť riť a nebyť hrdá pizda tak si potom dosť nepríjemný prípad
myslela som to ako @23 , len nemam take dobre vyjadrovacie schopnosti
@tunidlo ja nehovorim, ked sa to stane raz a zena od neho odide. on hovori ze sa mu to stava casto, a vnima to ako problem a chce to riesit... nemyslim si ze je to len nejaka nahoda alebo smola ze sa to prave jemu stava prave tak casto... asi tym zenam pri nom nieco chyba
@depropex samozrejme ze som to nemyslela tak, ze to miesto bolo naozaj toho druheho. zas nemusime to tak rozpitvavat, bol to priklad...
nehovorim o fyzickych bitkach, proste ide o to aby chlap nebol tutmak...
@0 mas pravdu ze to tak je, vacsina bab chce radsej curaka ako normalneho slusneho chalana. ale ne zas tak velka vacsina, len musis natrafit na tu spravu caju. neries namotavacky, skusaj dalej
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h skvelý nick, radosť Ťa tagovať a inak, ono to spojenie " milovania hodné dievča" o Tebe veľa vypovedá .a trochu som nepochopila či ti vadí viac, že si vyberú iného, alebo sa k tebe vracajú. Inak ak o niekoho skutočne stojíš, ona sa možno pomýli a potom stojí aj ona o teba, tak ma napadá, prečo to aspoň raz s takou babou neskúsiš? ego nepustí?
vraví sa že v živote sa nám dookola opakujú tie iste situácie, kým ich raz konečne nevyriešime inak..
Ja osobne by som napríklad nemal záujem o babu, ktorá sa pohne tam, kde zacíti najsilnejšie mužské pyžmo, jednoducho ak odo mňa odíde, spravila svoj výber, prečo by som mal takú nelojálnu priateľku ešte chcieť a bojovať o ňu?
A z toho ako šuhaj zakladateľ písal prvý príspevok mi niečo navráva, že on na tom nebude extra odlišne.
@tunidlo to asi nikto z nás...ale veď sa nemusíte hneď vrhnúť na ňu, že no tak jasné ja som ťa tu čakal , som tu . ale niekedy robíme aj chyby, nie dobre vyberáme.. prečo by neskúsil s nejakou takou navrátenou byť priateľ, budovať niečo časom ?
@tunidlo Ale ved kto tu hovori o zenach co si hladaju toho najsilnejsieho... A plus nemyslim si ze vsetky zeny odchadzaju len tak, ze "nasla som silnejsieho nerozmyslam odidem"...
@ameliepoulain preco si stale take decko? Rozdavas tu rozumy pritom vieme, ze sama nevies o com pises a teraz nevies pochopit jedoduchu vetu, kde pisem, ze sa opravujem. Ehm? V pohode?
@hajzelodkosti ehm. vysvetlim ti to. napisala som ti, aby si sa staral o seba. odpisal si, ze ved sa staras. a nakoniec si napisal ze to malo byt nestaras, ze to bol preklep. no neviem kto tu nieco nevie pochopit a skus si to precitat este raz, opravil si sa na zle, tak som si z toho spravila srandu, este raz si to precitaj.no a este raz. skus este raz. uz rozumies?
mladé ženy a baby priťahujú tzv. drsňáci, ktorý ich aj tak nakoniec odkopnú, ale nevadí, hlavne , že je ťažký frajer...neboj, raz nájdeš tú "pravú", ktorej pojde o lásku a bude ťa vedieť oceniť
fajn, takýto prístup uznávam, aj keď treba povedať že sú ženy ktoré hľadajú aj takých truľkov. Je ich málo ale sú. Ale prevažuje a je všeobecne bežné to že chlap by predsa len mal byť chlapom a nejako si vedieť ženu "obrániť" to hej
každopádne musím súhlasiť aj s tým že niektoré ženy a je to nemalé percento, chodia s takými čo sa vedia k nim správať vyslovene kokotsky. Tam je chyba aj u dievčať že ich nepošlú do piče, lebo vedia asi viacej milovať ako niektorý chlapi. A je to hlúpe a naivné veriť že taký pre ktorého je ona samozrejmosť sa jedného krásneho dňa zázračne zmení.
Poznám nejeden príklad osobne. Pekná baba o ktorú by záujem bol , určite veľký. On tak... no.. povedzme že ani ja niesom žiadny fešák ale tak berme tak že o vzhľad ani tak nejde. Ale ak nejde o vzhľad, niekedy neviem čo tie ženy na nich vidia. Či im stojí za to ničiť si nervy a vkuse všetko zachraňovať za tých pár pekných chvíľ ktoré s dotyčným zažijú ak on má práve náladu.
Zhrnuté, niektorí si ženy nevážia. Sám som to raz spravil a je to najhoršia vec, prajem takým facku ako som dostal ja - kopačky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
akoze ja kebyze toto...mam dovod ostavat tak nikam nejdem
A hlavne, že potom sa s plačom vracajú ku mne , ale to už neviem..... neviem byť proste zadnými vrátkami snad mi rozmieš ako to myslím....
proste ja tomu rozumiem preco to tak je ale neviem ti to slovami vysvetlit
musis byt aj trochu svina
inak ako velmi zle ti bolo ked si si zakladal nick?
a k veci..chybu robis bud tam, ze dopustis aby ta vymenila za nejakeho imbecila (tu moze byt aj to, ze je problem v tebe), alebo si hladas nespravne dievcata
a dalej... tu nejde ani o to, ci je chlap namysleny frajirek alebo co. ale ked si ju nechas prebrat tak tam nejaky problem bude. ved zabojuj, ked ju chces. ti chalani o tie dievcata pravdepodobne bojovali viac, vzdy to bude v zenach tak zafixovane, napr. predstav si situaciu v kine. sedis s babou a dojde nejaky typek, co povie, ze toto miesto je jeho. a ked si nevies obhajit ze je tvoje a postavit sa mu a vybojovat si hoc aj taku hlupost ako je miesto v kine, tak ta zenska ti ujde k niekomu kto to dokaze, proste to tak je ze zenam sa taketo vlastnosti pacia. ja by som sa napr. citila trochu trapne keby sa musim zdvihnut a odist si sadnut inde lebo moj chlap sa nevie pohadat, napriek tomu ze moze byt pozorny mily chapavy atd. ako si napisal o sebe..... ta bojovnost zeny pritahuje, hlavne ked bojuju ci uz o ne, alebo len o to miesto v kine...
a neviem ci to ma suvis s tebou, len mi to tak trochu prislo, ze malo bojujes a len sa stazujes... ak sa mylim tak prepac, len mi to hned napadlo ako som si to precitala
Neviem, či zrovna toto chcel počuť.
Nie každý žije vo svete, kde sa o ženy bojuje.
Mňa by ani nenapadlo bojovať o babu, ktorá si zrazu začne s niekým iným. A ako žiadnu svoju chybu to rozhodne nevnímam
Pýtal si sa, či je to tvoja chyba a istým spôsobom aj je, ale nie pre tie dôvody, čo si napísal (naozaj veríš tomu, že baby túžia výhradne po nezrelých a nezodpovedných chalanoch a ostatní si nájdu babu, len ak sa náhodou zadarí a ona nemá lepšieho vo svojom okolí? inak, zaujímalo by ma, ako si si predstavoval na toto odpoveď: "áno, chlap nesmie byť zodpovedný alebo zrelý, aby som ho chcela"? . Vyberáš si zlý typ báb, s ktorými si vôbec nemôžeš sadnúť, lebo ony sú zjavne na tie namotávacie reči a frajerské vystupovanie a vôbec im nenapadne, že to nie je úprimné, ale len póza, aby dostali, ktorú chcú Baba, ktorá bude ako ty, nebude takýchto týpkov brať na vedomie.
a k @10 - podľa mňa sa nedá povedať, že ženy vo všeobecnosti túžia, aby sa za ne muž vedel takto pobiť a nepíšem to len preto, lebo mne samotnej to veľa nehovorí.
@acvd43xa7w asi sa inšpiroval tebou
jebe vám riadne na hlavičky ?
ak ženská potrebuje aby som jej dokazoval aký som ranár a veľký bojovník nech ide do piče. Ak si to aby som o
u bojoval zaslúži a nebude to vyžadovať, vtedy za to bojovanie o ňu stojí.
@ameliepoulain a ak by to miesto v kine bolo skutočne jeho ? nepríde ti trošku prijebané niekomu obsadiť miesto a ešte sa o to potom hádať ? ak ti je zaťažko zdvihnúť riť a nebyť hrdá pizda tak si potom dosť nepríjemný prípad
myslela som to ako @23 , len nemam take dobre vyjadrovacie schopnosti
@tunidlo ja nehovorim, ked sa to stane raz a zena od neho odide. on hovori ze sa mu to stava casto, a vnima to ako problem a chce to riesit... nemyslim si ze je to len nejaka nahoda alebo smola ze sa to prave jemu stava prave tak casto... asi tym zenam pri nom nieco chyba
@depropex samozrejme ze som to nemyslela tak, ze to miesto bolo naozaj toho druheho. zas nemusime to tak rozpitvavat, bol to priklad...
nehovorim o fyzickych bitkach, proste ide o to aby chlap nebol tutmak...
vraví sa že v živote sa nám dookola opakujú tie iste situácie, kým ich raz konečne nevyriešime inak..
Neboj, ja som tomu rozumel.
Ja osobne by som napríklad nemal záujem o babu, ktorá sa pohne tam, kde zacíti najsilnejšie mužské pyžmo, jednoducho ak odo mňa odíde, spravila svoj výber, prečo by som mal takú nelojálnu priateľku ešte chcieť a bojovať o ňu?
A z toho ako šuhaj zakladateľ písal prvý príspevok mi niečo navráva, že on na tom nebude extra odlišne.
Veď to napísal pomerne jasne, že nechce byť nejaká záchranná alternatíva, nie?
Ale veď to je jedno, aké je kritérium výberu ...
Človek si potom môže vybrať, či pôjde za ňou a bude sa jej snažiť dokázať, že je lepší, ako ten druhý, alebo si nájde takú, čo mu toto neurobí
fajn, takýto prístup uznávam, aj keď treba povedať že sú ženy ktoré hľadajú aj takých truľkov. Je ich málo ale sú. Ale prevažuje a je všeobecne bežné to že chlap by predsa len mal byť chlapom a nejako si vedieť ženu "obrániť" to hej
každopádne musím súhlasiť aj s tým že niektoré ženy a je to nemalé percento, chodia s takými čo sa vedia k nim správať vyslovene kokotsky. Tam je chyba aj u dievčať že ich nepošlú do piče, lebo vedia asi viacej milovať ako niektorý chlapi. A je to hlúpe a naivné veriť že taký pre ktorého je ona samozrejmosť sa jedného krásneho dňa zázračne zmení.
Poznám nejeden príklad osobne. Pekná baba o ktorú by záujem bol , určite veľký. On tak... no.. povedzme že ani ja niesom žiadny fešák ale tak berme tak že o vzhľad ani tak nejde. Ale ak nejde o vzhľad, niekedy neviem čo tie ženy na nich vidia. Či im stojí za to ničiť si nervy a vkuse všetko zachraňovať za tých pár pekných chvíľ ktoré s dotyčným zažijú ak on má práve náladu.
Zhrnuté, niektorí si ženy nevážia. Sám som to raz spravil a je to najhoršia vec, prajem takým facku ako som dostal ja - kopačky.
(Josh McDowell, Paul Lewis)
1."Láska jestliže"
2."Láska protože"
3."Miluji tě a tečka"
Odporučam potom v tom budeš mat jasno.