Bdím, spím, čumím do blba celý celučičký deň. Kukám sa na mobil či mi neprišla sms... Nič... Úplne nič, okrem toho že mi naposledy napisal že prežil najkrajší deň v živote, a potom ešte čosi a prezváňal o pol 3 ráno... teraz nič... nič... celý deň. Ja vie
@holyknight prepáč, že nechcem byť sama.... a naposledy som mala nejakého pred rokom ... a chalani nie sú verci, ale ľudia, ktorím tiež robia chyby, ja hľadám vážny vzťah a nie zálety... hmm...
ktovie, čo robí, možno ho nemá pri sebe, ale momentálne nemá čas nato, aby ti odpísal, možno dokonca fakt nemá kredit, ale nezúfaj, predýcahvaj to, on sa ozve, a keby nie, takéto stavy by si mala mať až tak o 2 či 3 dni.. držím prsty..
ble nieje divne nic , ja som sa z mojou stretol len raz zatial a tiez som s nou prezil najkrajsi den v zivote , a musel som jej napisat hned na druhy den rano bo domov som prisiel neskoro a neboj ked nevola skus ty mozno aj on caka doba je sialena ale netreba vzdy pocitat s tym najhorsim zbitocne sa trapis podla mna
Mňa fascinuje, keď niekto kvičí, že mu milovaný už tri hodiny neprezvonil, že už pol dňa neposlal slabomyseľnú sms, že odišiel z icq o desať minút skôr, než na to dostal opusinkované písomné povolenie...
aaach jaj poznam... presne toto mi urobil moj bivali... a odvtedy sme sa spolu nebavili... a potom v lete v tabore som za nim dosla ze co sa deje a potom mi to vysvetlil... ze vraj sa mam dat podla neho liecit ze som uplne slahnuta... a taq :´( ale neboj jeden den to este nic mozno sa mu vibila baterka alebo je niegde a zabudol si mobil doma alebo nema kredit... nebut smutna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@0 a ty sa drz, to cakanie nie je moc prijemne, ale ak mu za to stojis ozve sa
a čo sa teba týka, ako prvé mi zišlo na um to, čo napísal @harleqiun =/