Mojej kamarátke sa už veľmi dlho páči jeden chalan..minule sme sním a jeho kamarátom boli vonku..problém je v tom že ten jej vysívaný chlapec mi začal písať, volá ma von..tak som sním aj šla...jednoducho chce chodiť so mnou..a už to trvá dosť dlho..chce a
já by som to tak spravila (ináč aj mne sa to stalo )..povedala by som tomu chalanovi o tej kamoške čo k nemu cíti a vysvetlila by som mu že by som s ním ada chodila ale nechcem stratiť kamarátku ( to som spryvila jáá) alebo by som mu povedala že keď chce so mnou chodiť tak nech najprv vysvetlí kamoške že k nej nič necíti a tak ale o tebe nepovie nič..tak to snáď pochopí
toto sa stalo aj mne... lenka chcela chodit s lukasom,no on ju nechcel a teraz to setko vyznelo tak,ze ja som lenke prebrala lukasa, i ked... chvilu sme sa preto nebavili,ale nakoniec mi odpustila a viac to medzi sebou neriesime...sice ona doteraz nevie,ze ja a lukas v tom pokracujeme dalej,ale napriek tomu ti radim,aby si jej o vsetkom povedala...a uvidis ako na to bude reagovat a ci s nim chodit mas alebo nie, to by podla malo byt podla toho,ze ci k nemu nieco citis a tak..heh tak vela stastia
keby to bolo na opak že su dvaja chalani a jedna baba ce toho druheho .... Tak ten druhý neváha ak je pekná samozrejme A ten chalan sa nenasere... aspon uans v parte to tak funguje Potom sa ožereme a spominame na stare lásky A ako sme si ich preberali
ked chce teba tak to je jasne ale ked sa rozhodnes pre neho tak ajtak to nevydrži koli tej kamaratke..čo je skoro 100%.lebo ju potrebuješ... tak to ani nemá zmysel...niečo začínať...zbytočne slzy
Och,nenávidím -a to z celej duše- keď hentak tlačia na babu,aby sa rýchlo rozhodla...bože veď to príde samo...ty kokso ja si asi ani chalana nenájdem,lebo keď mi začne hovoriť,aby som sa rozhodla,tak sa vždy rozhodnem nie...neznášam nátlak v takýchto veciach !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov